![]() |
|
Výpověď u DigiNašel jsem v historii, že výpověď se posílá do Brna ( Digi Czech Republic, P.O. BOX 34, 639 34, Brno 39 ). Pak možná přijde dopis, že mám vše vrátit dealerovi. Mám do výpovědi napsat, že chci odkoupit vše kromě recieveru za 530kč(prodal jsem to)? Takže s výpovědí přímo u dealera nepochodím? Je to tak nebo jinak.....? Díky. R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Výpověď u Diginejlepe je kdyz to vratis vsechno co ti dali jinak v tom budes mit bordel.ta adresa je spravne. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: Výpověď u DigiProdat něco co není moje, vy jste borci opravdu :laughing: :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Výpověď u Digisouhlasím s Juzkem doporučuji to odkoupit zpět a vratit DiGi ale nadruhou stranu mam takový pocit že Digi umožnuje odkoupení paraboly a LNB konvertoru ale za kolik tak to nevím |
petr1207
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RE: Výpověď u DigiTa parabola je svými parametry "Zadarmo drahá". Pokud jsi ji prodal, tak to byl "Husarský kousek". Za něj Ti kupující možná i poděkuje. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
rysavy3prímač vratiš a za parabolu a konvertor zaplatíš....len im nepovedz že si to predal ale povedz že ti to vietor sfukol a zničilo sa ti to....oni to dalej rozoberat nebudu...Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
rysavy3Přijde ti dopis, kde bude napsáno komu, kam a co všechno máš vrátit. Pokud něco nevrátíš, tak ti si to nech poznačit do odevzdávacího protokolu, který sepíšeš s dealerem a Digi ti pak pošle složenku na zaplacení toho, cos nevrátil, parabola s lnb je za cca 550Kč. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |