09.08.2009, 12:14.25 | |
Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player, reproAhojte,poprosim o radu v oblasti vyberu komponentov (mozno Antonin najskor zodpovie): - povodne som mal vybrany KDL-46X4500, vcera som bol pozriet v predajni a prekvapila ma cena modelu KDL-40ZX1 (isiel na 50% z ceny, co moze byt aj trosku podozrive), co sa tyka palcov, asi budem nuteny ostat pri 40-ke, 46-ka je uz pomerne "natesno" zo stavebnych dovodov, podobne ma prekvapilo, ze rozdiel v obraze medzi 40ZX1 a 46X4500, resp. 40X4500 nie je takmer ziadny (rozne zdroje - BD, DVD), takisto ma zaujal pomer kvalita/cena pri KDL-40Z5500, uvazujem totizto tak, ze naco vyvalit 80 litrov za X-ovu radu, ked o 3-4 roky uz budem uvazovat o OLED, cize tolko k LCD TV ale co ma zaujima viac je nasledovne: mam vybrane tieto "krabicky": Pioneer SC-LX71 (AVrec), Pioneer BDP-320 (BD player) a k tomu Pioneer S-V60 II (sada repro 5.1) - pri SC-LX71 je vystupna impedancia 6 ohmov a pri repro S-V60 II je impedancia 8 ohmov, moja otazka znie, ci to moze sposobovat nejaky problem (pisal som aj priamo predajcovi Pioneeru, ale odpovede sa asi nedockam), priznam sa, ze v tomto sa velmi nevyznam, preto dakujem za akukolvek skusenost |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 12:27.28 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Televizi si kup, jakou chceš, nebo na jakou máš peníze...(Nejlepší, co můžeš udělat každopádně, je vyhodit obývací stěnu, co do ní má televize vlézt. Je to hnusné, a navíc ne moc praktické). Avrec Pioneer vypadá dobře, ale nejsem si jist, jestli ve stejné cenové relaci nebude i pár lepších. Impedance není zásadní problém. Jenom nebude možné dosáhnout maximálního vybuzení, ale to pochybuji, že bys kdy použil tak jako tak. Podle mého soudu je jednoznačně chybný výběr těch reproduktorů, jsou o několik tříd horší, než co si zbytek věcí. Další poznámka se týká BD playeru: opatřil bych si spíše všeplayer nějakého otevřeného typu, nejlépe s takovým, kde existuje několik variantních firmware, aby byla rozumná šance, že to bude přehrávat i budoucí moderní formáty. BD není už asi není perspektivní. |
![]() Antonín |
09.08.2009, 12:39.13 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Antonin, vdaka ;O) nejde ani tak o obyvaciu stenu, situacia je taka, ze stavebne riesenie obyvacky mi nedovoluje osadit vyssi TV ako cca 70cm (co je uz absolutne maximum) - bude to na nizkej priecke, ktora ma 1100 mm s tym, ze dole chcem nejake skrinky prave na tie "krabicky", co sa tyka vzdialenosti sledovania, je to cca 3 m, takze v tomto pripade nehraju ulohu ani tak peniaze (ako som pisal vyssie, povodne som bol rozhodnuty pre X)- co sa tyka reproduktorov, uvazoval som povodne nad Pioneer S-V710-IV, resp. S-V610 II, ale v tomto pripade hra tiez ulohu skor dispozicne riesenie obyvacky (tazko sa mi vysvetluje bez projektu), repro bude vlastne na tej istej stene, ako LCD, cize s vyskou 1100 mm, pricom spodok priecky bude zapratany skrinkou (s vyskou min. 400 mm), cize z priestoroveho hladiska si nemozem dovolit "metrove" stlpove repro, btw. ta zostava myslim plne postacuje na prietor o rozmeroch cca 6,2 x 3,6 m (je to bytovka, nechcem tam nikoho zabit zvukom :D ), ale suhlasim s tym, co si napisal - tie repro nezodpovedaju zostave, mimochodom, co je to "vseplayer" ? :D mas na mysli nejaky multimedialny prehravac ? to budem riesit centralne (mam po byte LAN, BD player ma byt vyslovene len na prehravanie BD, nic viac) |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 13:18.15 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Na ty tvoje komponenty jsem nekoukal, jen určitě bych si nekoupil repro Pionner. Ale je možné, že je berou od jiné "osvědčené" značky a lepí tam jen svoje logo. Pak je možné, že budou mít něco společného s fidelity reprodukce.. :-/Hlavní tv 70cm bych si taky nekoupil, to bych radši přestavěl místnost, kde se na ni bude koukat. Hezký den :laughing: |
