| 27.08.2009, 07:03.11 | |
nemal skylink pridat teraz v lete nove hd prog?????????? |
![]() namortool |
| 27.08.2009, 07:13.39 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...měli přidat jeden HD program navíc, to mělo být to velký překvápko. a byla to Nova Sport HD, akorát že jí přidali nakonec trochu dřív. takže to splnili. teď na podzim přidají další jeden až dva (mimo ČT). nejspíš to bude Barrandov a Prima, protože v češtině už toho na výběr ani moc není a ty nasdílený programy od holanďanů se ukázaly jako propadák (Discovery, Brava) |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 07:32.24 | |
vortimondNova Sport HD bola mimo planu (ved ani nie je v zozname programov)...malo to byt nieco ine |
![]() Blooddog |
| 27.08.2009, 08:18.07 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...osobně se nejvíc těším na HBO HD, který by se mělo někdy v budoucnu objevit v nabídce O2TV přes telefonné káble. je to určitě jenom otázka času R^ to mě dost zklamalo, když Glisník ze skylinku oznámil, že tuhle stanici neplánuje ani do budoucna Rv |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 10:01.28 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...Skylink by měl nabídnout Animal Planet HD (i SD), MTV HD, Jetix a Sport 1 a 2 v dohledně době. R^ |
![]() Dejf |
| 27.08.2009, 10:38.33 | |
re:No asi bych nesouhlasil, že zrovna Discovery HD je propadák, možná pro toho kdo nevládne angličtinou. Snad jen titulky jsou trošku rušivým elementem.Osobně to řeším, že se koukám na Discovery přes skandinávce nebo s polským lektorem na Cyfru. Pro většinu diváků to asi bude problém. Když vezmu Brava HD, tak toto je opravdu okrajová stanice pro minimum diváků, jelikož opera u nás není masová záležitost. Na druhou stranu, je zajímavé občas kouknout, respektive si poslechnout ve vynikající zvukové i obrazové kvalitě např. Mozarta. Jestli přidají Barandov nebo Primu, to se uvidí, každopádně opět přivítá český divák program, který je v češtině. Mě by se tam líbil třeba Animal planet, ale strategie Skylinku je vydělat, takže těžko tento kanál očekávat, potažmo HBO HD, který je vyloženě prémiovým programem. Vemte v potaz, že se lidi kroutí kvůli 350 Kč za balík HD programů, takže si nedovedu představit, že by platili třeba nějakých 300 Kč za jedno HBO HD, což se dá s takovou cenou kalkulovat. Proto jej ve Skylinku neplánují a plně s nima z obchodního hlediska souhlasím. Z diváckého bych samozřejmě měl opačný názor. Navíc pokud tak toužíte po HBO HD, tak není problém jej sehnat přes Cyfru kde vysílá polsky nebo v originále, tedy většinou v angličtině. Navíc za pár zlotých:-) Každý z nás má jiné požadavky na programy, já osobně preferuji dnes již HD(Eurosport, Discovery, SKY HD, ...), jelikož je to neskutečný divácky zážitek. Ale všechno v HD není, takže někdy volím i to starší a pro někoho(i pro mě) dobré SD vysílání. Je to věc názoru a samozřejmě peněz, jelikož HD je přece jenom ještě pro většinu obyvatelstva nad jfinanční možnosti nebo není spíše ochotno za to platit. Je třeba se smířit s tím, že HD hned tak jenom zdarma nebude a výroba i distribuce je několika násobně dražší. |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 11:05.55 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...kde mám shánět cyfru, když nemám kontakt v polsku. ono to zase není tak easy |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 11:25.58 | |
re:Ta Cyfra se dá sehnat, třeba přes prepaid kartu, je potřeba ovšem obejít více obchodu, s prodejci se dá domluvit i registrace na někoho, za mírnou úplatu nebo se domluvit např. na registraci CZ karty na revanš... Ovšem bez polštiny to nejde.Další z možností je zkusit polské aukro, samosebou s jistým rizikem. Také je možnost (u nás na severní Moravě), pracuje spousta poláků v uhelných dolech, zajít do nějaké hospy a opět se pustit do diskuse - takhle to udělal před časem i můj známý. Polákovi platí navíc 2 kila navíc a jsou oba spokojeni. Tedy je to otázka i financí, ale každá sranda něco stojí. Další možnost - sharing, ovšem koukám, že máš Homecasta a s tím zázraky neuděláš. Ovšem je nutné to mít od někoho sdílet, to je v tomto případě ta nejdůležitější věc... Pokud ti z toho nic nevyjde, tak se jedině dát na modlení a čekat, že se to někdy objeví na Skylinku nebo v tom slavném O2 ;) |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 11:29.19 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...já mám ještě SS HD2, takže možnost toho share by byla. na skylinku nebude, přečti si na konkurenčním serveru poslední rozhovor s glisníkem (už trochu starší, není to nic top aktuálního) k připravovanýmu rozšíření nabídky. |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 11:35.58 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...link:http://(nevhodné slovo)/hbohd |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 11:38.59 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...tak zkusíme tohle:http://xrl.us/bfe3s8 |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 11:44.24 | |
