| 24.08.2009, 08:53.14 | |
Modul Diablo verze 2.3 - problémJsem začátečník a uvítám jakoukoliv pomoc. Mám dig. sat. přijímač Vantage 8000 S nedávno jsem si koupil k němu i Diablo verze 2.3 s programátorem CAS3 +.nejdříve nahrál Underworld 1.81 a poté doplnil nejnovějšími klíči. Objevil se problém u kanálů, které mají jít. Např. JSC 1,2,3,4 (Al jazerra Sports) mi to hlásí kódovaný program nebo No signal or PMT not found. Tato hláška je divná a podtím je ještě jedna věta Update file caids.xml. Nevím si už rady čím to může být. Pro jistotu napíši jak mám nastaveno diablo: Caids file: Caids Auto PMT: On Emulators: On N2 Au: off 1:EMU - 2. cards priority Emul Fixed CW - off Smarcards mess. show normal Při přepínaní na přijímači mezi kanály mě to hlásí keys are Expired! Please inserd your card. a verzi Underworldu 1.81. Klíče jsem přepsal nejnovějším key bin souborem, který byl po instalaci Underworldu 1.81 vytvořen. Do souboru Config jsem nakopíroval nejnovější Caids_new. Když nahraji novou verzi Underworldu např. 1.82 (mám tam teď 1.81) měl bych to nechat tak jak to je, nebo to přehrát novými keysy. Při nainstalování Underworldu 1.81 jsou tam soubory keys.bin a data bin - nevím jestli tyto soubory se mohou přepisovat a když ano co se ještě musí změnit. Údajně to musí sedět stím Caids co je v menu Config. Poraďte nemohu rozkódovat žádný program. Předem děkuji. |
![]() patera |
| 24.08.2009, 09:16.42 | |
RE: Modul Diablo verze 2.3 - problémZformátuj diablo a nahraj znova UW a poslední keys.Nevím,ale myslím,že JSC jsou down. |
![]() tkan |
| 24.08.2009, 09:31.30 | |
RE: Modul Diablo verze 2.3 - problémTy klíče, co jsou společně s UW tak už jsou zastaralé, pokud ti můžu poradit stáhni si DiabloKeyFreaker. Tento program ti automaticky láduje nové klíče přímo do modulu. |
![]() netace |
| 24.08.2009, 09:37.23 | |
RE: Modul Diablo verze 2.3 - problémPo formátu dej UW 181,CW dej na ON.Nahrej nejnovější klíče.BISS+ CW klíče by se ti měli dopisovat do příjmače dobře,přes to je odborník "HERY".Já je dávám také rovnou do Octagona.Dábla na Holanďani,MTV+ 2Polské(cafe+Plus),Jinak toho máš celý balík na 23,5W. :) |
![]() zzaner |
| 24.08.2009, 14:19.25 | |
Modul Diablo verze 2.3 - problémFixed CW - onSmarcards mess. show never změň v konfiguraci,a mělo by to stačit. |
![]() hery |
| 24.08.2009, 15:17.19 | |
Modul Diablo verze 2.3 - problémpo každém na hraném softu,musíš provést konfiguraci diabla,jinak přidávat a odebírat keys bin můžeš vždy když je nový,nebo si upravíš atd. rovněž tak ke starším UW softům lze vždy dohrávat nové data.bin i keys bin.Uprav si konfiguraci o to co jsem Ti dopsal a jestli používáš DCW klíč tak chvilku musíš počkat než se načtou,já je nepoužívám,jsou krátkodobě funkční. |
![]() hery |
| 24.08.2009, 15:36.20 | |
RE: Modul Diablo verze 2.3 - problémNemá být Auto PMT na Off? |
![]() jito |
| 24.08.2009, 16:03.19 | |
jitojasně žádný Au nyní není R^ |
![]() misut |