| 26.08.2009, 17:02.50 | |
Vazeni, existuje nejaky satelitni HD pristrojktery by nemel problemy se strihem a zvladl vylozene Zakladni veci Editace jako vystrizeni reklam a orez zacatku a konce?? S hruzou jsem si ted precetl na cizich webech zkusenosti a desive problemy se strihanim na Vantage 7100TS a zaroven i u 8000S. Ja blahovy si myslel, ze tyto pristroje maji strihovy program podobny jako je v DVDckach.Zatim se na Diskuzich nikdo podrobne nezaobiral problemy se strihem na svych masinkach...Diky za kazdy vas nazor. Mel jsem v merku novy Vantage nebo Octagon, ale ted jsem v koncich........( na PC nelze upravu delat):( |
![]() maxi6 |
| 26.08.2009, 17:23.40 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Možná Reelbox, ale to je vlastně PC. Máš pravdu, že v tomto směru by měli výrobci silně zapracovat, jinak se PVR nerozšíří. Lidi pořád kupují DVD REC právě kvůli tomu střihu. A donutit starší lidi aby to stříhali v počítači je nadlidský úkol. |
![]() visper |
| 26.08.2009, 17:48.01 | |
Panasonicvyrábí DVD Rec s Dvb-S,ale bohužel ne HD.Má také Editaci a snad se brzo pustí i do tuneru s HD! |
![]() jamess96 |
| 26.08.2009, 17:51.50 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Pustit se můžou, ale DVD neumí HD. |
![]() visper |
| 26.08.2009, 17:59.10 | |
dvd neale čas jde rycchle do předu a Blue-ray bude mít šanci... |
![]() jamess96 |
| 26.08.2009, 18:04.00 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...panasonic už dávno vyrábí i bluray rekordér s dvb-s2 tunerem. ale k čemu taková věc, když s ní nelze (jako už tradičně) nahrávat stream bez nějakýho převzorkování |
![]() vortimond |
| 26.08.2009, 18:14.23 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...ale je to pěkná věcička, to jako jowww.joinfreesat.co.uk/index.php/digital-boxes/panasonic-dmr-bs850 |
![]() vortimond |
| 26.08.2009, 18:16.13 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Prostému lidu nejvíc vyhovovalo páskové video. Začne reklama, přetočit zpět, pauza, record. Ten kdo začne s tímto primitivním způsobem vyrábět STB s PVR, tak ovládne svět. Hlavně žádné počítače! :8) |
![]() visper |
| 26.08.2009, 18:24.18 | |
@ vispera o to každému zákazníkovi jde.Nahrát,sestříhat a vypálit pro archivaci. At´ si kdo chce co chce říká,ale je to nejrychlejší a nejjednodušší způsob.Totˇ můj názor |
![]() jamess96 |
| 26.08.2009, 18:33.04 | |
a k těm videímv r.1995 jsem používal Panasonic NV-HD101. Jedno z prvních STEREO videí s východní normou. Byla již dávno předtím Stereo,ale ne s CZ .Běželi na nich rakouské i slovenské kanály ve stereu,ale naše ne! Stejně se tehdá teprvě Stereo vysílače "rozjížděli",ale to video mělo super věc-krokování! Pokud začala reklama,najel sis na začátek té reklamy a otočnám kolečkem v kruhovém ovladači sis po snímcích najel na začátek té reklamy a poté spusitl.Při přehrávání nebylo zpoznat střih.No jo ,vzpomínky... :-) |
![]() jamess96 |
| 26.08.2009, 18:38.56 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Jojo, krásná doba ale bohužel skončila s analogovým vysíláním. V digitálním světě už nemá místo a DVD rec s analogovým vstupem taky ne. |
![]() visper |
| 26.08.2009, 18:54.13 | |
visper....A donutit starší lidi aby to stříhali v počítači....To mas jedno, jestli stary, nebo mlady, proste to na PC nejde. Takze moje LG DVD to bude proste ze Satelitu nahravat postaru a na HD mohu prozatim na delsi dobu zapomenout. Opravdu dotahnout PVR do konce je asi v soucasne dobe jedna z prednich ukolu "satelit. vyvojaru." :) |
![]() maxi6 |
| 26.08.2009, 19:05.03 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Je to nepochopitelné, že na to výrobci ještě nepřišli. Je to jen otázka software, když umí stříhat hardisk v DVD rec, tak úplně stejně to musí umět v STB. Konkurence obrovská, vymýšlejí dovíjaké blbinky aby se odlišili, a takovou klíčovou vlastnost opomíjejí. To bude asi tím, že mne nevzali jako managera :) |