re:Pana Glisníka znám i osobně a myslím si, že je to výborný manažer a má snahu Skylink nějak rozvíjet, ne jej vytunelovat a zmizet ze scény.Nemá význam jmenovat, ti co se pohybují v oboru, ví o kom je řeč. O HBO HD a podobných jsme nejednou točili řeč, i na setkáních s obchodníky a distributory a opravdu nabízet v současné době tento program ve Skylinku je jako skočit z letadla bez padáku a neřízeně se hnát do záhuby... Museli by to finančně těžce dotovat. Osobně vím ve svém okolí o max. 5 lidech včetně mě, kteří by byli ochotni za to platit i něco více. Věřím tomu, že v republice to můžou být řádově desítky potenciálních abonentů, tedy program se nemůže absolutně rentovat. Bohužel tohle je momentálně fakt, i když se mi také jako divákovi nezamlouvá. Jsem také obchodník, proto strategii Skylinku plně chápu. |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 11:51.22 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...jistě, potom je na nás divácích, kteří máme zájem o standardní nabídku (jaká je běžná všude ve světě), abysme si od nich nepředpláceli vůbec nic. alternativy už jsme tady zmínili. |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 12:06.09 | |
re:Nevím co očekáváš za standartní nabídkou zrovna ty, ale HBO HD o kterém se bavím, tam určitě nepatří. To je můj názor.Srovnávat český trh např. s německým nebo anglickým je úplně o něčem jiném. Vím o čem mluvím, protože kolikrát jednáme s výrobci STB a pro český trh se to hodně špatně domlouvá, není pro spoustu firem vůbec lukrativní a to v době "krize", kdy by to nikdo nečekal. Kolikrát se řeší jenom "blbé" české EPG doslova na koleně, protože je nějaké české normy nezajímají. Ale to jsem odbočil, to jsou spíše moje problémy a zájmy - standartní věci:-) |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 12:09.52 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...za standardní věc a běžnou všude ve světě považuju filmovej program typu HBO HD. rozhodně né filmbox, protože tam se točí neustále dokola asi padesát filmů (většinou průměrný až podprůměrný kvality) a není výjimka, že uvedou ve 20:00 animovanej film o pokémonech. to už je "out" i mezi dnešníma dětma v mateřský školce a v prvních ročnících ZŠ |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 12:22.12 | |
re:Tak se podívej pořádně na kolika trzích HBO HD chybí na satelitu - Německo, Rakousko, Finsko, Švédsko, Dánsko, Španělsko, aj.A to jsou mnohem větší a zajímavé trhy. Viz příklad Německa, kde rozšířili HD programy až teprve nyní o prázdninách, bez HBO. A proč tak pozdě a tak málo HD programů? Finance. Ano, Filmbox HD pořád omýlá dookola filmy, to souhlasím. Z mého pohledu mi to tak ani nevadí, protože když už si to pustím, tak je to pro mě nové, protože koukám na to minimálně, hlavně přes léto. Ovšem to je neomlouvá a měli by programové schéma úplně změnit. Každopádně se nemám zájem s tebou přít, máme na to v globále stejný názor, ale nemá smysl se kvůli "detailům" zbytenčně dohadovat. Ale troška polemiky nemůže zase škodit. Zkusím se u pana Glisníka přimluvit za HBO HD ;) :))) |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 12:27.00 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...vyřiď mu spíš, ať si to strčí do (nevhodné slovo) :laughing: když myslí akorát na sportovní diváky. v Německu, Rakousku, Finsku, Švédsku, Dánsku, Španělsku mají zase v HD jiný programy, na stejný úrovni jako to HBO |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 12:33.14 | |
re:Neboj, vyřídím :)))Bohužel, pořád se točíme u jádra věci a to jsou ty finance. Kdyby se to finančně vyplatilo, tak už je dávno nějaký kvalitní filmový program, mimo HBO v češtině a to nejen na satu. Operátoru je dost a nevyrábí jej, protože nečihá za tím zisk. Každý chce mít hned zisk, nejlépe už zítra, málokdo je ochoten investovat na delší dobu, v tomto případě(ČR) do nejistého projektu. |
![]() BBS |
| 27.08.2009, 12:52.49 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...Podle mě to chce více makat a méně čučet do bedny. TV věnuji týdně max. 3 hodiny mého času. Rázem všechny HD problémy odpadají. Na usnutí u TV pak bohatě stačí i SD monoskop s puštěným rádiem s bitrate 96kb/s. ;P |
![]() D2MAC |
| 27.08.2009, 13:20.02 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...Proč mentorovat, každý je jiný a tohle byly zajímavý názory, aspoň, co mě se týče. A whole work and no pleasure make from Jack a dull boy :)) |
![]() knawi |
| 27.08.2009, 14:02.43 | |
RE: nemal skylink pridat teraz v lete nove hd...osobně už jsem zlenivěl natolik, že neznám nudu. počítám, že nudit se jistě musí znamenat mít potřebu něco dělat, a přitom nevědět co. |
![]() vortimond |
| 27.08.2009, 15:05.33 | |
Nemluvilose tenkrát náhodou o MGM HD? |
![]() hobo |
| 27.08.2009, 15:05.51 | |
vortimondNuda,to je výraz jednostranosti způsobu života.Takový mladý a šikovný člověk jako ty,by měl urychleně se sebou něco udělat. :) |
![]() zzaner |