| 24.08.2009, 07:42.08 | |
Nekompaktibilní diskZdravím zkušené a mám dotaz. Z kamery Sony Handycam jsem přes program Pinnacle vytvořil film ve formátu Mpeg-2..toto vypálil přes Burner na DVD-R..a recordér Panasonic DMR-EX768 mi napíše "nekompaktibilní disk"..disk jsem po nahrání uzavřel, tož nevím, co tomu panákovi ještě lepšího naservírovat.jestli jste se někdo s nečím podobným setkal.. |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 08:11.37 | |
RE: Nekompaktibilní diskKtoré číslo Pinnacle máš ??? na ktorom si to robil. |
![]() satmonter |
| 24.08.2009, 08:56.12 | |
to satmonter..poslední verzi 12..legální.. |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 09:00.53 | |
RE: Nekompaktibilní diskPokiaľ by si mal možnosť natiahni si do PC Pinnacle 9 - ten má už v sebe aj vypaľovací program na DVD a ide to potom bez problémov - spracované téma natiahni do programu a daj vypaľiť. |
![]() satmonter |
| 24.08.2009, 09:11.25 | |
to satmonter..som teraz v robote..ale myslím, že aj táto verzia má možnosť vypaľovať..ale nechcem sa hádať.. |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 09:18.41 | |
RE: Nekompaktibilní diskČloveče ty si čech alebo slovák každý príspevok v inom jazyku - skús to potom vypáliť priamo v tom programe Pinnacle 12 a malo by to tiež fungovať. |
![]() satmonter |
| 24.08.2009, 09:21.12 | |
to satmonter..toto som našiel:V Pinnacle Studio 12 můžeme vytvářet všechny běžné typy disků, jak DVD, tak i VideoCD, SuperVCD, HD DVD, Blu-ray i AVCHD. Program nás samozřejmě striktně omezuje na kodeky, které na dané médium lze použít, ale ne všechny jsou povolené. Globálně je to MPEG-1/2 a MPEG-4 AVC (H.264), ze zvukových jsou to PCM, MP2 a Dolby Digital 2.0 nebo 5.1. Nelze použít tzv. doplňkové kodeky, které nejsou pro některá média povinná, např. VC1 pro Blu-ray apod. Zapomenout ale musíme na dnes populární 1080p formát, podporováno je pouze 720p a 1080i. Všechna podporovaná média je možné i rovnou vypálit, pokud je počítač vybaven příslušnou vypalovací mechanikou... |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 09:31.10 | |
RE: Nekompaktibilní diskTak že je to jasné, nastav si pinnacle na formát v ktorom to chceš pozerať a vypáľ, ak to aj tak to video nezoberie vyskúšaj to na inom videu, a potom uvidíš v čom je problém či v programe alebo vo videu. |
![]() satmonter |
| 24.08.2009, 09:38.25 | |
RE: Nekompaktibilní diskV Panasonic DVD rekorderu lze přehrávat bez problému pouze video ve formátu DVD-Video, potřebuješ jednoduše authoringový program, ve kterém můžeš natáhnout své MPEG2 video a vyrobit z něho známé soubory VOB,IFO, které jsou právě součástí tzv. DVD-Video formátu.Jako další problém je možný nekompatibilní nahrávací DVD nosič. |
![]() Saxon |
| 24.08.2009, 09:40.06 | |
to satmonter..ešte dlžím odpoveď..to vieš..vojenské dieťa..školy na slovensku..robota v Čechách..na Slovači málo letísk..moc dík za rady..vyskúšam.. |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 10:03.40 | |
Ten disknení nekompaktibilní ale je nekompatibilní. Už by bylo vhodné umět aspoň číst! Pokud jde o to vypalování, pak Pinnacle Studio používám už od verze 7. Většinou je ale nutné stáhnout si aktuální záplaty. U některých verzí bylo opravdu jejich používání velmi problematické bez zalátání děr. v.12 používám už víc než rok. Pokud je správně nainstalovaná a aktuální, pak dovoluje vypalovat DVD přímo po editaci. Není tak nutné disk vypalovat jiným programem. Problém tak bude pravděpodobně v nastavení a ovládání programu. |
![]() Enik |
| 24.08.2009, 10:25.12 | |
to enikdík..kouknu, zaktualizuji..uvidím.. |
![]() bortak |
| 24.08.2009, 19:13.41 | |
to enik..tak kluci zlatí..chyba opět mezi monitorem a židlí..místo abych plně využil možnosti Pinnaclu, zbytečně jsem komprimoval do Mpeg-2..a poté vypaloval přes Burner..stačilo kliknout v Pinnaclu na disc a vytvořit video-dvd..ááách jó..přesto VÁM VŠEM DÍK :))) |
![]() bortak |