Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.08.2009, 07:06.39

ID u Topfieldů

Zdarec všem!
Byl jsem tudle s kámošem v Německu na čumendě a koupil jsem TF 7710 HDPVR. Byl tak levnej, že jsem neodolal.
Bohužel má ID 23031 (EU verze?) a nedaří se mi do něj naládovat firmware na opravu Skylinku (salát v EPG).
Nejdou ty ID nějak obejít a Topfielda dotlačit k maximálnímu výkonu?
Díky všem za každou zkušenost!
uživatel
Hellas
13.08.2009, 08:06.04

RE: ID u Topfieldů

ID sa dá zmeniť,pozri moje staršie príspevky ohľadom TF.
uživatel
pixla
13.08.2009, 09:46.18

Já bych se chtěl zeptat - mám TF 7700, ID2302 a mám ty chyby v EPG. Ta oprava Skylinku je jen pro ID 23422? Aspoň takhle je to teď napsané v download na Antenex.cz. Pokud bych teda nějak zvládl změnit to na ID 23422 (o čemž ale pochybuju), tak potom s nejnovější verzí firmware by chyby v EPG už nebyly? Chybami myslím to, že při druhém načtení Info dolní řádky úplně zmizí (zůstane jen první řádka). Díky
uživatel
jirka67
13.08.2009, 13:47.45

Da sa najst napr. na cssf.cz. A ta konkretna chyba s druhym nacitanim info stranky je opravena. Ale stale mi niektore znaky EPG nefunguju OK.
uživatel
lianaboy
13.08.2009, 18:58.20

to: pixla

Prosím Tě, nevíš přibližný datum toho Tvýho příspěvku o změně ID?
Už jsem se to pokoušel kolikrát hledat, ale místní vyhledávač nedokáže vyhledat podle nicků a ani nic o ID nenašel. Díky!
uživatel
Hellas
13.08.2009, 20:02.42

Ano pixla,
také jsem tě chtěl na to upozornit - vždy odkazuješ na své staré příspěvky, ale zapomínáš, že zdejší fórum je podle tvého nicku neumí vyhledat, takže prosím, trochu víc podrobností, nebo je napiš (překopíruj) znovu... díky předem.
uživatel
Děda Petr
13.08.2009, 20:51.46

Tak co se týče mého problému s českým EPG - tak to mám vyřešené bez změny ID. Z www.super-sat.info jsem si stáhnul nejnovější fw 7.01.08 pro ID 23022 a zatím to vypadá, že vše funguje OK. Tj. konečně se EPG na českých programech načítá celé (i druhé stránky infa) a nezmizí po dalším načtení. Jedinou nevýhoudou tohoto fw je, že v MENU chybí položka "obnovení systému". Takže buď ručně znovu naladit nebo přes zálohu na PC.
Také jsem zjistil, že moje plazma propojená HDMI načítá SD kanály 4:3 s černými pruhy (jako to dělá třeba u Nova HD při 4:3). S minulým fw se to roztáhlo na celou obrazovku.
uživatel
jirka67
13.08.2009, 23:03.33

@Hellas,Děda Petr

Chlapi,ste leniví si to nájsť!Všetko ohľadom TF sme tu už riešili a vyriešili určite k mojej spokojnosti spolu s Rambom 6.6.#115,26.6.#194,1.7#630,cca 73-81 strán dozadu!Ak by ste si nevedeli zmeniť ID vo FW,som ochotný presný postup uverejniť!Ale nemôžete všetko dostať na tácke,treba hľadať a študovať!Aj ja som sa k tomu takto prepracoval!Zdravím všetkých TF,ktorým ide receiver tak ako má ísť,obzvlášť Ramba!
uživatel
pixla
14.08.2009, 07:36.51

to: pixla

Moc děkuju, včera večer jsem to našel, dal jsem to do vyhledávače slovensky.
VegaPack funguje super, firmware se natáh jak po másle.
P.S.: Línej nejsem, prohrabával jsem se googlem a parabolou několik dní!
uživatel
Hellas