![]() |
|
Jakou LCD do kuchyněMůžete mi prosím poradit jakou LCD do kuchyně s DVB-T do úhlopříčky 55cm.Děkuji. |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněLG je to sice tv a monitor k pc ale ta výbava za ty prachy TV analogový tuner a digitální tuner Mpeg 2,4 a ještě i na kabelovou tv fullhd uhlopříčka 23 palců cena na netu 6300 ,myslím že to bude super, zítra mi má dojít pak klidně písnu pokud budeš chtít můj názor na ni. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněJá zapoměl typ tak tady je LG M2362D-PZ |
kanon
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněja mam samsung 20palcu, je to taky monitor s tunerem(analog+digital), scart, 2xhdmi, atd. Myslim, ze jsem ho kupoval za 5500,- |
mjosefm
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněrozdíl mezi monitorem a televizorem je propastný, skutěčným pozorovacím úhlům, možná se to již změnilo, ale cca 8 měsíců dozadu jsem měl vyzkoušeny monitory Samsung s dvb-t, hrůza, pod monitorem se nešlo dívat, z boku změna barev, co říct no LCD ;) |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněLCD=LevnáCudnáDomácí s požadovanými parametry do kuchyně je úzkoprofilové zboží. Pozorovací úhly jsou dané většinou věkem a postupně se rozšiřují, někdy jsou až mimo chápání(pokud to shledáte, vyměňte rychle LCD).Starší používají analogové přístroje bez elektroniky, mladší už mají digitální, najdeš i takové, které zvládnou oboji. Pokud jsem nepochopil požadavek na názor na LCD do kuchyně, tak se omlouvám a příspěvek ignorujte.Děkuji. :))) :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 042 |
![]() |
|
Pozor na jasKoupil jsem Oravu 56 cm. Obraz je ostrý, ale vnímám málo jasu. Přesto, že oficiální parametry jsou stejné jako u mnoha jiných výrobců LCD, obraz působí tmavě. Doporučuji se zvlášť zaměřit na tento parametr, odzkoušet pečlivě v prodejně a neopakovat mou chybu.Větší LCD 82 cm jsou s jasem o mnoho lépe, nechápu proč, když parametr jasu je oficiálně stejný. Do kuchyně doporučuji instalovat univerzální držák na stěnu s všestranným natáčením pro potlačení vlivu pozorovacího úhlu. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněMnohokrát děkuji za příspěvky. |
Jarus
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD do kuchyněLG M2362D-PZ tak pánové mám jí doma mám přístup k pozemnímu digitálu obraz velice pěnej má i tuner Mpeg 4 a naladil jsem Novu a Čt 1 HD obraz super ale zvuk u Novy je špatný ale je to providera špatný sykavky a š je to full hd je to sice nějaký test ale obrázek super zatím spokojenost za tu výbavu 6300 si myslím že je super ulopříčka 23 palců,hodně přípojných míst včetně USB,2x hdmi a jiných vstupů koukněte kdo má zájem na LG.cz tam je vše čau. |
kanon
![]() |
|
re.do kuchyně potřebuješ kichařku a né TVparabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.
|
vaclavbrno
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
![]() |