Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.08.2009, 16:12.03

Platforma TVP w NDS VideoGuard

Vybraly nejhorší systém který mohly vybrat,protože CI moduly jsou dodávané pouze kabelovkám,jednalo se mi o příjem těchto programu Polsat, Polsat 2, TVN, TVN7 i TVP Sport na které se koupi karta a nic dál se neplatí podoba Sky linku,o placené programy nemám zájem i když pujde předplatné platit sms a zaplatit třeba jeden kanál,takže to muže být zajimavé ale nabídka je zatím neznáma.Volné programy bez karty TVP1, TVP2, TVP INFO, TVP Polonia, TVP Historia, TVP Kultura, TVP HD, TV Puls i TV Trwam bude se vysílat pouze uzký svazek na uzemí Polska s přesahem do okolních státu obdoba SKY UK.Ty moduly by mohly pustit do prodeje.
uživatel
habr
19.08.2009, 16:21.05

RE:

Tak to není potěšující doufal jsem že to bude v Conaxu no nechme se překvapit.
uživatel
kdoporadi
20.08.2009, 00:46.01

Je to dívný

tvrdili ,že karta pojede v všech HDstrojích,a najednou takový obrat,na tenhle systém není žádný modul?
uživatel
spyko
20.08.2009, 08:13.04

RE:

Modul je, ale prodej pro individualní zákazníky není pouze kabelovky,byla nedávno vyjimka Viasat jak přecházel z Viacesu na NDS tak si dal podmínku že musí být i moduly a dostal je,tak uvidíme,další věc je aby ty karty nebyly z moduly a nebo s přijímači spárované,ale to už je jiná.Na polských forech se píše že se chce zas někdo pěkně nabalit na tendru,v polsku čtyři velké platformy,čtyři kodovací systémy.
uživatel
habr
20.08.2009, 09:01.59

RE:Spyko

Ted mužeš počkat na combo z NDS (satelitarny + naziemny HD MPEG-4) Tvp oslovila největší výrobce aby ji udělaly nabídku,doufám že budou i s ci sloty ,kdyby modul nebyl.
uživatel
habr
20.08.2009, 11:32.00

To nestihnou

mají se rozjet ve čtvrtém kvart.,to zas pěkně oblbujou,sleduju diskusi na pl.forech-kravál jak sviňa!
uživatel
spyko
20.08.2009, 12:24.22

RE:Spyko

Taky by mě zajímalo jestly vubec nějaká firma podobné combo s nds nabízí,hledal jsem ale nic jsem nenašel,neumím asi hledat,jak ale píšou že to chcou bez CI tak je to do dupy.
uživatel
habr
20.08.2009, 15:55.17

RE: Platforma TVP w NDS VideoGuard

Na modul bych nespolehal. Jdou divnou cestou. Pokud se TNK nejak domluvi s Polsatem pro zarazeni tech 2 programu, tak ten projekt muzou zabalit.
uživatel
wenk
20.08.2009, 16:01.29

RE: Platforma TVP w NDS VideoGuard

@habr
No, prijimace v podobe comba s NDS ve svete jsou, problem je, ze NDS vyzaduje certifaikaci providera. Tzn. nemuzes poouzit jinou kartu NDS s timto prijimacem, pouze kartu providera, ke kteremu jsou urceny.
NDS prijimace jsou vzdy na zakazku konkretniho poskytovatele.
uživatel
wenk