Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.08.2009, 12:02.13

Zápasy fotbalové Slavie z kvalifikace do Evropské

Fotbalový klub Slavia Praha nechce prodat vysílací práva pod cenu. Generální ředitel klubu Petr Doležal tvrdí, že České televizi nabídl práva s výraznou slevou, přesto narazil. Výsledkem je, že z prvních kvalifikačních duelů českých klubů o postup do Evropské ligy bude v televizi jen jeden zápas - duel Teplic s Hapoel Tel Aviv. Utkání Slavie s Crvenou Zvezdou Bělehrad diváci neuvidí. Informuje o tom server Týden.c
""Mrzí mě to, ale Slavia má svědomí čisté. Za vysílací práva pražské odvety předkola Ligy mistrů proti Tiraspolu jsme požadovali částku 700 tisíc, teď jsem šli níž. O kolik přesně jde, neřeknu, ale přesto to ČT není ochotná akceptovat. Z rozmluv s kolegy z ostatních klubů jsem nabyl dojmu, že jsou ochotní prodat vysílací práva takřka za hubičku. Jenže my nejsme charita. Já se starám o to, aby klub ekonomicky fungoval a zrovna vysílací práva považuju za jednu z nejdůležitějších položek, které můžeme zobchodovat,"" řekl on-line deníku Týden.cz generální ředitel Slavie Petr Doležal.
Podle něj jde v celé kauze o jednoduchý princip - Slavia nechce svůj produkt prodat pod cenou. ""Já neřídím organizaci, která má zajištěnou existenci z koncesionářských poplatků,"" uvedl Doležal s tím, že zájem na dohodě musí mít i Česká televize. ""Dohodli jsme se s čtyřmi českými kluby, tak snad se dohodneme i s pátým,"" uvedl na adresu Slavie šéf sportovní redakce ČT Otakar Černý.
hmm potom nenadávajte české tv
uživatel
Jupi
17.08.2009, 12:48.57

RE: Zápasy fotbalové Slavie z kvalifikace do E...

Spis by me zajimalo, co na to rikaji partneri klubu? Ono je rozdil, kdyz je vase firma prezentovana pred 10 tisici lidmi a napr. pul milionem na TV obrazovkach. Jak dlouho to budou snaset?

Jiste Dolezal muze namitnout, z ekonomickeho hlediska pri prumerne cene listku 400 korun (250-550 je myslim tento zapas) a kdyz napr. prijde o 2 tisice nastevniku vice=800 tisic korun. Ale jistota tam neni!!! Tudiz to klidne muze vyjit nastejno a Slavia ma jen spatnou nalepku.

Nastesti od skupin ma jiz Evropska liga prava resena centralne, tudiz uvidime vsechny zapasy ceskych muzstev...bez nervu.

Me napr. zajima, proc CT nevyuzila moznosti prenosu z Mariboru, vysila to slovinska verejnopravni TV2. Nabidnu ji za to odvetu a mam to za hubicku. A divak snahu oceni. Komentator muze byt ve studiu, jako pri prenosu z Aten.
uživatel
Vacul
17.08.2009, 13:01.09

Vacul

Pokud se ovšem nějaká naše mužstva do skupin dostanou...Jinak by to bylo úplně bez nervů...
uživatel
miloush
17.08.2009, 16:34.01

kde jsou ostatní televize? ty zájem nemají? nebo je u nás jenom ČT?
uživatel
fpsfps
18.08.2009, 06:35.46

Zápasy fotbalové Slavie z kvalifikace do E...

A kdo by se na takovy ubohy fotbal dival škoda peněz.
uživatel
emtech
18.08.2009, 06:45.24

pro emtech

každý zápas je jiný, to je na tom fotbalu nejlepší
uživatel
fpsfps
18.08.2009, 09:25.52

Je zajímavé, že přes tuto obecnou pravdu jsou zápasy cajzlovských družstev vždycky blbé. Asi nějaká gravitační anomálie, či co. No pak není divu, že je nikdo nechce.

Koneckonců, kdo chodí pravidelněji na českou ligu, tak musí naznat, že to není ani divu. Hráči jako Ruda Otepka, kteří jenom trochu umí kopnout do balónu, si v pohodě udržují místečko na trávníku. Stačí to.
Kdyby tam nebylo pivo, párek a sranda, tak na fotbal samotný by se v české kotlině a moravském úvalu chodit nedalo. Je asi tak dvacet nebo třicet hráčů v celé lize, kteří to umí. Takže najednou bývají na trávníku tři nebo max pět.
(Jsem fanda hned několika klubů, jak jsem trajdal a stěhoval se, hrál kdemožně, tak se to nabalovalo, jezdím za kamarádama na fotbal od Stínadel až po Bazaly, tohle platí všeobecně. Nemusíte si to nikdo brát osobně. Jak někde vylezou kluci, co aspoň vypadají, že by mohli umět oběma nohama trefit balón - nikoliv dobře trefit, ale jen oběma trefit - tak je hnedka prodají. Jako předloni Zbrojovka - Střeštík, Kalouda, Mazuch, Okleštěk, Kubáň, už to tak vypadalo, že by se mohlo někde snad systematicky - a kde jsou kluci teď?)
Nač v té televizi chcete koukat? Satelitní příjem vám dává Premiere League, a na to když někdo začně koukat pravidelně, tak už se moc nedá čumět ani španělskou ligu, pokud nehraje někdo ze šesti barbudos proti sobě. Na český fotbal v televizi? Brrr. Ani párek ani pivo, ani sranda, .... ani fotbal.
uživatel
Antonín
18.08.2009, 12:48.33

pro fpsfps

Mate pravdu ale naš fotbal je hruza stači se podivat na zahr.ligu.
uživatel
emtech
18.08.2009, 21:27.19

na živo neni česká liga špatná to žádná, v TV to je o něčem jiném
uživatel
fpsfps