Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.08.2009, 07:44.08

Placené v STA

Prosím o info kdo má zkušenost jak je to s šířením placených programů v STA. Pokud namoduluju např. Film + do rozvodu jestli má někdo představu kolik činí poplatky apod. Díky za radu.
uživatel
Pájík
11.08.2009, 08:46.06

RE: Placené v STA

není to problém, musí si společenství vlastníků udělat smlouvu se zastoupením kanálu Film plus a není problém. Ceny se pohybujou okolo 20,- za bytovou jednotku za program. Lze CSFilm, HBO, Discovery, Eurosport, CNN, Nova sport atd. Myslím, že to má v ceníku CS link, myslím to co lze do STA a co ne.
uživatel
miks
11.08.2009, 11:30.39

Viděl jsem rozvod, kdy do analogu bylo překlopeno kde co.
Například Spektrum, JOJ.....
uživatel
mirasat
11.08.2009, 11:38.50

Nějak se mi to v ceníku CS linku nedaří najít...o STA jsem nic nenašel... tak nevím...
uživatel
Nuny
11.08.2009, 11:41.22

Překlopeno může být opravdu kde co , otázka ovšem je, zda je to vše legální a zda se majitel toho STA nevystavuje případné velké pokutě
uživatel
Nuny
11.08.2009, 11:57.24

pro Nuny

Tak.
Gital to míval v internetovém dotazníku při registraci karty. Bylo tam myslím, soukromě-STA-TKR....
uživatel
mirasat
11.08.2009, 12:24.22

Dá sa to.Zákon o retransmisii hovorí aspoň na Slovensku je to tak,že do sto účastníkov to neni káblovka ,Nova Sport umožnuje napr.v bytovke urobiť zmluvu aj keď to nie je káblovka .Čo sa týka urobiť zmluvu napr.Viasat History a Viasat Exploer,tak títo sa s Vami nebudú ani baviť.
Takže z toho vyplýva že to môže zariadiť iba človek,ktorý je členom SAKT Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie a potom prídu na rad autorské práva,takže osobne by som do toho nešiel.
uživatel
lukas127
11.08.2009, 17:06.10

Chce to skutecne dotazat tuto moznost u prislusneho dodavatele signalu.Byla a mozna i je doba,kdy nejsou programovi dodavatele moc ochotni prodavat signal nejakym 20 zasuvkam a tam ,kde pripadne je jiz velky kabelovy operator v dome:) jiz vubec ne.Ano do 100 bytu v jednom komplexu budov to neni kabelovka,ale soucasne nesmi byti obchodni vyuziti rozvodu.Je tedy smlouva mezi spolecenstvim vlastniku a programovou spolecnosti obchodni vyuziti?Pak by to byl televizni kabelovy rozvod s nutnosti registrace u CTU a dalsi administrativa.Obvykle soudruzi druzstevnici maji prilis velke oci,pokud se tyka programu VIASAT ,sveho casu jsem chtel toto vyridit pro 100 bytovy vezak a soudruzka s exotickym jmenem z Bratislavy byla velice vstricna a zaslala mi i navrh smluv (nerikejte to nikde),jak jsem predeslal,druzstevnici meli velke oci a po predneseni ceny vstupniho hardware (dodava VIASAT) od vseho cukli.
uživatel
hdpe
11.08.2009, 18:58.41

Lze pouze Nova sport a CS film.Musí být smlouva.Platba na 1 rok dopředu.Např.Nova sport vychází něco kolem 23Kč na zásuvku.Musí samozřejmě platit všichni.Dříve byl paušál 10 000Kč do 100 účastníků.CS film je kolem 16Kč,ale nevím to přesně.Musel bych to zjistit už si to nepamatuji.
uživatel
Promax