![]() Tomik535 |
09.08.2009, 13:37.00 | |
tomik535servus, neviem, ci si to aj pozorne cital :D70cm je vertikalny rozmer priestoru (na vysku), ktory mam k dispozicii (nie rozmer TV), co sa tyka repro Pioneer, tak tej Tvojej poznamke asi nerozumiem, nie som si isty, ci si uz niekedy pocul repro Pioneer (kvalitne), ale nebudem kombinovat JBL, Jamo, Yamaha a pod. s komponentami Pioneer (uz len kvoli designu) |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 13:41.31 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Myslím, že je lepší místnosti dělat podle toho, nač mají sloužit, než takhle.Nemůžeš mít televizi, nemůžeš mít reproduktory...proč nejdeš bydlet jinam, to teda nechápu, (když peníze nechybí.) Zabití zvukem je blbost. Dobrý reproduktor poznáš spíše při velmí nízkých hlasitostech. Na dunění jsou dobré právě tak ty navržené. Na jiné účely jsou asi k ničemu, i když jsem tyto konkrétní neslyšel...jenom hádám z toho, co jsem od Pioneera v této cenové úrovni slyšel a nechtěl bych to ani do auta...vlastně ani nikam, protože do auta je to ještě těžší. Koukni se na B&W, mají jednu řadu malou. Mám na mysli přehravač, který bude umět AVCHD s 1080i, WMV HD s 1080p, mkv s 7209, 1080i, 1080p a hlavně takový, co bude umět to, co třeba ještě v budoucnosti přijde. Já si totiž nemyslím, že to bude BD. Ale mohu se mýlit. Ael každopádně si kup, co se bude líbit tobě, já tě nijak nenutím, názor znáš a tím to hasne. Je to tvůj život. |
![]() Antonín |
09.08.2009, 13:53.45 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Antonin, zase to nie je potrebne zbytocne dramatizovat :Dmozem mat aj TV, aj repro, myslim, ze kazdy bezne zijuci obcan CR a SR ma podobny problem, pokial nezije vo vile, v ktorej ma vlastnu video & audio miestnost, opticky a akusticky dokonale navrhnutu, pozriem este tie B&W, dakujem za nazor, treba brat do uvahy aj to, ze ja a moja zena sme bezni domaci uzivatelia, ktori sa nezaoberaju pocuvanim vaznej hudby, preto moja investicia do repro za 200 litrov by bola vyhodenim penazi, hladam kompromis medzi kvalitou a cenou (pricom Pioneer povazujem za zlatu strednu cestu), 100%-nu pravdu mas vsak v tom, ze je to moj zivot :) poznam Tvoj (nekompromisny) nazor na podobne zalezitosti, ale ako sam pises, napr. v oblasti prehravania formatov ide doba tak dopredu, ze co je dnes aktualne, tak zajtra uz moze byt zastarale, preto sa mi zda byt holym nezmyslom investovat statisice do podobnych zariadeni ... |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 21:11.00 | |
nove skutocnostitak som sa v tom trosku dnes vrtal a zistil som nasledovne, co sa tyka Sony na tento rok:X4500 modelova rada (v non-EU krajinach oznacovana ako XBR7) bude od zajtra 10.8.2009 nahradena (nahradena je asi silne slovo, skor nova) radou XBR9 (zatial netusim, ako to bude oznacovane v EU, predpokladam X5500): http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665746290#features - zaujimavostou je 240 Hz :D Motion Flow a pouzitie procesora BE3, namiesto BE2 Pro, podsvietenie WCG-CCFL namiesto local RGB LED pri 46-palcovej verzii, cize parametre v podstate totozne z radou Z5500 (takisto sa meni design X-ovej rady, bude taky viac "pure") - mimochodom, precital som si par recenzii X4500, vsetky dopadli vysoko pozitivne, podobne si pochvaluju aj vsetci majitelia Z5500 modelov, co sa tyka Sharpov, tak tusim seria XS (Aquos) patri medzi tie najlepsie (v tomto musim dat Antoninovi jednoznacne za pravdu) |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 21:15.39 | |
