16.08.2009, 02:52.59 | |
NOVINKA!SAT-HD-hdtv-pristroje/opticum-9500-hd-pvr-prosím máte zkušenosti s tím to modelem? |
![]() difik |
16.08.2009, 08:15.02 | |
RE: NOVINKA!SAT-HD-hdtv-pristroje/opticum-9500...včera ti na tvoj príspevok nikto neodpovedal , tak si musel dnes napísať to isté . A to sa považuje už za spam.8) spamování - opakované vkládání stejných či podobných textů do diskusních míst webu parabola.cz (Fórum, Komentáře). |
![]() oneeeee |
16.08.2009, 09:32.40 | |
RE: NOVINKA!SAT-HD-hdtv-pristroje/opticum-9500...Pouzil si google ?Ihned na prvni strance, kde nejaky zakaznik popisuje svoje zkusenosti, urcite na to bude nekde i diskusni forum: Dobrý den, nesouhlasím s tím, že nějaký satelitní prodejce napsal, že karty nejedou ve čtečce CONAX a je potřeba si dokoupit drahý dekodovací modul. Stačí si na internetu sehnat "neoficiální" update firmware a ze čtečky CONAXu se stane čtečka cryptoworks. Co se týká zkušeností, jsem s tímto přístrojem nadmíru spokojen. Mám odzkoušeno, že se i 3 karty "nebijí" (1.conax=TT CZ,2.conax=Gital, 1.slot=TT SK v cryptoworks čtečce od MASCOMu). Přijímač mě překvapil vynikající rychlostí přepínání HDTV kanálů(NOVA HD, Astra HD,...). Jinak co se týče obrazu, tak mám Plasmu Samsung HDready a při propojení HDMI kabelem mě překvapil obraz a zejména zvuk, poněvadž se mi na předcházejícím připojení přes SCART přenášelo rušení(bručení zřejmě špatným uzemněním někde na baráku), které přes digitální připojení HDMI kabelem zcela zmizelo. Ještě se mi líbí EPG, které konečně funguje jak má oproti např.Opticum 4100TSXR, kde se nezobrazovali všechny kanály. |
![]() 007 |
20.08.2009, 21:42.39 | |
žadný smajlík RE: NOVINKA!SAT-HD-hdtv-pristroje/oSkúsenosti máme a je toho viac aj na iných fórach rozvedené.napr,AB-Forum a iné.Treba surfovať po nete kde je všetko.Mám ho a som sním spokojný a môžem potvrdiť to čo bolo spomenuté v predchádzajúcom príspevku. |
![]() vladoholu |