Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.08.2009, 07:23.04

Registracia SkyLink

Kupil som si bielu Skylink kartu najma z dovodu prijmu TV Nova. Chcem kartu zaregistrovat aby mi sla TV Nova aj nadalej. Musim to zaregistrovat na ceskty region a pouzit www.skylink.cz alebo skylink.sk Je v tom nejaky rozdiel. Dakujem.
uživatel
joe77
27.08.2009, 07:48.48

RE: Registracia SkyLink

Možná problém v placení pro cs.region,jinak ne
uživatel
Tonnny
27.08.2009, 08:01.08

www.skylink.sk
http://www.skylink.sk/web/structure/19.html#B

Je možné prijímať aj programy Českej televízie, Primu TV alebo TV Nova?
Odpoveď:
Áno čiastočne. Na základe dohody s programovými poskytovateľmi z Českej republiky je možné na nových kartách Skylink aktivovať aj programy českých televízií ČT 1 a ČT 2. Program PRIMA TV je v súčasnosti možné aktivovať v testovacom režime.
Televízne programy ČT 4 sport, TV Nova a Nova cinema nie je možné v súčasnej dobe pomocou karty Skylink aktivovať.
uživatel
satmonter
27.08.2009, 08:08.01

satmonte

bejvávalo teraz to ide všetko okrem modrých kartách lebo tie sú len pre sr region
uživatel
Jupi
27.08.2009, 08:11.49

toto mi odpovedali na moju otázku.
dočasne to ide v testovacom mode.
uživatel
satmonter
27.08.2009, 08:51.23

ale ževraj budú nové karty od jesene možno vyradia aj tie modré uvidíme.
uživatel
Jupi
27.08.2009, 11:33.22

cesku kartu si zaregistruj na cesky region na stranke skylink ,teraz idu na tej karte vsetke CZ i SK programi ktore nie su platene, adresu si zadaj svoju slovensku a poziadaj operatorku na stranke skylink.sk aby ti zmenila platbu na EUR,ak budes chciet platene programi
uživatel
Duzu
27.08.2009, 12:06.43

Nikoho netreba žiadať, na slovenskej stránke sa registruj na český región a platby za české balíčky pošleš normálne na slovenský účet. Je to v pohode, tiež to mám tak. :lookaround:
uživatel
scareface
27.08.2009, 14:41.24

Na koľký deň stačí zaregistrovať kartu skylink cez internet aby po 20 dňoch nedošlo k zablokovaniu ale aby som úvodnú komplet ponuku včetne HBO využil čo najdlhšie? Stačí na 20-ty deň alebo radšej o nejaký ten deň skôr?
Ak ju zaregistrujem pre SK region, pôjde Nova iba SD alebo aj HD? (viem že sa tu niektoré veci už aj písali ale nie všetkyinfo sú zhodné|
uživatel
bobsk
27.08.2009, 14:47.09

bobsk

Když ji zaregistruješ na SK region, tak ti půjde jen Nova v SD. HD verze funguje jen na CZ region. Kartu klidně zaregistruj až po 20 dnech i když na ni nepůjdou žádně stanice, registrací se opět rozchodí vše co má fungovat.
uživatel
Oskarek1