dodatokvlastne som tym chcel naznacit, ze asi este chvilku pockam :D rozhodovanie bude pravdepodobne medzi 46X5500(XBR9) a 46Z5500 (resp. ich 40-palcovymi verziami), 2600 USD a 657 mm na vysku za 46-palcovy XBR9 sa mi zda este celkom prijatelne ... |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 21:26.05 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Reproduktory Pioneer rozhodně nejsou kompromis.Kompromis mezi cenou a kvalitou (u reproduktorů je to téměř lineární) je někde okolo HECO, KEF, Magant Quantum apod...Je lépe si koupit pořádné reproduktory k tak dobrým televizím. Vycházel jsem jenom z úvahy, že peníze nejsou základní limit. Koneckonců i ostatní komponenty spíše rozhazuješ, než bys šetřil. To je tak asi všechno. |
![]() Antonín |
09.08.2009, 21:38.39 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Heco, KEF a Magnaty su sice fajn, ale chcem, aby to v tom byte aj nejako vyzeralo a obchadzat Quantum stlpove len kvoli tomu, aby som si na tom vypocul raz za cas nejaky film a vecer spravy, to sa mi naozaj nechce, potrebujem nieco, co sa da zavesit na stenu, a co mi dokaze sprostredkovat pomerne kvalitne 5+1, co sa tyka rozhadzovania, nemyslim, ze by som nejako mrhal peniazmi - su aj lepsie modely od Pioneeru (SC-LX91, BDP-LX91), niekolko nasobne drahsie, a co sa tyka znacky, kedze uz mam doma DVD od Pioneeru a som s nim spokojny, tak to nemam v umysle menit ani za Onkyo, NAD, Harman Kardon a podobne vtakoviny, mne by to osobne prekazalo, keby bol kazdy komponent inej znacky (uz to, ze som musel volit iny panel ako Pioneer bolo pre mna kompromisom, pretoze KRP-500A, resp. M, by som tam uz naozaj nenapratal, a som skor fanusikom LCD ako plazmy, cize kombinacia mala byt Sony (LCD) + Pioneer (zvysok) |
![]() sgi320 |
09.08.2009, 21:46.27 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...AV recievery a zejména repro Pioneera jsou nechutně předražené !!!AV rec určitě pouvažujte Yamaha, Onkyo. |
![]() mesab |
09.08.2009, 21:58.01 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,..."vyssi TV ako cca 70cm" jsem pochopil jako úhlopříčku, dál jsem to nezkoumal..40" hlavní tv beru jako nejmenší možné minimum, takže jestli to bude dokonce 46, tak to bude slušné. K Antonínovu výběru bych přidal třeba Dali, ale zde jde spíše o to, zvolit správně jejich velikost ke svému poslech. prostoru, zatlumení a žánru, který budeš vychutnávat. Ke kulisovému poslechu rádia bych si s nima takhle hlavu nelámal. Tam bych spíše upřednostnil jejich design. Je to taky kus nábytku na velmi dlouhou dobu. |
![]() Tomik535 |
09.08.2009, 22:50.32 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...tomik, stopercentne suhlasim, ide mi tak trosku aj o ten design ;) prave som pozrel Heco repro, konkretne rada Aleva (ta sa mi asi najviac paci) na http://www.heco-audio.de/index.php?id=heco_aleva&L=1, ak mam byt uprimny, ked to vsetko napocitam 2xAleva400 + 2xAleva200 + Aleva Center 2 + Aleva Sub 25A, tak mi jednak vyjde taky vykon vo Wattoch, ze je to naozaj zbytocne a co sa ceny tyka, tak za tu cenu mam skutocne kvalitne repro od Pioneeru, nasiel som este nejake alternativy od Bose, Cantonu a mozno este Magnat Prisma alebo Harman-Kardon ma nejake sety, ale uprimne - doma mam k PC pripojene uz asi 10 rokov Cambridge Soundworks 5.1 a mne to na bezne pocuvanie staci, cize nepredpokladam, ze akykolvek set od Pioneeru nad 30 papierov moze byt horsi v dnesnej dobe, samozrejme, ze to este zvazim, ale to musim pobehat par predajni, z obrazkov sa to zistit neda :D |
