![]() |
|
Nova sport HDTaké se vám teď při utkání MAN-ARS tak často rozpadá obraz? |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Takéa je to pouze při zápasech z Anglie a trvá to už delší dobu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Nova sport HDno já si to myslel, protože jinak problémy nemám. Je to ale poměrně hodně rušivé a kazí to dojem. Díky za odpověď. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
Nova sport HDkoukám na DIEMA HELLAS 39E,kde je sym,rychlost 30000 ,sice v SD ale lepší než HD NOVA, to je za prve,za druhé na Arsenál už vede na Man,united.1:0,koukám na všechny HD naše včetně FILM HD,ale oproti pitomým bulharům jsou ty naše HD úplně na dvě věci,a to nemluvím o HD ,které jedou na POLSAT V N3,PREMIERE a obyčejný viassat na Sirusu severské programy.Tak nevím proč tady pořád řešíte rozpadání programů,nebo jiné pitomosti.Arsenál vede na MAn UNITED 0.1,můžete koukat min. na pěti programech mimo té vaší HD NOVA,která stojí stejně za dvě věci. :laughing: :laughing: R^ pozdravuje ZURICH,čau hoši!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@heryTo je rada nebo konstatování?P.S. Ten podpis je opravdu divný :O VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
martin5martine,toje pouze konstatování,až budeš na jeden zápas mít k dispozici 3 až 4 programy TV,a budeš to vše porovnávat tak si uvědom,že to vše je všude normální,na závěr možná ke stejnému verdiktu,tím končím,nemám tady co řešit,řešit chlapci musíte Vy,aby jste aspoň něco soliodního viděli!!!!!!!a né kostičky,trhání,zúžené obrazy na dvě věci atd.končím jdu na večeři!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@herymi totiz nemame spoustu nelegalnich karet a 10 lcd a plazmovych televizi a zname na banhof str. v Zurichu tak nas to trochu stve ze nam ty (ceske)placene programy nefunguji jak by meli a na fotbal se tedy stacim koukat pouze na 1-dnom programu k cemu mi by bylo kdyby mi to bezelo na 3-5 kanalech jako tobe pouze by mne to vedlo ke spekulacim a premysleni ktery ze mne to z piratu vice napalil a prodal mi horsi karticku :) :) :)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
skohyo tom nemusíš takhle přemyšlet,to co si do té kartičky a co si tam dáš rozhoduješ pouze sám, né nikdo jiný,jestli použiješ dál na sharihg,nebo né to je pouze jenom tvoje rozhodnutí,a už Aresenál prohrává 2:1,to je kvůli tomu,že se tady zdržuji,,,, :8) :8) :8)čauDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nova sport HDTak Hery se nám pochlubil jako minulý týden..že kouká na 4 fotbaly najednou..nikdo si z toho na zadek nesednul tak jedeme dál.Hery co tam máš dál ??? pro nás ?? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Nova sport HDon má hery pochopitelně naprostou pravdu, že cesta ke kvalitě vede tímhle směrem. ale prostě jedná se taky o věc sympatií, na jaký programy se kdo dívá a co všechno je ochoten tolerovat a vydržet.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
patproč by měl kvůli tomu,někdo padat na zadek,to nechápu,je to přece uplné normální věc,jestli to tak nemáš udělané,to jenom tvoje věc a důvod k tomu proč to tak nemáš já beru normál,protože to tak má z 5 kolegů každý druhý.Já si Tě Pat vžím za Tvoje příspěvky,které tu máš ,ale koukám,že po mě stále jedeš jak slepice po flusu,přijeď kouknout,pokecat,dáme řeč a vyměníme poznatky a uvidíš,že nejsem blbec k pohledání,jako si pořád hoši myslíte,možná,že vám mohu i pomoci a něco atraktivního o čem jsem tady nepsal třeba/videoguard/ něco i nabídnout,kdo nekumunikuje,nemá nic :8) :8) R^ já jsem dnes v pozici,že nepotřebuji radit,mě vše co potřebuji,nebo chci potřebovat maká,a kvůli tomu,že chci na něco upozornit mě tu každý perzekujuje???? To je snad k smíchu!!!!!! :laughing: :laughing: :-/ R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryZdravím do Svajcar.Pivko mají dobré?Co Italové,mají něco nového?Pořádně to tam okoukni.Čus. R^ :))) :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerahoj Honzíku,dcera je na mě hodná,sehnal jsem po dlouhém trápení dvě kemal card a jednu card swiss bloker pro sdílení.Jinak my češi jsme na tom možná více asi závislí,a dovedem trochu víc,než Ti hoši,kteří prodávají všechny Ty věci k rozkodování,dnes jsem se o tom přesvědčil,když ten hoch co mi prodával kemal card,chudák nevěděl na co se to dá použít.Je to smutné,to ví pouze majitel obchodu a ví proč to prodává.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Herymáš nějaké čerstvé poznatky k NDS videoguard,chystá se nová polská platforma TVP s tímhle kodem,veškeré informace zbírám,děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
heryje nás tu viacej , čo sme na odstrel a to bude asi tou závisťou. Nič si z toho nerob. Poslal som ti pár dní dozadu niečo na email , dostal si ? Trochu čierneho humoru nezaškodí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nova sport HDjá osobně např. mám svoje oblíbený programy (Pro7, E4, MBC2, Arte a pár dalších a všechny free HD programy), kde jsem schopen tolerovat v podstatě naprosto cokoliv, jedině snad by mi vadilo, kdyby tam vůbec nebyl obraz :))) ale jenom zvuk třebaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
oneeeeeasi máš kolego pravdu,musím se tomu smát,ale beru tak,jak když jsem začínal,jinak Tě zdravím a oneeee vážím si Tě jako dobrého chlapa a odborníka,zatím čau odcházím s rodinou do města na koukanou.:8) :8) :8) a hlavnmě na 1/3 piva za 6,5 swiss frank :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nova sport HDHery pravděpodobně není vůbec v CH, ale v CZ. Stále píše ze stejné IP adresy, která je lokalizovaná v CZ. :razz:125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
D2MACa zase tady někdo kecá,jsem nahlášený na svůj email/notenbook/ a přímo Tobě jsem poslal emali Z ZURICHU od mé dcerky.Nedělám si z toho srandičky,a je mi to uplně jedno,jestli jsem zde,nebo tam,všude jsem doma.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryZatím mi od Tebe nic nedošlo, abych mohl zkontrolovat hlavičku a usvědčit se z omylu. ;)125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
![]() |
|
Herycus...jses na skypakovi??? |
Kimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
@heryDíky za odpověď,ale moje priority jsou opravdu někde jinde.Osobně bych uvítal kritiku přímo na providera a ne vyplakávání nad nekvalitou HD šidítka :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Nova sport HDAlso wo ist eigentlich jetz der Hery?In Zürich oder in Tschechien? Tchüss |
pat
![]() |
|
@patZkoumám pravost mailu, který mi hery zaslal a je to velmi podezřelé.Mail sice přišel z adresy xxxxxxx@xxx.ch, to ale jako důkaz nepostačuje. Podle hlavičky byl mail odeslán z české IP adresy v čase 21:46:27 a následně byl převzat německou IP v čase 21:53:14, odkud mi pak došel na seznam. Něco se mi tady nelíbí... 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
|
D2MAC
![]() |
|
@D2Macjojo samozřejmě my do toho nic není..Ale jsem taková potvora zvědavá tak my to jen pro zajímavost "zajímá".. pokračuj v pátrání ;) zdar |
pat
![]() |
|
D2MACco se ti nelíbí je sobota,teď jsem s Herym mluvil/opravdu/ byl ve švýcarské restauraci,kde je holandské pivo,německý číšník,polské stoly a česká IP přes notebook :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |