![]() |
|
Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat?Jak jste na tom?Psl.dobou zaznamenávám zvíšený zájem o tuto stanici poslouchat jej ze sat 23.5E v kvalitě 320kB/s Stereo R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Pokud vim, radio Beat vysila v kvalite 192 kbit/s, pokud by chteli tak bohate staci 256 kbit/s, vetsi tok nema smysl. O povoleni vysilani pres sat snad uz pozadali RRTV, takze v cem je problem ?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Ja ho na satu nepotrebuju, posloucham radia vetsinou na VKV a nyni ho chytam ve vertikalu z budejovickeho hotelu Gomel uplne v pohode.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Akktualne ma Beat data rate jen 208,89 Kbps.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
pavslaI kdyby to tak bylo, tak je to jedno, par Kbps nema na nic vliv, navic by to bylo mimo normu, navic je otazka cim to meris ... pokud by chtelu super kvalitu staci 256 Kbps, ale vetsine radii staci 192 Kpbs ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
007asi...snad by se to mohlo povést.SAXON: já nevim,mě se ty rádia ze sat zdají mnohem dynamičtější,ale může to být jen subj.dojem to ALL: posl.dobou je v Čr(nevím jak na Slovensku) více samolepek na autech....skoro každé 100té auto má samolepku Beat....s nápisem"Nebud měkej" :))) :))) :))) :))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...sorry měkkej dvě k:-ú :))) ;)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Vetsina stanic si zmrsi svuj sound daleko driv, nez prijde do DVB trasy. Vim o cem mluvim, v par privatech jsem delal a v jednom verejnopravnim jsem nyni. Takou firmu Phobos by mela postihnout krize! ;) To je pouze for, ale jeji modulacni procesory hodne ublizuji zvuku ceskym radiim!!! 256kbs je uplne dostacujici pro stereo distribuci. Vysilaci HDR stejne kvalitneji nejedou. Vzorem nam vzdy byli nemecke radia Antenne a Bayern 3. Dynamika pro VKV vysilani osetrena v norme a uchu lahodne i na nekolikahodinovy poslech. I hlasy speakeru maji vyrovnane a srozumitelne.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Transedit http://extrafiles.com/sat/img/090829-radio_beat.gifFuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
pavslaNo jasne Skystar 2, ale to nesmis brat doslova ty cisla ... Dream ukazuje tyto veci docela presne, ale jak rikam je to jen detail ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
cb21Ja by som chcel,aby ste uz konecne prisli s novou ponukou :P uz je to vyse pol roka od pridania posledneho plateneho programuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Blooddog:V září se dočkáš 9prg včetně ČT HD...a ujištuji Tě,že co program to bomba Jak jsem tu již několikrát psal.Přidání prg. není jako koupit rohlíky v Lídlu:-( věř mi. Navíc toho bude hodně uplně jinak,než bylo doposud. R^ nicméně na konkurenčnim webu je celkem detailní rozhovor jak s jednim ředitelem,tak s druhym.A co mne potěšilo nejvíce,tak z obou článků necítim již konečně nějakou zášt a podobně.To samé platí o autorovi,krom toho,že psal,že je CSlink na posl.místě co se týče abonence,což je jinak Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...omluva za chyby...ale já píšu rychleji,nežli si to kontroluji....např zvýšený a tak:-) :-/Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cb21Komplet všetko v septembri?Som čakal,že to nejako rozložíte do konca roka,ale aj takto je to dobre :)Ináč Polák je (nevhodné slovo),netreba si z neho robiť nič Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
uživatel cb21Ještě bych si chtěl koupit kartu pro Česko(kvůli platbám),tak doufám,že něco přádného zbastlíte!! |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...zzaner: ;) ;) ;) ;) bude Ti stačit takováto reakce??? R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...mě by spíš zajímalo, co chystá skylink za ty dva HD programy mimo ČT. mám obavy, aby ten jeden z nich nebyl Melody Zen v simulcryptu od holanďanů. ale jako FTA to bylo kdysi dobrý, to jako jo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
nám stačí aj toto..chceš vidět fotku,jak valim 23 nebo 19 z víka od bojleru??!!Registrován: 06/2007, Autor: uživatel cb21 a toto nemá chybu. https://www.parabola.cz/forum/topic-20246/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...Votik: zakodování stanice Melody Zen,je pro mne největší nesmysl vůbec.Náklady na provoz stanice jsou max.nabíjení bat do kamery a letenky pro kameramana,popřípadě jeho stravné na den a noc :))) :))) :))) :))) :))) :fuming:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cb21takže ,je to napájané baterkami do kamery. A čo s tým má spoločné kameraman ,letenka a stravné.popíš viac ,to bude zaujímať aj ostatných. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@saxonco máš za příjmovou aparaturu na VKV ?Tohle rádio poslouchám snad 15 hodin denně a hrajou fakt pěkně..daleko lepčí než Evropa2, a samolepky mám taky na autě :-) Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
oneeeeeŽij a nechej žít,vždyť v legaci je vše snažší a té je někdy potřeba jako sole(ale i s tou se musí umět-nepřesolit!!) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...beat je moc dobrej, skoda ze to nemuzu poslouchat v aute, jak dojedu za prvni kopec tak je amen :(velmi me pobavily asi deset let stary reklamy na beton zappa , ktery davaly na R1 :))) cb21: mas jeste karticky na mtv a pojedes na kozakov ?? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...bublajs:mám jich už málo:-( asi jen +ýéks:-( :))) na Kozinu bych chtěl,ale asi až na druhou pulku setkání....minule jsem byl na první pulce :))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...aha já nemačkal při číslech šipku:-)))) čili mám jich jen 170:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Chtěli byste zpřístupnit ze SAT radio Beat...V současnosti jsem v přestavbě stožáru a tedy i VKV aparatury.Jinak na VKV používám sedmiprvek Supersonic/9dB/, který bude na rotátoru a fixní antény budou dvě doma vyráběné Háčka /3,5dB/, jedno na horizontal, druhé na vertikálně polarizované vysílání. Sedmiprvek má především na hobby lovení vzdálených stanic a stabilní příjem bavorských vysílačů Brotjaklriegel, Hoher Bogen a ještě vzdálenějšího Wendelsteinu. On Air!
|
Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |