20.08.2009, 08:09.23 | |
Satelitní vysílání v AJ s anglickými titulkyDobrý den, omlouvám se možná za tento laický dotaz, ale zajímalo by mne, zda je možné na území ČR přijímat nějaké satelitní vysílání v anglickém jazyce včetně anglických titulků (výuka AJ), jako např Sky news apod a popřípadě za jakých technických podmínek? V zahraničí (USA, Anglie apod) toto standardně funguje.Děkuji za odpovědi K. |
![]() Charlie75 |
20.08.2009, 08:25.53 | |
RE: Satelitní vysílání v AJ s anglickými titul...no to mš pravdu, že v anglii a usa se vysílá s titulkama na těch nejsledovanějších stanicích prakticky úplně všechno, včetně sportovních komentářů. ale na těch programech, který se dají u nás přijímat na parabolu běžných rozměrů bohužel ne. dá se sledovat britská platforma freesat viz:www.freesat.co.uk/index.php?page=whatson.Main ale bez anténních monster hodně nad 120 cm průměr je to řešitelný jedině na západě ČR. |
![]() vortimond |
20.08.2009, 08:33.14 | |
RE: Satelitní vysílání v AJ s anglickými titul...pak už je jenom placená varianta - sky uk. ale zase problém, musíš mít někoho v anglii, kdo to bude jako provozovat a tobě ten komplet přenechá. sky nesmí vědět, že se ten přijímač používá mimo uk+irsko. nabízí to taky některý zprostředkovatelský firmy, ale s vysokohorskou přirážkou. |
![]() vortimond |
20.08.2009, 10:05.13 | |
bbc news na 28EraiEdu na 13E občas filmy, seriály alebo dokumenty(ako výučba angličtiny) a potom je varianta galština alebo welština + ENG titulky na 28E BBC alba a SC4. a na záver, s velkou 160-200cm parabolou astra 2D na 28E bbc,fil4,more4,itv,five 99 % programov |
![]() janoZV |
20.08.2009, 10:33.16 | |
RE: Satelitní vysílání v AJ s anglickými titul...a nebo filmy na DVD. většina má krom českejch a dalších regionálních taky originální anglický titulky |
![]() vortimond |
20.08.2009, 12:43.30 | |
na 7°W..Včera jsem testoval novou parabolu 105 Al na pozici 7°W,asi bylo i ideální počasí, tak třeba na LBC -sat (120 cm dle přehledu) 12130 V ,Let 732 v anglickém jazyce s francouzkými titulky pod arabskými, a pak tam něco bylo i s arabskými a anglickými, ale nejlépe mi jdou MBC 40% a ty další filmové.. DraamSky 6000 LNB diavolo 0,1...Vorte, na 26 °E by to mělo být podobné s výše uvedeným zař. ?? Chci to i tam testnout ... Blanensko čau.. |
![]() 710nav |
20.08.2009, 13:10.19 | |
re:Kdysi jsem to taky schanel, na 28,2°E to myslim jde na BBC news a Sky news (naladi ti je to nekolikrat a titulkovani jde jen na nekterych, musis vyzkouset).Na orbitu jinak najdes filmovy programy v originalnim zneni ktery nastesti nejsou prezvaneny dabingem, treba paket Digi(1W) nebo volny MBCpaket(26E-aspon 100ka parabola). Film nahrajes, oriznes a doplnis anglickyma titulkama z netu, treba Bs player umoznuje jednoduchej posun casu u titulku. Pokud si takhle zpracujes par filmu uvidis, ze je to casove nenarocne - doporucuju. |
![]() a bb c |
20.08.2009, 15:51.32 | |
RE: Satelitní vysílání v AJ s anglickými titul...Freesat karta. Five, Channel4, ITV1, Sky3 z 28E. Alespon neco zajimaveho. Ale vydrz do kompletni vymeny karet. Jinak by ti po par mesicich nemusela jet. |
![]() wenk |