Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.07.2007, 22:40.04

Prijimac s emu

Jaky prijimac na emu pro ORF, D+? dekji za odpoved
uživatel
andy5
23.07.2007, 22:41.46

RE: Prijimac s emu

Golden Interstar!
uživatel
Omega
23.07.2007, 23:00.28

Optimisti věří, že EMU má perspektivu. Uvidíme jestli pojede a co. Já jsem pesimista, ale na kartu CL mi to jede.
uživatel
monterjirk
23.07.2007, 23:13.24

RE:

S emu si rozhodně užijeme ještě dost srandy. Ptáš se na ORF, D+ a podobný programy, takže tam určitě snad ani žádná jiná rozumná alternativa neexistuje :) Když se podíváš na týhle stránce trochu níž, na téma "polsat pro diablo atd" tak tam je seznam receiverů, který mají asi absolutně špičkovou podporu. Bohužel ale nejsou tak běžně u nás k dostání. Goldeny jsou na tom taky dobře poslední dobou, jak psal Omega, takže proč ne.
uživatel
deltagama
23.07.2007, 23:32.38

RE deltagama

Tabulku očividně dělal Helmutttttt A pozor na Helmuta !!!
http://www.novinky.cz/kultura/nemecka-televize-zrejme-narusi-signal-v-pohranici_119424_f5hvo.html
uživatel
Ferdek001
23.07.2007, 23:38.41

RE:

Jo, máš pravdu, ten Vantage třeba má sice perfektní podporu, ale Polsat na něm v tuhle minutu určitě asi nikdo nesleduje :) ale ten Starsat/Echolink - absolutní špička. Ale kde to koupit, to je ten problém.
uživatel
deltagama
23.07.2007, 23:51.26

RE:

Nebo ten Rifort, Xtream, Megasat, to jsou taky všecko klony od těch Starsatů řada 4000/4200. TOP software pro ně existuje.
www.moresat.net
Lepší nebo stejnou podporu má asi jedině Diablo CAM. Ale to je zas dost drahý.
uživatel
deltagama
24.07.2007, 00:06.31

Nevím proč pořád pláčeš Deltagama

Stačí vytáhnout ze zdojáku pro ALI CHIP M 3329 to pravé ořechové , překompilovat pro STI 5118 a pojede Ti to i na Emtechu ... nic nového pod sluncem ...
uživatel
Ferdek001
24.07.2007, 00:15.43

RE:

Překompilovat co? :) Já neumím ani spočítat checksum, už jsem to tady psal. A podpora vázne... tak vybírám do budoucna novýho kačera, když se to nezlepší. A je škoda, že tyhle stroje nelze běžně sehnat (u nás). Protože jsou perfektní na tyhle věci. Ale v tom seznamu, jak sem někdo dal, tam je teda fakt spousta hardwaru vyjmenovanýho, na kterým ten Polsat nejede. Perfektní přehled je na těch stránkách WWW.MORESAT.NET tam jsou všechny ty klony i s obrázkama. Kdyby měl někdo tip, jak něco z toho někde pohodlně objednat a sehnat, budu rád. Protože na tom ten Polsat v tuhle chvíli fakt funguje a všechno ostatní taky, co se dá.
uživatel
deltagama
24.07.2007, 07:49.56

RE:

Zatím jsem našel jenom nějaký odkazy na německý e-shopy. Cena je asi 55 euro (!).
uživatel
deltagama
24.07.2007, 08:42.03

Za rok to bude zase jinak. A furt dokolečka dokola.
Komerční hack má svoje pravidla a první z nich je, že nic není zadarmo.
Nejobecnější jsou byly a budou vždy přijímače s open source. PC karty a linuxové stroje. Ale ty nejsou vhodné pro začátečníky a laiky. Uhodnout, který z přístrojů bude fungovat nejdéle, prakticky nejde. Současný stav má na budoucnost vliv asi tak stejný jako současný kurs akcií na burze na jejich budoucí vývoj.
uživatel
Antonín
24.07.2007, 08:53.05

RE:

"Komerční" hack má už delší dobu pravidla asi takový, že první je Diablo a zároveň tyhle levný FTA receivery. Já už ty Starsat/Echolink/FTEmax hračky pozoruju delší dobu (asi dva roky) a podpora je vždycky perfektní a Diablo není o nic lepší.
uživatel
deltagama
24.07.2007, 09:08.45

RE:

Anomálie potvrzuje pravidlo, pochopitelně. A sou takový případy. Ale v globálu (jestli mi rozumíš) to funguje asi takhle a drahý linux stroje jsou dobrý spíš na sharing a propojení na net a věci s tím spojený.
uživatel
deltagama
24.07.2007, 10:05.44

preferuji toto kdyz uz ne linux pristroj,tak aby to umelo aspon sdileni pres RS232 rozhrani a tim padem podroru SBCL programu a jinych v podstate u takoveho satelitniho prijimace podpora nikdy neskonci...na DVB PC karty bude stale vychazet nove VPlug,S2emu a jine....
uživatel
gsmobil
24.07.2007, 13:29.21

No a předtím byla podpora leta výborná pro karty DS9, pak pro FUNkarty, pak pro FreeCAM, pak pro Matrix, pak pro Diablo, Trex atd. atd. Vždycky pár let a šlus julius, hurá na další prodej. Tak tomu velí logika procesu.
Jediný přijímač, který se dlouhodobostí podpory vymyká, je H5400, ale to je skutečná anomálie postavená na personální shodě okolností, která se nejspíše už nikdy nezopakuje.
uživatel
Antonín
24.07.2007, 17:23.09

RE:

Ale prosím tě. Takovejch receiverů jako Humax jsou mraky, co do životnosti podpory. A nekup to za těch 60 euro. Škoda, že u nás není kde to koupit. ART + Showtime ode dneška OK
uživatel
deltagama
25.07.2007, 11:21.47

No já si pamatuji H5400, který uměl všechno, co šlo někdy okolo roku 1999 (?) a možná ještě kousek dříve. Tehdy se to jmenovalo betacrypt, seca, irdeto, všechno v jedniškových verzích. A doteď se dá říct, že tentýž přijímač opět a stále umí všechno, co jde, včetně třeba sdílení. Nemyslím, že by bylo něco s tím srovnatelného.
uživatel
Antonín