Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Jakou LCD do kuchyně

Můžete mi prosím poradit jakou LCD do kuchyně s DVB-T do úhlopříčky 55cm.Děkuji.

Jarus
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou LCD do kuchyně

LG je to sice tv a monitor k pc ale ta výbava za ty prachy TV analogový tuner a digitální tuner Mpeg 2,4 a ještě i na kabelovou tv fullhd uhlopříčka 23 palců cena na netu 6300 ,myslím že to bude super, zítra mi má dojít pak klidně písnu pokud budeš chtít můj názor na ni.

kanon
Registrace: 2/2007

Já zapoměl typ tak tady je LG M2362D-PZ

kanon

ja mam samsung 20palcu, je to taky monitor s tunerem(analog+digital), scart, 2xhdmi, atd. Myslim, ze jsem ho kupoval za 5500,-

mjosefm
Registrace: 1/2008

rozdíl mezi monitorem a televizorem je propastný, skutěčným pozorovacím úhlům, možná se to již změnilo, ale cca 8 měsíců dozadu jsem měl vyzkoušeny monitory Samsung s dvb-t, hrůza, pod monitorem se nešlo dívat, z boku změna barev, co říct no LCD ;)

veris
Registrace: 7/2008

LCD=LevnáCudnáDomácí s požadovanými parametry do kuchyně je úzkoprofilové zboží. Pozorovací úhly jsou dané většinou věkem a postupně se rozšiřují, někdy jsou až mimo chápání(pokud to shledáte, vyměňte rychle LCD).
Starší používají analogové přístroje bez elektroniky, mladší už mají digitální, najdeš i takové, které zvládnou oboji.
Pokud jsem nepochopil požadavek na názor na LCD do kuchyně, tak se omlouvám a příspěvek ignorujte.Děkuji. :))) :)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

Pozor na jas

Koupil jsem Oravu 56 cm. Obraz je ostrý, ale vnímám málo jasu. Přesto, že oficiální parametry jsou stejné jako u mnoha jiných výrobců LCD, obraz působí tmavě. Doporučuji se zvlášť zaměřit na tento parametr, odzkoušet pečlivě v prodejně a neopakovat mou chybu.
Větší LCD 82 cm jsou s jasem o mnoho lépe, nechápu proč, když parametr jasu je oficiálně stejný.
Do kuchyně doporučuji instalovat univerzální držák na stěnu s všestranným natáčením pro potlačení vlivu pozorovacího úhlu.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Mnohokrát děkuji za příspěvky.

Jarus
Registrace: 2/2006

LG M2362D-PZ tak pánové mám jí doma mám přístup k pozemnímu digitálu obraz velice pěnej má i tuner Mpeg 4 a naladil jsem Novu a Čt 1 HD obraz super ale zvuk u Novy je špatný ale je to providera špatný sykavky a š je to full hd je to sice nějaký test ale obrázek super zatím spokojenost za tu výbavu 6300 si myslím že je super ulopříčka 23 palců,hodně přípojných míst včetně USB,2x hdmi a jiných vstupů koukněte kdo má zájem na LG.cz tam je vše čau.

kanon

re.

do kuchyně potřebuješ kichařku a né TV

parabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.

vaclavbrno
Registrace: 8/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra