Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson FX 7600CR 2XCR jaké máte zkušenosti ??

Zdravím všechny. Chci si pořídit přijímač Ferguson FX 7600CR 2XCR. Chtěl bych Vás požádat o vaše zkušenosti s tímto přijímačem a také jeho plusy a mínusy. Zajímalo by mne, zda také funguje EMU bez problémů či nikoliv a kde je možné sehnat k tomuto přijímači neoficiální software který umožňuje rozšíření jeho možností...Předem veliký dík za vaše poznatky a zkušenosti

rosky
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson FX 7600CR 2XCR jaké máte zkušenos...

http://gsmobil.net/forum/viewforum.php?f=3&sid=134d1cf172afcee9fb72fd08dc0adb8b Studuj ;)

faja24
Registrace: 10/2008

plusy asi vsechny..(dobra podpora,tve vysnene AU ((tc.funkcni))prijemne menu pekna grafika spoustu az zbytecnych funkci)minusy:pouze jeden desnej obraz tak jako vsechny fergusony SD rady PS:mrkni na http://laki.dvhk.pl/ a tam si najdes o tomto (krapu) uplne vsechno :) :)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

RE: skohy

Jak děsný obraz ?? jako nekoukatelná kvalita ??

rosky

trošku zpátečnické

Dnes si pořizovat 7600 je cesta zpátky.
Nemá USB - nenahraješ na něm, ani soft pšes USB neaktualizuješ.
Nemá LAN.
Neumí sdílet s dalším přístrojem, ani z netu"
Raději DREAMSKY 7500 v horším případě Showbox

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

a hlavně nějsou k sehnání

a to je věčná škoda
95% nepotřebuje sdílet
80% nepotřebuje nahrávat
99% nepotřebuje aktualizovat software
99% nepotřebuje sharing (na ostudu, protože ani neví co to je)
lidé potřebují stroj, který perfektně čte karty, má i UCI pro případné moduly, je bezchybný a rychlý
jeden kousek mám v krabici ve skříni, jako vzpomínka na to ,když něco opravdu fungovalo

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

RE:

A jak je to s EMU ?? to v tomto přístroji běhá bez problémů, nebo je zde také nějaký zádrhel ??

rosky

Babui
Ale 99% jede v emu a aktulizace EMU AU je pčece jen poohodlnější z USB. Většina má již min 2tv a sdílení je jistě na místě. Platit 2x kartu a prípadný měsíční paušál zrovna ekonomické není.

rosky
V obou přístrojích záleží jen na podpoře. Zatím je u obou výborná. V budoucnu jistě odpadně ferguson dříve, a taky bude méně učelový.

juzek

EMU je ok

miloush
Registrace: 7/2008

A tu statistiku sis vycucal z ktereho prstu ? Jeste me chybi kolik procent lidi chce ferghnuson. Vecna skoda je, ze uz nejsou Openboxy rady 8xx, byly levne a porazily ty cerepy na plne care. Snad nebyla karta, kterou by neprecetly (DRE karta, ICE karta atd ...). Ale dnes mame Dreamsky, Showbox atd.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

:laughing: bohudík musím oznámit, že srovnání openbox řady X 800-820 je přesně jako FX 6600-7600 co se do kvality týče
Statistiku?
Je třeba vědět kolik je v zemi důchodců, střední generace a dětí (3 věkové skupiny) pokud se pohybujete neustále mezi
sharingovou skupinou lidí, připadá Vám, že to potřebují nebo mají všichni.
Naštěstí se v oboru pohybuji dost dlouho, abych poznal, co lidé chtějí:
nejlevnější přístroje typu Strong a Comaq nebo Bigsat, zaplatit za "komplet" maximálně 3 tisíce, koupit si televizi jako kráva, aby ta sousedova byla menší a pouštět tam SD data, že se na programy nelze dívat, ale oko si zvykne na vše a mohl bych pokračovat...
Našinec si nezaslouží dobrou mašinu, protože mu ji dalších 10lidí pomluví, bohužel žije v prdýlce za kterou si můžeme sami

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

RE:rosky

muj subjektivni nazor obraz je fakt trosku mazlej a to u vsech SD jo to HF8900 to je jina kava obraz je diky hdmi i v SD docela bravurni HD je jasne to se zobrazuje zcela vytecne tak jako tomu je u jinych mozna drazsich pristroju nelaboruj a kup rovnou 8900 Babui ti to popsal jasne (je jedno kolik stoji ale je to krok zpet) zalezi na tobe ale o 3-4 litry vice investice a mas nejmene na 7 let pokoj SD prijimace maji jiz odzvonino je to minulost otazka je jestli 2 nebo 3 roky to jeste pojede ale mpg2 je fakt historie R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

a sakra

jeden ví, co lidi potřebují a druhý už pohřbil DVB-S, mpeg-2
- muhehehe
skohy: kam Ty na ty (nevhodné slovo) chodíš?
Víš jak dlouho končí analog? a přece koukej https://www.parabola.cz/prehledy/televize-analog/
MPEG-2 tu bude ještě hezky dlouho.
A myslím, že právě Babui tady tu historii fergusona braní.

juzek

juzek

Ty buď vůbec rád,že Babui tyto přístroje brání,asi ví proč hochu,/mám taky jeden z těch svých cca 8ks od něho/jenom mě zaráží proč jsi Ty takovej suveren,a každýmu bys chtěl něco stále podsouvat,to jsi obchodník s tímto zbožím,nebo jsi taťka mamky roskyho!!!!!!
To máš zpátky hochu za tu drzost,kterou jsi udělal vůči mě a decmenovi a kolegovi z Vídně,který je kvůli tomu na Tebe pěkně naježený.Možná že jsi dobrý,ale u mě jsi skončil ,z takovými břídily já nemám se o čem bavit,kteří panačkují jak se to hodí,natož abych se bavil s nimi o sat. příjmech všeho druhu,který ať si myslí,že jsou dobří,ještě ani neviděli.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Takže, když pisne někdo jiný je to "rada". Když já, je to podsouvání? Nevim o jaké drzosti píšeš, vídeňský kolega ať se otřepe, jsou horší věci než se urazit pro hovadinu.
Jo já toho hodně ještě neviděl, fakt jsem u všeho nebyl, opravdu jsem všechno neviděl a ani nevím všechno. To je snad normální, co říkáš? ;)

juzek

hery

Suveréně se chovám tam kde to 100% znám a buď si jistý, že Fergusonto je. V minulosti jsem tu hájil fergusny já před Vlado Fogo a jinými v době-
1. kdy ty jsi viděl satelitní anténu na jednom baraku ve vašem městě
2. kdy konkrétní hardware ve svém čase mělo své místo
3. Kdy jsi ani netušil že je www.parabola.cz

juzek

nepišeš aku máš TV ,moja skusenosť TV CRT Sony 100 Hz+Ferguson 7600 FX 1CR,emu AU,=max spokojnosť.Aj ked má komponentný výstup pri plazme a LCD by som si vybral z HD prímačov+Skylink.

krega
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra