| 17.08.2009, 11:35.30 | |
Vantage HD 7100 S nefunkčná čítačka atď...Zdravim, mam problem s novym prijimacom. Odnova nesla vrchna citacka kariet. Po vlozeni karty sa zmeni napis Neobsazeno na No Card. Skusal som aj conax (TNK). V spodnej je vsetko hned OK. Stiahol som posledny FW, ale ziadna zmena. Co to moze sposobovat ??? Je to na reklamaciu ?Mam cryptoworks SCM ktory mi v starom goldene slapal dobre, no vo vantage ide po vlozeni karty vsetko ok, no sem tam vypise kodovany program a dlhsiu dobu nejde a potom zas ano. Nechapem, akoby sa obcas stracala komunikacia s CRW. Dalej ma trapi dialkove. Aj vam pri prepinani programov skoci obdve ??? Stava sa to teda dost casto a dokonca aj ked krokujem spodnymi tlac. + - Na jedno opatrne stlacenie prepne nie o jeden ale o dva programy,...to sa mi nestavalo na ziadnom stroji. Od vantage ktore tu vsetci chvalia do nebies som necakal taku fuserinu. Je to bezny jav ci aj to na reklamaciu ?? A este to ze pri prepninani programov pretoci obraz o jednu otacku. (zide dolu a vrati sa zhora, v lepsom pripade len trochu preblikne) Vravim si WTF ??? Ako pozitiva vidim moznost editacie kanalov v SetEditVantageHD, to je naozaj vyborne, pekny obraz a to ze ide Kabel D. inak ma tento stroj totalne sklamal. Ake su vase nazori ? ale nazad k hlavnemu problemu, tu je aj obrazok: http://uploading.sk/obrazek/vuzibm5/170820091813.jpg PS nesmejte sa ze to mam napojene na orava TV. Mam dva mesiace objednany LCD samsung LE 46B650 no akosi uz dva krat prisiel pokazeny a treti raz mi ho dokonca zabudli poslat. tak stale cakam kua. Nech zije objednavanie cez internet. R^ |
![]() Freedox |
| 17.08.2009, 11:39.57 | |
RE: Vantage HD 7100 S nefunkčná čítačka atď...asi jsi smolar..,ale proc se nezeptas primo prodejce proc ti nejde vrchni slot!!!! atd :) |
![]() kos |
| 17.08.2009, 12:28.18 | |
RE: Vantage HD 7100 S nefunkčná čítačka atď...Ahoj.Ja mám Vantage 8000 a skutocne je to super stroj.Ziadne taketo problemy nemám. V tvojom prípade okamzite reklamuj stroj.Vid aj majster tesar sa utne |
![]() rokfo |
| 17.08.2009, 12:42.19 | |
RE: Vantage HD 7100 S nefunkčná čítačka atď...Prodal jsem dost HD Vantage 6000, 7100 i 8000, ale takové problémy jsem neviděl ani u jednoho. Tím ovšem netvrdím, že na tyto stroje neexistují reklamace, je jich ale mizivé procento.Rozhodně je to na reklamaci! |
![]() Zip |
| 17.08.2009, 13:26.21 | |
RE: Vantage HD 7100 S nefunkčná čítačka atď...To přepínání o dva kanály mi to dělá taky. Původní ovladač se mi kamsi poděl, pořídil jsem ten novej na tužkový baterky. Tak jsem myslel, že se mi třeba klepou prsty. Jak je vidět, asi ne.Mám 7100 TS. Zkusím tovární nastavení - vypínač - nový FW. |
![]() Orion |