Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.08.2009, 13:08.17

UPC vs. DIGI Tv vs. Skylink vs. CS link

Zdravím vás pánové,
jak se tak dívám tak placené služby UPC a Digi Tv, jsou na tom s obrazovou kvalitou dost špatně, myslíte že se to při přechodu UPC na Thor změní a pojedou nějaké HD programy?
V neplaceném směru se mi zdá že má pořád na vrch Skylink.

moje otázka zní jestli se vyplatí jít v téhle chvíli do nějaké placené služby, nebo mít Skylink a platit si balíček?
Je mi jasné že u placených služeb dostanu DVB-S přijímač gratis..ale proč topit HD Televizi v něčem co vypadá hrozně i na CTR ?
uživatel
Stanowi94
24.08.2009, 13:21.27

RE: UPC vs. DIGI Tv vs. Skylink vs. CS link

tak na to UPC se zeptej za rok, až se skutečně stěhovat začnou. Digi TV je v rozkladu a dost možná bude v ČR končit. takže je otázka, jestli vůbec existuje nějakej výběr mimo 23E
uživatel
vortimond
24.08.2009, 14:39.08

Stanowi94

Ty si skutečně myslíš, že přístroj, který dostaneš v rámci placené satelitní televiz (UPC, Digi) je opravdu ZADARMO?
Já mám na jedné televizi Skylink s Multi (31 programů v CZ nebo SK + další "cizí"), hlavní programy jsou v dobré až velmi dobré kvalitě a to mi stačí. Když porovnám skladbu programů, co mi chybí oproti UPC a Digi, tak snad jen Sport1, ale bez toho se dá. Na druhé televizi mám Gitalku (dnes CSLink) jen se základem coby "vykrývací" když se chceme dvá dívat každý na něco jiného.
uživatel
joscer
25.08.2009, 01:12.36

RE: joscer , Stanowi94

"Ty si skutečně myslíš, že přístroj, který dostaneš v rámci placené satelitní televiz (UPC, Digi) je opravdu ZADARMO?"

no co si jeste chlape nevymyslis? kdyz je depozit 0, tak snad za ten pristroj neplatis ani kacku, a po skonceni smlouvy ho vratis zpatky UPC... a snad mi tady nechces tvrdit ze mesicni poplatky zahrnaji taky "pronajem" toho pristroje? ...

;)
uživatel
alfasex
25.08.2009, 01:14.54

...Stanowi94

kdyz se trochu zamyslite, tak vam vyjdou minimalne 2 HD ktere UPC bude mit v ponuke, HBO HD a MGM HD ;) ....

no trpezlivost ruze prinasi, tak si pockejte na ofiko PR od UPC...
uživatel
alfasex
25.08.2009, 06:07.24

alfasex

"...a snad mi tady nechces tvrdit ze mesicni poplatky zahrnaji taky "pronajem" toho pristroje?"
Když mi logicky vysvětlíš, z čeho tedy JINÉHO je ten přístroj financován, když ne skrytě z měsíčních poplatků (když jsou prakticky jediným příjmem za poskytnutí signálu abonentům), pak uvěřím, že je zadarmo.
uživatel
joscer
25.08.2009, 06:10.31

alfasex - dodatek

Technik (a to je nějaký kádr na UPC) se mi to taky snažil vysvětlit a to tím, že UPC má ještě jiné aktivity, z kterých to může financovat. Nakonec mě odbyl slovy, že mě je do toho putna, co a jak UPC dělá, když jejich služeb nevyužívám. Tak takhle to prosím tě na mě nezkoušej.
uživatel
joscer