![]() |
|
nejdou mi načíst pl.programy na skylinkZdarec..Prosim o radu..Mam Ferdu a dal sem do něho kartu Skylink..karta je regnuta a funkční..když chci načíst na ferdovi placený programy,tak mi to načte jen naky holandany a ČT24,TA3,OCKO a PRIMU...ale ani jeden z tech placenych mi nejde načíst...pls o radu..diky moc.. |
djaligator
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 446 |
![]() |
|
Re: nejdou mi načíst pl.programy na skylinkMusíš dát: Typ vyhledávání - Vše |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: nejdou mi načíst pl.programy na skylinkAsi si tam musíš doplniť aj príslušné transpordéry,keď Ti všetky programy nenačítalo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nejdou mi načíst pl.programy na skylink-dvb.cznj..ale kde to najdu? :))) nejsem v tom zbehlej... |
djaligator
![]() |
|
RE: nejdou mi načíst pl.programy na skylinkChlape čítaj všetko najdeš na nete,sú aj iné fóra na ktoré sa zaregistruješ a nájdeš odpovede na nezodpovedsné otázky.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE:vladoholuMyslím si,pan Vlado,že se tady píší daleko větší blbosti a zakládají nesmyslná vlákna,že odpověď na tuto strohou otázku,je pouze jehlou v moři..Ale hold když to říkáte,zajdu na nějaké slovenské fórum...Vraj je to v módě,chodit k súsedom pre rady..Tuna tomu je.až sa mi oči pretáčajú... :))) |
djaligator
![]() |
|
![]() |