Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.07.2007, 19:40.13

staré karty t+t - konec bez výměny?????

Již v únoru jsem firmě trade and technology psal mail s dotazem ohledně výměny karty. Uvedl jsem pochopitelně pro jistotu nejen číslo karty, ale i mojí adresu, na kterou je registrována. Napsali mi, že mi karta bude vyměněna. Od té doby jsem ještě dostal několik mailů s nabídkami na programy, ale novou kartu ne. Dnes moji starou kartu vypnuli. Máte podobné zkušenosti?
uživatel
joža
23.07.2007, 19:48.52

RE: staré karty t+t - konec bez výměny?????

mal si ju poslat na vymenu a nie čakat.to vieš oni pridu k tebe až domov
uživatel
hujer22
23.07.2007, 19:53.14

Hujere, děkuji za radu. Měl jsem poslat kartu a třeba týden čekat, jestli dorazí nová, když oni sami mi v mailu slíbili poslat novou?
Mám příjem pouze přes satelit a manželka by absence některých seriálů těžce nesla
uživatel
joža
23.07.2007, 20:10.47

A teraz to ako znasa?
uživatel
kamilo
23.07.2007, 20:18.39

este raz mal si poslat mohol si vydržat tyžden a bolo by ale teraz no neviem.
uživatel
hujer22
23.07.2007, 20:41.01

Re:

Bude lepší se spojit s TaT,vysvětlit jim situaci a domluvit konečné řešení.Pokud máš sat jako jediné řešení příjmu veřejnoprávních programů, můžeš jim říct že pokud nesjednají nápravu přestaneš platit koncesionářské poplatky. I když si myslím že je to TaT srdečně jedno.
uživatel
sat1
23.07.2007, 20:42.09

stare karty t+t

nenechal jsem to jozo dojit takhle daleko 1.)nenecham do toho kecat manzelku,te jsem zaridil v obyvaku televizi s s kabelovou pripojkou na 20 programu vetsinou v cestine a mam od ni pokoj at si dela co chce,ve sve pracovne byvaly detsky pokoj mam svou televizi se satelitnim prijimacem zapojenym na motor,pocitacem a tam si po vecerech do pulnoci delam ja co chci.
2.) ihned jsem zaplatil poplatek v kvetnu na NOVU,ktera mi jde,doplatil jsem rok na galaxii,necekal jsem na nic a telefonicky dohodl vymenu karty,ktera mi do dvou dnu prisla,bez problemu.Neco jsi urcite zanedbal.ty dva dny jsem stejne poslouchal jine programy sportovni na stalitu a ani mi neprislo,ze nemam vecne diskutovany potentovany CSLINK,KTERY STEJNE HOV.. DAVA
uživatel
hery
24.07.2007, 01:29.49

@joža: s tebou alespoň komunikují,mě neodpověděli vůbec... :( za těch 3500,- mohli alespoň ten mejl poslat,maj to přeci zdarma :((( děsná firma,hlavně,že prachy za aktivaci Novy shrábli...
uživatel
tydýt
24.07.2007, 07:08.30

tydýt: já sapoň vím, čím to je, že mi to přestalo hrát. Ale netuším, kolik je lidí, kteří jsou stejně "postiženi" a teď netuší, co mají dělat. Kde jen ti soudruzi z t+t udělali chybu?
uživatel
joža
24.07.2007, 14:00.00

oni to prostě neřeší,přesně jak píšeš. Sami si vymysleli,že budou měnit karty - je to jejich problém,ale že o tom své zákazníky vůbec neinformují...nebýt toho,že sedím občas na netu,tak by to mí rodiče vůbec nevěděli,jednou jim to típnou a pak na ně udělají dlouhý nos,že si měli o výměnu zažádat a že už to nelze nyní bezplatně,no co by člověk od nich mohl chtít,za ty 3 a 1/2 litru... :(
uživatel
tydýt