| 27.08.2009, 07:23.04 | |
Registracia SkyLinkKupil som si bielu Skylink kartu najma z dovodu prijmu TV Nova. Chcem kartu zaregistrovat aby mi sla TV Nova aj nadalej. Musim to zaregistrovat na ceskty region a pouzit www.skylink.cz alebo skylink.sk Je v tom nejaky rozdiel. Dakujem. |
![]() joe77 |
| 27.08.2009, 07:48.48 | |
RE: Registracia SkyLinkMožná problém v placení pro cs.region,jinak ne |
![]() Tonnny |
| 27.08.2009, 08:01.08 | |
RE: Registracia SkyLinkwww.skylink.skhttp://www.skylink.sk/web/structure/19.html#B Je možné prijímať aj programy Českej televízie, Primu TV alebo TV Nova? Odpoveď: Áno čiastočne. Na základe dohody s programovými poskytovateľmi z Českej republiky je možné na nových kartách Skylink aktivovať aj programy českých televízií ČT 1 a ČT 2. Program PRIMA TV je v súčasnosti možné aktivovať v testovacom režime. Televízne programy ČT 4 sport, TV Nova a Nova cinema nie je možné v súčasnej dobe pomocou karty Skylink aktivovať. |
![]() satmonter |
| 27.08.2009, 08:08.01 | |
satmontebejvávalo teraz to ide všetko okrem modrých kartách lebo tie sú len pre sr region |
![]() Jupi |
| 27.08.2009, 08:11.49 | |
RE: Registracia SkyLinktoto mi odpovedali na moju otázku.dočasne to ide v testovacom mode. |
![]() satmonter |
| 27.08.2009, 08:51.23 | |
RE: Registracia SkyLinkale ževraj budú nové karty od jesene možno vyradia aj tie modré uvidíme. |
![]() Jupi |
| 27.08.2009, 11:33.22 | |
RE: Registracia SkyLinkcesku kartu si zaregistruj na cesky region na stranke skylink ,teraz idu na tej karte vsetke CZ i SK programi ktore nie su platene, adresu si zadaj svoju slovensku a poziadaj operatorku na stranke skylink.sk aby ti zmenila platbu na EUR,ak budes chciet platene programi |
![]() Duzu |
| 27.08.2009, 12:06.43 | |
RE: Registracia SkyLinkNikoho netreba žiadať, na slovenskej stránke sa registruj na český región a platby za české balíčky pošleš normálne na slovenský účet. Je to v pohode, tiež to mám tak. :lookaround: |
![]() scareface |
| 27.08.2009, 14:41.24 | |
RE: Registracia SkyLinkNa koľký deň stačí zaregistrovať kartu skylink cez internet aby po 20 dňoch nedošlo k zablokovaniu ale aby som úvodnú komplet ponuku včetne HBO využil čo najdlhšie? Stačí na 20-ty deň alebo radšej o nejaký ten deň skôr?Ak ju zaregistrujem pre SK region, pôjde Nova iba SD alebo aj HD? (viem že sa tu niektoré veci už aj písali ale nie všetkyinfo sú zhodné| |
![]() bobsk |
| 27.08.2009, 14:47.09 | |
bobskKdyž ji zaregistruješ na SK region, tak ti půjde jen Nova v SD. HD verze funguje jen na CZ region. Kartu klidně zaregistruj až po 20 dnech i když na ni nepůjdou žádně stanice, registrací se opět rozchodí vše co má fungovat. |
![]() Oskarek1 |