| 13.08.2009, 12:32.25 | |
Jak to funguje ta O2TV...Jen se ptám, kdo má TV O2, jaký to má výhody ,nebo zápory..Dnes mi volala nějaká operátorka o někud a nabízela mi až neuvěřitelnou nabídku, ale na 24 měsíců...videotéka, vinotéka...ale celkem dost fnančně výhodné : celkem za měsíc 1100kč, Internet 8M, na mobil dostávám 500Kč od O2, volání z pevné 24 hod denně grátis.. tak mám do zítřka čas ten pronájem boxu je již v ceně těch 1100,- Jinak mám DIGI TV Duál za 260 ( ten bych třeba zrušil ) příjem dvb -t Brno 4 paraboly na terase, DreamSky 6000, Humax , Kaon, .. a další šrot..tak nevím 3 tv 1 LCD 96cm a jednu větší LCD asi 107 chci pořídit na podzim...tak, kdo má to TV O2, sdělte svoje zkušenosti....dík.. |
![]() 710nav |
| 13.08.2009, 12:56.11 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...O2 se občas seká a "zakostičkuje" a když jim zavolám tak "melou" furt svojí-že je u nich vše OK |
![]() papay |
| 13.08.2009, 13:10.31 | |
papay..Jak to vypadá obrazově a zvukově , a je tam i nějaký nahrávání až 7 dnů , já sport a koncerty , manželka filmy,ale oba máme málo času , so a ne dělám fotbalisty, a žena pracuje někdy i víkendy, tak by ta videotéka a vinotéka šikly ..digi mohu popř.i jinak, jde mi i o to aby mi zmizela i nějaká parabola, když chci instalovat 170 ku..no |
![]() 710nav |
| 13.08.2009, 13:28.39 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...nic moc |
![]() belfegor |
| 13.08.2009, 13:54.23 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Já sem u nich 10 let dělal, v brně si myslím že by to mělo chodit pěkně,občas se ta videotéka šikne, pro mě nevíhoda internetu že ven to valí pouze 512mb/s |
![]() Stanowi94 |
| 13.08.2009, 13:58.52 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...určitě dělá značnou chybu ten, kdo si místo toho platí třeba upc direct. a rumuni kdyby nebyli dostupný zadarmo, tak pro ně platí to samý. o2 je asi bezkonkurenčně nejlepší platforma, která nabízí velký množství pay-tv sd programů, což na Astrách 23E zatím pořád není. většina lidí ale pay-tv nesleduje a stačí jim to, co mají v cs linku zdarma. |
![]() vortimond |
| 13.08.2009, 15:01.04 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...pak jsou kabelovky a některý lokální sítě, který tomu můžou konkurovat, ale to je všechno dostupný jenom pro zlomek obyvatelstva. ani ta o2 TV nefunguje dobře všude, tam záleží asi na specifikách toho rozvodu, co je přímo u vás a vzdálenosti od ústředny. to se dá zjistit někde na webu. |
![]() vortimond |
| 13.08.2009, 15:19.15 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...No já bych nechtěl telku od kyslíku ani zadarmo.Ale to ADSL je OK pokud nemáte kabel od UPC. |
![]() Digi tv |
| 13.08.2009, 15:39.51 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...myslím, že spousta lidí je proti tomu zbytečně zaujatá a nikdy to ani pořádně neviděli. |
![]() vortimond |
| 13.08.2009, 15:54.36 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Vorti já nejsem zaujatej proti O2TV, ale mám naprosto otřesné zkušenosti s Teleko-molochem, které by vydaly na román a které bych nikomu nepřál. A co vím z okolí nejsem sám, proto každému radím, ruce pryč od O2 ..... |
![]() kacenkin |
| 13.08.2009, 16:04.40 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...je to mnohem lepší, než upc direct nebo digi tv. to je prostě fakt. a nic jinýho pro většinu domácností snad ani není dostupný, aby měli srovnatelnou nabídku programů. já bych to taky možná kritizoval, kdybych bydlel někde na sídlišti s kabelovkou nebo tam byly jiný možnosti. |
![]() vortimond |
| 13.08.2009, 16:21.53 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Mám všechno víc než rok a jsem max.spokojen.... v základní nabídce je dost programů co se na satelitu platí zvlášť a když jsem si u O2 připlatil HBO,HBO2,HBO comedy,Cinemax,Cinemax2 tak všech 5 programů cenově vyjde za rok na stejné peníze,jako na cslinku jen HBO...nějaké programy i pro děti atd... všechno mi šlape bez výpadků.Co se kvality týče nepozoruji žádný rozdíl na LCD oproti Cslinku. |
![]() Harnadek |
| 13.08.2009, 16:40.25 | |
O2 TV kvalitaMam doma O2TV stejne jako satelit na 50" HD Ready plazme a pokud nemam zajem o nejaky kanal, ktery neni na O2TV, pak vyuzivam prave O2TV, nebot v porovnani s DigiTV, ci UPC, je kvalita obrazu uplne nekde jinde. Alespon v mych ocich. |
![]() Czecho |
| 13.08.2009, 17:28.19 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Kvalita obrazu určitě lepší , pomalé přepínání a sníží to rychlost internetu. Chtělo by to ,aby měli lepší boxy. Když jde na výstupu HDMI nejde video. |
![]() Kamil |
| 13.08.2009, 18:18.04 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Pokud budeš chtít koukat na třech tv zaráz(a na každé asi něco jiného) tak bude potřeba asi třech "boxů" + NET to už je celkem slušnej záhul na ty jejich kábliky.....Pokud to někdo takto provozuje nechť se vyjádří. |
![]() Kamil_k4 |
| 13.08.2009, 19:12.43 | |
RE: Jak to funguje ta O2TV...Uz se nabizi i moznost mit na jedne lince 2 stb, ale samozrejme zalezi na kapacite linky a minimum je tusim 6.5 Mbit, aby bylo 2x3Mbity pro 2 stb a neco malo i pro ten internet. Alespon si to takhle nejak pamatuju :-) |
![]() Czecho |
| 13.08.2009, 20:21.38 | |
jo ...ještě..montáž si provádí každý sám, ( přivolání technika na montáž1700,- ) a každé út. a středa volné HBO tak , uvidím, jestli se zítra ozve, protože volala na pevnou a dle jejího sdělení by to mělo jet bez problémů..ale nevím, jestli se něco neplatí, nebo kolik za ty objednávky z videotéky a příplatek na druhé tv je 130,-/ měsíc..a ten přístroj ,to nevím zn... jo a nějaké poštovné..120,- a smlouvu s majitelem linky po ověření totožnosti nahrávají.. asi tak.. |
![]() 710nav |
| 13.08.2009, 21:07.03 | |
záložní signálPořídil jsem si O2 TV Start,kterou O2 teď dává jako bonus zdarma k internetu.Jsou to programy, které stejně v DVB-T běží zdarma. Občas se stane za silného sněžení v zimě nebo lijáku v létě že na půlhodinku vypadne satelit, tak jak náhradní zdroj nezávislý na počasí je to dobrý (pokud jde elektrika). Protože se přijímač připojuje ethernetem, koupil jsem k tomu adaptéry signálu po drátech elektriky, takže stačí jenom strčit zásuvkový adaptér do zásuvky kdekoliv v domě a mám zároveň TV signál bez dalších drátů. |
![]() ivan v |