| 18.08.2009, 20:12.14 | |
monitor k satelitnemu prijmacuchcem sa opýtať, aký monitor mi stačí. Opravte ma, ak sa v dačom mýlim, prípadne odporučte dajaký typ. Podľa mňa satelitný príjmač by malk vlastne generovať všetko potrebné, predpokladám, že na zobrazenie nbepotrebujem žiadny TV príjmač, ani tzv monitor s TV tunerom, ale stačí mi iba dajaký monitor, ktorý má videovstup (napríklad trojkolík (sinc). Zvuk už mi ide dávno nezávisle od TV. Aký typ monitora mi teda postačuje ? |
![]() pozino |
| 18.08.2009, 20:39.34 | |
RE:monitor k satelitnemu prijmacuAký typ satelitného prijímača máš a aké má výstupy ??? |
![]() satmonter |
| 18.08.2009, 20:51.35 | |
RE: monitor k satelitnemu prijmacuTaka starsia klasika - AB DSR 322 SKCZ. Vystup je aj sinc aj scart. Je tam sice aj usb, ale len pre daco, co aj tak riadne nefunguje a nepouzivam to. Podla mna ale klasika by mala postacovat. Ide o to, aby mal monitor dajaky taky vstup. |
![]() pozino |
| 18.08.2009, 21:01.13 | |
RE: monitor k satelitnemu prijmacuS niečím takým som sa už stretol, ten monitor mal vstup pre cinch , mali na tom pripojený Homecast 150 CR, bolo to prepojené cinch káblom - žiaľ neviem typ toho monitora. |
![]() satmonter |
| 18.08.2009, 21:09.29 | |
RE: monitor k satelitnemu prijmacuLCD v tescu za litr ale do toho bych osobně nešel(Technika)Jinak za dva pořídíš co mám já a to Sencor DVB-T/Analog/AV. (má to 7palcu)A spokojenost. |
![]() Digi tv |
| 18.08.2009, 21:31.45 | |
RE: monitor k satelitnemu prijmacuja len ze naco mam kupovat TV tuner, ktory vlastne vobec nepotrebujem. A uz vobec nie to DVBT |
![]() pozino |
| 18.08.2009, 21:43.59 | |
pozinono u nas na slovensku sa prisambohu toho DVB-T ani nedozijeme ale inak mam pokazenu telku v kuchyni a rozmyslam ako ty nad monitorom ale predsa len nech je tam aj tuner ved predsa len rok 2012 nepusti :))) :))) :))) |
![]() Nicktos |