![]() sgi320 |
10.08.2009, 00:53.33 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Tak KDL-52XBR9 skoncila ve srovnavacim testu s letosnimi LED modely od Toshiba,LG,Samsung a plasmama V10,500M,B860 suverene na poslednim miste a stoji 2500$. XBR8 je udajne mnohem lepsi. |
![]() jello |
10.08.2009, 01:27.39 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Zarputilost na stejnou značku repro mi připadá přímo dětinská... ;) (rozuměj, pro mne nepředstavitelný nesmysl), zvlášť při představě, že bych za ně dal přes 30 tisíc..Kdysi jsem cca 4 roky měl stojanovky Heco mythos 300. Velmi dobrá značka. Ale pak jsem slyšel Dali Icon.. R^ Osobně bych si odpustil subwoofer. A na ty watty vzadu nekoukám. Naopak čím jich tam bude víc, tím to zpravidla bude lepší(a dražší) i kdybys je nikdy neslyšel. Každý výrobce tam uvádí co chce, jeden max. krátkodobý, druhý "jakýsi" hudební, třetí sínusový při neznámém zkreslení, čtvrtý doporučený výkon zesilovače.. Mimochodem, ten poslední bych bral jako nejserióznější. Naposled jsem se zákazníkem vybral wharfedale diamond 9.5, za ty prachy doporučuju, pouze omezení - basreflex vzadu. Už se tomu dávno nevěnuju. To, co vím mi stačí, abych nekoupil vyložené šmejdy. |
![]() Tomik535 |
10.08.2009, 01:39.06 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Něco jsem pohledal:http://www.audiodrom.cz/wharfdiamond9.html Zajdi někam do hifi studia, zavři oči a zapomeneš na trapný pionýry.. My jsme ještě pionýrky, máme ještě malé .. :-/ |
![]() Tomik535 |
10.08.2009, 04:15.03 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...len tak pre audio... nie video... napr take technics... u nna pohoda zvuk a som im verny a slapu mi v pohode den co den a nemam to vybudene na ... ako sa hovori plne gule... to len tak som sa zaplietol do diskusie ... :8) |
![]() vladenko |
10.08.2009, 09:19.49 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Víte je těžké vysvětlit někomu, kdo jezdí celý život žebřiňákem, a rozlišuje žebřiňák s kozlíkem a bez kozlíku, s brzdou na pravém kole a na obou předních, že je jistý zásadní rozdíl mezi škodovkou a mercedesem.Tak to zkuste brát jako fakta: 1. reproduktor je nejdůležitější součástí audiovideo sestavy. 2. vyhněte se všemu, co prodávají lídly, datarty, electroworldy apod. obchody, jsou tam jenom směšné žebřiňáky. Naprosto výhradně - ještě jsem tam NIKDY neviděl něco, čemu bych řekl reproduktor (Ale nechodím tak úplně pravidelně - občas koupit novou konvici a tak). 3. Za peníze okolo 40000 Kč už lze koupit něco, co bude hrát. I když ideální do běžného neupraveného bytu je utratit okolo 100000 Kč za reprodukdory. Je to na celý život, reproduktor se nezmění nikdy, Televize budete mít ještě čtyři nebo pět, playerů desítky, ale reproduktor je reproduktor. 4. Kde vám nebudou schopni ukázat na místě ty reproduktory, co jsem zmiňoval, tam prostě nenakupujte. Není to prodejna. To jsou velmi základní značky, spíše blbé, žádný fajnšmekr by o ně nezavadil. Nechte si ukázat Cambridge... 5. Zesilovače Pioneer jsou lepší než reproduktory Pioneer, to je fakt. Ale pokud v komerčních značkách tak radši Yamaha nebo Denon. 6. Ve zvuku je obrovský rozdíl. A nemusíte na tom poslouchat klasiku. Stačí koukat na zprávy, a těšit se z toho, že ho slyšíte mluvit, jakoby fakt seděl před vámi. ve zvuku je pro diváka možno dosáhnout většího rozdílu než v obraze - všechny televize jsou z tohoto pohledu prakticky stejné - když vezmu ten rozdíl mezi reproduktory. Kvalitní reproduktory nepotřebují sobwoofer - ale žádný z těch zde zmíněných to není, až na ty Cambridge. Reproduktory za do 10000 kč kus prostě hrát pod 40Hz ve skutečnosti neumí. Reálně podle měřícího mikrofonu už dochází k ohybu nad 100 Hz. Pro takový stav se subwoofer - dobře postavený, nastavený a dobře vyvážený v zesilovači docela může hodit. Skutečně za třetinu peněz dosáhnete podobného výsledku (nikoliv stejného, ale pozná to jenom velmi školené ucho). Jestliže ovšem je slyšet, ze kterého místa se line dunění, tak to není subwoofer, ale duňák. Na subwooferu nelze šetřit už vůbec. Pod 10000 Kč není nic a spíše se vyplatí uvažovat o 30kKč a více. Třeba B&W a sestava malinkých reproduktor dodává docela neuvěřitelně vyrovnaný zážitek. 7. Zesilovač se laicky dá poznat podle toho, jestli má jako tool měřící mikrofon. Nemá-li = není to zesilovač. Ty co ví, že je to v jistěm smyslu zjednodušeno, pochopí jistě proč. |
![]() Antonín |
10.08.2009, 12:17.22 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...1. podobne veci zasadne nenakupujem v Lidli, Datarte, ani Electroworlde (v Lidli nenakupujeme ani potraviny, Datart a Nay su o 20-30% drahsie ako zvysok a Electroworld, tam maju tiez len hnoj)2. tesit sa z toho, ze pocujem Marianu Durianovu v spravach tak, ako keby sedela v mojej obyvacke ? :D no, to snad nie :D o to naozaj zaujem nemam 3. nemam problem investovat do repro 30-50, ale 100 ? :) v dnesnej dobe ? to by som musel byt hudobny skladatel, minimalne hudobny kritik, jednoducho sa zivit hudbou, v opacnom pripade na to nevidim dovod 4. dovolim si tvrdit, ze pomerne slusna zostava za 30-50 dokaze splnit akekolvek ocakavania v oblasti BD filmov, zvlast s ohladom na priestor, o ktorom som sa zmienil vyssie 5. mimochodom, co sa tyka znaciek - EISA LCD na tento rok ziskal Philips (ziadne Sony, Samsung, dokonca ani B&O a Loewe), co sa plaziem tyka - dnes uz mozno spickove Panasonic PDP predbehnu aj Kuro 6. pre porovnanie Mercedesu a Skody - B&O alebo Loewe su tiez ine znacky v oblasti elektroniky, ale nebudem platit za non-fullHD LCD od Loewe alebo B&O statisice, ked za polovicu dostanem spickovy Philips, pripadne Sony, a mam prudky pocit, ze podobne to bude aj s reprom - mnohi sa nechali nahovorit na Magnat Quantum, doma im to teraz zabera stvrtinu obyvacky a efekt je vzhladom na rozmer miestnosti porovnatelny s 5.1 lacnou kombinaciou od Logitechu :D 7. ako posledny uvediem fakt, ze BFU (bezny Franta uzivatel) travi denne pri TV, resp. "hifi" zostave par hodin (mozno doslova par, cize dve), rozhodne clovek, ktory je pocas dna v robote a nevysedava cele dni pre bednou, uz len z tohto dovodu sa mi zda 100-tisicova investicia byt dobrou volovinou (prirovnal by som to k Mercedesu, ktory cele dni odpociva v garazi), ale ono to bude mozno aj otazkou priorit - su ludia, ktori travia doma 24 hodin denne, hladia do TV, nemaju na krku niekolko milionove hypoteky, doma rodinu s malym potomkom ;) v tomto pripade tomu asi celkom rozumiem ... |
![]() sgi320 |
10.08.2009, 14:37.15 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Na začátku jsi tvrdil, že peníze nejsou limit...a chtěl utrácet za poměrně dost drahé TV...Nezaměňuj B&W s B&O...to jenom podobně vypadá, ale je to jiné zvíře. U reproduktorů neplatíš za značku nic a nikde - je to docela férová oblast trhu, čím dražší, tím lepší...(platí pro reproduktory, nejsem si úplně jist oblastmi jako je Pioneer, což má k reproduktorům daleko.) Důvod, proč si koupit reproduktory za 100 kKč, je jednoduchý: jsou prostě dobré. Je to taková kompromisní hodnota. Lepší taky existují, ale už v běžném prostoru rozdíl jejich funkce není tak slyšet. Proč by si kdo měl koupit televizi za 100000 Kč a k ní připojit chrastítka Pioneer? Nechápu. Druhý bod je někde okolo 40kKč, to, co je levnější už není možno označit slovem reproduktor. (O pětikoruny se nehádam, jde o řád). A to není ani přání, ani frajeřina, ale prostý fakt, dostupný pro úplně každého. Když ti nevyhovuje jakási Mariana, kterou neznám, tak poslouchej Larryho Kinga. Nebo někoho jiného, komentátorů je na orbitu několik set. Kuro se už nevyrábí... Mezi Magnat Quantum a Logitechem rozdíl je docela zásadní. Leda dunění v nějakých střílečkách pro prosŤáčku bude možná znít stejně. |
![]() Antonín |
10.08.2009, 15:30.25 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...Toto nie je otazka limitu financneho, ale otazka limitu pomeru medzi cena/vyuzitie (keby som mal prijem aj milion mesacne, tak mam pocit, ze by som za reproduktory 100 tisic nedal), jednoducho to nevyuzijem, podobne, ako nevyuzijem Mercedes na to, aby som sa rano odviezol do prace a popoludni z prace domov (kedze cely den stoji na parkovisku pred budovou), mimochodom, trosku ma prekvapuje na jednej strane tvrdenie, ako Pioneer nie je znacka pre repro, na druhej strane nazor, ako reproduktory Pioneer su zbytocne predrazene, kde je potom ta "ferova" hra ? ;) mimochodom, pozrel som parametre repro, a nemam pocit, ze by Pioneer nejako zaostaval (co sa tyka frekvencnych rozsahov a pod.), prave naopak ...btw. Kuro sa prestane vyrabat v 2010, Larryho Kinga pocuvat tiez nemusim, a dokonca ani vidiet a Quantum je rozoznat v audio miestnosti, dokonale ohlucnenej, nie v byte, kde je prepojena kuchyna s obyvackou ... co sa tyka TV, tak 46X4500 je stale v hre, pre mna je prioritou video, nie audio ... |
![]() sgi320 |
11.08.2009, 12:30.34 | |
to sgi320Je přežitkem doby si myslet, že jedna lepší značka dělá to nejlepší ze všech oblastí.Když televizi, tak určitě Pioneer /zatím/, když repro, tak určitě ne Pioneer a ani další komerční značky. Kdyby si trochu posurfoval, tak by jsi zjistil, kdo vlastně vyrábí co a jaké nálepky na to lepí....kdo a co vyrábí pro Philips, pro Sony,LG apod., kteří mají svou cenovou politiku. Já si nedávno koupil mazlíka CS-925 od Onkya a to je super stroj!Ale já jsem normální občan a kupuji si to, kde je skoroláska na první pohled a neřeším co to stojí. |
![]() Janik |
13.08.2009, 18:51.55 | |
RE: Domaca zostava - LCD TV, AVrec, BD player,...tak som sa predsa v tom trosku povrtal ;)posledna verzia znie (este si to overim vsetko nazivo): LCD TV - Philips 42PFL9803 (EISA award 2008/09) - 2M:1 contrast AVR - Pioneer VSX-LX52 BDP - Pioneer BDP-LX52 Repro 5.1 - Mission - 2 x M35i, 2xM32i, 1zM3C2i, 1xM3AS velmi sa mi paci Mission E 5.1 SET 83, ale 5300 EUR sa mi zda skutocne prehnane v tejto dobe (raz, ked budem na dochodku, a nebudem mat ine vydavky, tak si take zadovazim), zvlast na moje pocuvanie zvazoval som aj ine znacky, co sa tyka repro - KEF, JBL, B&W, Wharfedale, Koda, Tannoy, a pod., dokonca boli v hre aj Magnaty 6, ale tie Mission nemaju chybu, aspon co sa vzhladu tyka, buduci tyzden si to pojdem vypocut (kedze budem v Prahe) co sa tyka toho LCD, este zvazim, ci to bude ten Philips, alebo sa predsa len uchylim k Sony KDL-46Z5500 (resp. KDL-40Z5500), ten Philips sa mi zda kvalitativne (rozumej parametre) lepsi, akurat ten vzhlad ma rozculuje na Philipsoch ... |
![]() sgi320 |