| 23.07.2007, 17:24.28 | |
Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Dajte si pozor na kupu karty od GITALU pretoze v zmluvnych podmienkach maju ze karta plati len do jej ZIVOTNOSTI takze ak sa bude menit napr. za rok mozte si kupovat novu....... pri karte od T and T sa mi to nestalo ( to nerobim reklamu T and T ale kedze su na trhu karty len od 2 firiem tak porovnavam ). Takze pozor lebo to maju dobre pravne podchytene a zas sa chysta na ludoch podfuk!!! |
![]() satfanusik |
| 23.07.2007, 17:28.09 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Pokud se nepletu tak "pravi klicka" o zivotnosti karty je i u karet od TnT. |
![]() Lucifer |
| 23.07.2007, 17:41.04 | |
to LuciferAsi sa mylis podvodne obchodne jednanie je pri firme GITAL!!! Len chcem povedat aby si ludia dali pozor na reci predavacov o dozivotnosti kariet na prijem CZ linku :-)!!! |
![]() satfanusik |
| 23.07.2007, 17:49.22 | |
RE:Jenom blázen si může myslet, že zaplatí 2000,- a bude mít do smrti ČT, Novu a Primu bez problémů a bez dalšího placení. |
![]() deltagama |
| 23.07.2007, 18:22.45 | |
RE:Za takovejch 4-8 let bude prostě všechno zase docela jinak. Taková je pravda. To co se píše někde v reklamách, že jako bez časovýho omezení, to je spíš taková fata morgána. |
![]() deltagama |
| 23.07.2007, 18:23.33 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Přesně tak, kámošovi odešla po 2,5 roku karta T+T a jelikož byla po záruce, tak ji mohl zahodit a koupit novou... |
![]() drobeček |
| 23.07.2007, 18:26.58 | |
RE: na RE:jenom blazen si to koupí a bude stale platiti!/i mne tam stale neco nehraje! |
![]() mat |
| 23.07.2007, 18:32.00 | |
RE:A když je někde psáno "do konce vysílání paketu CS link" tak pochopitelně není problém udělat z toho za pět let novou firmu, která to bude provozovat třebas pod názvem Bohemia Link :) |
![]() deltagama |
| 23.07.2007, 19:17.08 | |
Pozor na hlupáky!!!Satfanusik odhalil super velké spiknutí! :))). U karet od Gitalu, ale i u karet TaT je neomezená aktivace pro danou kartu (sériové číslo). Na kartu se vztahuje dvouletá záruční doba. Pokud karta odejde po této době, prostě si musíš koupit kartu novou. Nevím co ti na tom přijde jako podfuk. |
![]() d18 |
| 23.07.2007, 19:50.50 | |
to d18Co mi pride divne??? Ze si kupujem kartu bez casoveho obmedzenia ale ked sa zmeni kodovanie alebo nazov karty musim platit zas!!! Ja si platim za sluzbu a nie za kartu nie?? Tak preco nestoji sluzba trebars 4000 Kc a ked sa mi trebars znici cip na karte mozem si kupit kartu trebars za 300 Kv??? To je podfuk za sa zavadza a klame spotrebitel!!! Co si pomyslis ty ked ti niekde prezentuju ze MOZES SLEDOVAT PROGRAMY ct, PRIMA, nOVA....S KARTO gITAL ALEBO KARTOU T and T NEOBMEDZENE?? To je ako dozivotna zaruka co a podobne vsak?? |
![]() satfanusik |
| 23.07.2007, 20:22.36 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Tak si ji nekupuj, když jsi ten podvod odhalil.Po vysilujuícím zkoumání jsem odhalil i podvod u aut, taky ti nic nedají, když ho rozmlátíš, ani když se po 2,5 letech rozpadne samo. Podvodníci. Přestože tvrdí, jak se budu vozit. Nekupuj ani auto. Nekupuj nic. I ten hrob ti prodají na dvacet let a šlus. Podvodníci. P.S. Podvod spočívá v oklamání, uvedení v omyl. Těžko ho lze provést, když je napsaný ve smlouvě. Kdybys nebyl to co jsi, mohl bys je zničit lepší nabídkou. |
![]() Antonín |
| 23.07.2007, 20:52.21 | |
to AntoninJaaaj ty chytrolin takze podla teba nie je uvedenie do omylu ked ti preedajca povie ze kupou karty mas casovo neobmedzeny pristup ku programom Ct, Prima a Nova?? Inak tu zmluvu si citas az ked si kupis kartu a rozbalis obal v ktorom ty chytrolin a silne pochybujem ze si niekdo cita zmluvu pred kupou karty ( leda tak mudrlant Antonin :-) )a ked uz ma kartu kupenu tak mu je ta zmluva na 2 veci :-) a predajca ti peniaze asi tazko vrati ked mu povies ze si si preciatl zmluvu prilozenu vo vnutri a odstupujes od nej a chces spat peniaze za kartu.....Zdar a zarezervuj si ten hrob lebo pri tvojej chytrosti ho budes skoro potrebovat vsevedko :-) |
![]() satfanusik |
| 23.07.2007, 21:03.01 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Netvrdím, že nemáš v jistém smyslu pravdu, ale to by si Gital okamžitě vykopal hrob, pokud by se takto zachoval. Možné to samozřejmě je, až nahrabou tak to zabalí. |
![]() Zip |
| 23.07.2007, 21:53.27 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Jelimane, tak si nekupuj nic, co má smlouvu zabalenou vevnitř. Zvláště když se jedná o tak dramatické hodnoty, by sis mohl k sepsání smlouvy opatřit i právníka. |
![]() Antonín |
| 23.07.2007, 23:36.45 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Měl jsem UPC kartu 6 let a stále fungovala do výměny za nové takže soudím, že i CS LINK by mohl nějaký pátek fungovat. Problém vidím v tom, že ať už Gital nebo TaT nás mohou kdykoliv na dálku po záruce odjebat a nic s tím nenaděláme. Moje firma dělá v oblasti PC a máme několik firem, kde provádíme dálkovou správu. Je to zalaoženo na důvěře, protože jinak bychom si mohli problémy u nich uměle vyrábět. Jinýmy slovy, když po 3-4 letech pošlou 30% karet do servisního módu, tak mají vydělané. |
![]() George |
| 24.07.2007, 00:01.43 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!co se tady serete kvůli pár šupům,to jste socky se satelitním příjmem? |
![]() pierrepetr |
| 24.07.2007, 00:07.07 | |
RE: Pozor na kartu od GITAL-u!!!!!!Ja myslim ze Gital muze padnout kdykoliv, jak se prestanou prodavat jejich karty. Slysel jsem ze tam pracuje par lidi co utekli od TaT. Pravda to byt ale nemusi. Nevim kdyby doslo k dalsi vymene karet, jestli by je gital vymenil jako TaT. TaT je prece jenom vetsi spolecnost, i kdyz nejake technicke problemy taky ma. |
![]() hmmm |