| 24.08.2009, 13:08.17 | |
UPC vs. DIGI Tv vs. Skylink vs. CS linkZdravím vás pánové,jak se tak dívám tak placené služby UPC a Digi Tv, jsou na tom s obrazovou kvalitou dost špatně, myslíte že se to při přechodu UPC na Thor změní a pojedou nějaké HD programy? V neplaceném směru se mi zdá že má pořád na vrch Skylink. moje otázka zní jestli se vyplatí jít v téhle chvíli do nějaké placené služby, nebo mít Skylink a platit si balíček? Je mi jasné že u placených služeb dostanu DVB-S přijímač gratis..ale proč topit HD Televizi v něčem co vypadá hrozně i na CTR ? |
![]() Stanowi94 |
| 24.08.2009, 13:21.27 | |
RE: UPC vs. DIGI Tv vs. Skylink vs. CS linktak na to UPC se zeptej za rok, až se skutečně stěhovat začnou. Digi TV je v rozkladu a dost možná bude v ČR končit. takže je otázka, jestli vůbec existuje nějakej výběr mimo 23E |
![]() vortimond |
| 24.08.2009, 14:39.08 | |
Stanowi94Ty si skutečně myslíš, že přístroj, který dostaneš v rámci placené satelitní televiz (UPC, Digi) je opravdu ZADARMO?Já mám na jedné televizi Skylink s Multi (31 programů v CZ nebo SK + další "cizí"), hlavní programy jsou v dobré až velmi dobré kvalitě a to mi stačí. Když porovnám skladbu programů, co mi chybí oproti UPC a Digi, tak snad jen Sport1, ale bez toho se dá. Na druhé televizi mám Gitalku (dnes CSLink) jen se základem coby "vykrývací" když se chceme dvá dívat každý na něco jiného. |
![]() joscer |
| 25.08.2009, 01:12.36 | |
RE: joscer , Stanowi94"Ty si skutečně myslíš, že přístroj, který dostaneš v rámci placené satelitní televiz (UPC, Digi) je opravdu ZADARMO?"no co si jeste chlape nevymyslis? kdyz je depozit 0, tak snad za ten pristroj neplatis ani kacku, a po skonceni smlouvy ho vratis zpatky UPC... a snad mi tady nechces tvrdit ze mesicni poplatky zahrnaji taky "pronajem" toho pristroje? ... ;) |
![]() alfasex |
| 25.08.2009, 01:14.54 | |
...Stanowi94kdyz se trochu zamyslite, tak vam vyjdou minimalne 2 HD ktere UPC bude mit v ponuke, HBO HD a MGM HD ;) ....no trpezlivost ruze prinasi, tak si pockejte na ofiko PR od UPC... |
![]() alfasex |
| 25.08.2009, 06:07.24 | |
alfasex"...a snad mi tady nechces tvrdit ze mesicni poplatky zahrnaji taky "pronajem" toho pristroje?"Když mi logicky vysvětlíš, z čeho tedy JINÉHO je ten přístroj financován, když ne skrytě z měsíčních poplatků (když jsou prakticky jediným příjmem za poskytnutí signálu abonentům), pak uvěřím, že je zadarmo. |
![]() joscer |
| 25.08.2009, 06:10.31 | |
alfasex - dodatekTechnik (a to je nějaký kádr na UPC) se mi to taky snažil vysvětlit a to tím, že UPC má ještě jiné aktivity, z kterých to může financovat. Nakonec mě odbyl slovy, že mě je do toho putna, co a jak UPC dělá, když jejich služeb nevyužívám. Tak takhle to prosím tě na mě nezkoušej. |
![]() joscer |