![]() visper |
| 26.08.2009, 19:28.55 | |
@ vispertak se jim ozvy! :laughing: :laughing: R^ R^ |
![]() jamess96 |
| 26.08.2009, 19:43.06 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...fuuha, netusil som ze je to s editacou STB takle zle .... fakt to ziadny nevie aspon na urovni DVD rec? ..kam tento technologicky progres speje.... :))) |
![]() quix |
| 26.08.2009, 20:14.37 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Je to jako se vším ostatním,počkají až si nakoupíme první výrobky bez vychytávek a za nějakej čas tam něco přidaj, aby měli zas koho ždímat z peněz...viz první videa,DVD,STB - bez nahrávání,pouze jako přehrávače a to je tak se vším... |
![]() Cucerak |
| 26.08.2009, 20:19.52 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...I kdyby ten Vantage to krasne umel, tak na co ti to bude, kdyz pak stejne musis zapnout PC a vypalit to tam.Masina, ktera to umi bez PC je DM8000, tam muze byt vypalovacka a strih tam je taky, samozrejme detailne na snimky ti to udela jen soft na PC ... |
![]() 007 |
| 26.08.2009, 23:03.23 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...Jen připomenu, že TF 7710 HDPVR dokáže (při kopírování z jednoho místa na harddisku na místo jiné), vynechat libovolnou část na začátku nahrávky a také na konci nahrávky. Uprostřed nahrávky to vynechat nelze. Ale to je tak všechno, s vypálením je to těžké také. Naštěstí jsem zjistil, že to vypalování dnes již k ničemu nepotřebuji ! Pravděpodobně na to časem přijdete též... |
![]() Děda Petr |
| 27.08.2009, 06:18.52 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...DědaPetr má svatu pravdu, co opravdu potřebuji, uchovávám jen na síťových HDD a co potřebuji předat,pustit jinde valím na flešce :)) |
![]() kacenkin |
| 27.08.2009, 09:55.16 | |
RE: Vazeni, existuje nejaky satelitni HD prist...1. Na PC jde udělat všechno. Jenom se to musí umět. Pište: "na PC to neumím udělat" a nebudu vám nic vyčítat.2. Pokud chcete vytvářet trvalejší archiv něčeho, měli byste si položit otázku proč a jaký je toho účel. Jaký to bude mít rozměr (poečt filmů) Pak dojde asi na to, že nějaké vypalování je zřejmě nesmysl od počátku. DVD-video je už dnes poněkud překonaný svět. 3. Pokud chcete mít jenom tak nějak naflákaných pár filmů - nechápu moc k čemu, když je dnes padesát kanálů, na kterých definitivně něco budete vidět, takže nač pár filmů, tak to stačí nějak uložit - jakkoliv. V podstatě snad i stačí to nahrát na video, nebo na ten DVD rec., který vytvoří medium DVD a nahrávku kvality lepšího VHS... Je to prostě celé malinko vyšinutá diskuse. Pokud chcete vytvářet nějaký systematický archiv, bez PC to nepůjde, budete muset udělat hromady dalších věcí. A v tom případě asi uděláte líp, když si koupíte PCI kartu do kompu. Pokud potřebujete jenom něco tak na chvilku, tak vám PVR přijímač vyhoví. Ani tu reklamu snad nemusíte vystřihnout jako Děda, stačí ji přeskočit, ne? |
![]() Antonín |
| 27.08.2009, 12:44.24 | |
To Technisat umíVyřezat reklamy kdekoliv v nahrávce, odřezat začátky nebo konce umí Technisaty HD oba (HD S2 i HD8). Na www.omko.cz je k dispozici celý manuál přijímače. |
![]() samorost |
| 28.08.2009, 07:20.13 | |
maxi6mrkni na - http://www.cssf.cz/showpost.php?p=345353&postcount=198 , něco jsem k tomuto tématu zbastlil. |
![]() Zip |
| 28.08.2009, 08:53.01 | |
Zipkonecne od nekoho poradny rozumny slovo :)) Diky!Rady jako preskoc reklamu, ulozit jakkoliv, mi jsou k nicemu. Mam vetsi sbirku filmu v cr distribuci se nenachazejici a ja potrebuji cistou stopaz kvuli naslednemu titulkovani filmu. Zipe....diky. |
![]() maxi6 |