08.08.2009, 11:10.05 | |
O2tvDobry den chtel bych se zeptat vcera mi prisel set top box od o2,a zkousel jsem ho zapojit a nejde prehodit hdmi vystup mam tam nastavenn 576i a nejde to zmenit.Technik ma prijet v pondeli sluzbu zprovoznit,ale podle me by to vliv na to mit nemelo,protoze se jedna o nastaveni prijimace. |
![]() devil |
08.08.2009, 11:29.07 | |
O2tvMusíš ho zapnout vypnout znovu zapnout a mačkat tlačítko setup a dostaneš se do menu přístroje a tam si navolíš vystup HDMI jaký chceš.Ale pozor některý televize například panasonic neumí komunikovat se STB od O2.Ale někde jsem četl,že už dávají nový STB který to zvládaj,takže tento problem už by u nových STB neměl být. |
![]() Neroslav |
08.08.2009, 12:08.20 | |
RE: O2tvpřesně jak píše Nero, akorát ten setup (přímo na panelu přijímače) spíš držet, než mačkat. v menu se pak ten upscaling nastaví. |
![]() vortimond |
08.08.2009, 12:18.12 | |
O2tvNemuze to byt tim ze nemam linku jeste aktivovanou?Nekde jsem cetl ze by si ten prijimac mel stahnou aktualizace .Ze je tam nejaky starsi softver |
![]() devil |
08.08.2009, 12:21.53 | |
RE: O2tvne, není. když ti fungujou programy, tak je všechno ok. to nastavení se dá měnit jenom při zapnutí resívru, když držíš ten setup dokud se neobjeví menu. mají to kvůli tomu, aby se v tom lidi moc nehrabali a neotravovali je pak zbytečně, že tam něco blbě namačkali. |
![]() vortimond |
08.08.2009, 15:08.39 | |
RE: O2tvSTB O2 mám taky nastavený na HDMI a Plazmu Panasonic a všechno funguje bez problémů - obraz i zvuk. Nejlepší je to vidět na HD CT1 a HD Nova. Jen doufám, že už přidají další HD programy. V HD vysílání ,ale přestává jít souběžně internet, protože to spotřebuje 6 M a na internet nic nezbyde. Prý se připravuje rychlejší přípojení s O2TV. Nyní je celkem 7 M a na podzim bude 9 M. :8) |
![]() hifik |