Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Maximum E-85 multifocus a ohnisková družica.

Zdravím mám záujem o príjem pozícií 23,5E, 19,2E 1W možno ešte nejakú inú ale mám dilemu akú zvoliť ohniskovú družicu. Prečítal som pár rád aj od saxona aj od iných a doporučujú tam dve rôzne družice buď 9E alebo 13E, tak neviem akú zvoliť. A aké parametre nastaviť.

dm800 diablocamlan

silvercord
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Maximum E-85 multifocus a ohnisková družic...

Na 13e bych dal ohnisko, pokud bych silhal az na 28,2e. Zacni treba na 11e a porovnavej kvalitu signalu na obou krajich u slabych TP. Chce to zkouset, porovnavat dosazene hodnoty...Idealni navod nikde nevyctes, neboj se toho!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Mám ji na 13E a jedu 4W,1W,5E,13E,16E,23,5E a 28.2E bez sebemenších potíží.Někdo doporučí 9E,já se rozhodl pro 13E kvůli prioritní 23,5E.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

tkan

jak resis 3st. odstup?

On Air!

Saxon

Saxon

Je to až neuvěřitelné,ale konvertory jsou na sobě.Teď jsem opustil 9E a posunul se na 16E,na 13E jsem šoupnul starej Alps 0,6 a posunul tuhle pozici cca o 4 cm z ohniska s tím,že 16E je teď ohnisku nejblíže.HB jede na stejná procenta jako předtím.Stále si s tou anténou zahrávám a testuju.Je sice tma,ale fotku ti dojdu udělat ;)

tkan

Téma: Maximum E-85 multifocus a ohnisková družica.

Pro rozsah multifeedu do 15 stupňů na orbitě je lepší klasická ofsetka 85cm než MultiBeam E 85.U Multibeamu E-85 ohnisko od 9 do 11E.To samé už radil Saxon,já to mám vyzkoušeno na Fubě AL 85,šlape to,ale tam jsem použil upravený multifokus Vantage VT-MF4HV.Ale tebe se týká asi jen Multibeam E 85.U Astry 23,5E bych dal slabší TP 11992 H 27500,a Intelsatu TP 12687 V 27500.Měj se.

satanolog
Registrace: 1/2007

pokud je mas na sobe v origo drzacich, pak to nejsou 3st.Verim ti, ze to hraje oboje, ale Hotbird nemas na optimu. Hotbird je dost silnej a hraje i trochu mimo idealni smer. mam to stokrat overene i na meraku.

On Air!

Saxon

To Saxon

Ahoj kolego,tak doufám ´,že se nezlobíš kvůli rozdílným názorům na EMP-CENTAURI P.168-W V2,mimochodem odebírám orig.v červeno černý krabici.Jak jdou kšefty? R^

satanolog

satanolog

Fuba a Vantage drzak, to je radost nastavovat, co? ;) S Gibertinkou je silhacka lepsi, i na popularnich 24,5st.

On Air!

Saxon

:re

Měřák mám obyčejný DigisatPro a vše mi chodí zatím vcelku obstojně,dokonce i tvé obávané rádio na 28,2E mi s prudkým deštěm na 90%Kvalita/24%Signál hrálo.Je to fakt dobrá anténa. http://img93.imageshack.us/img93/9001/e85.jpg Pokud máš zájem,přijeď s prodigem na Hosín a poměříme. ;)

tkan

Saxon

Já na Fubu nedám dopustit,perfektní mechanický provedení a při troše úpravách multifeedu Vantage pohodička... :)))

satanolog

satanolog

Blaznis, vubec ne! Dnes jsem domlouval test toho relatka Vantage 8/1, ale ani to delat nebudu, jelikoz to je regulerni EMP v provedeni dovnitr. :)))

On Air!

Saxon

Saxon

Weiss to dělá taky v Koscomu ve vnitřním provedení,jsem rád,že ses neurazil,ale každej máme jinou praktickou zkušenost.Dělal jsem jich dost.Ale dá se to sladit,třeba LNB Invertama.A je jedno jestli single,twin nebo quad.Měj se ráno zase facha.

satanolog

tkan

Urcite domluvime nejakou session. ;) V utery nastupuju po dovolene a do konce tydne musim vyridit ctyri akce a o vikendu jsem v Praze. Pak se domluvime.

On Air!

Saxon

Saxon

Jezdíš často Prahu?Já jo,že bychom se mohli setkat v nějaké metalové hospůdce abys dělal čest svému Nicku.Jinak mi je jasný,o čem budem povídat.. :)))

satanolog

Saxon

Jakej máš měřák na DVB-T?Já Maxpeak TAM | DVB-T Messgerät od Weisse.100procentntní spokojenost.

satanolog

Saxon

Už si asi odešel,kdyžtak mi nech vzkaz,jestli máš zájem s tou Prahou,vím,že není moc času,ale chvilku snad orazíme.Zatím

satanolog

Muj nick nema s kapelou SAXON nic spolecneho. ;) V Praze budu zvucit dva koncerty World Music, jinak mam rad poctinej rock napr. od Led Zeppelin a Police, pres blues E.Claptona az po popik od Anastacii. Prahu moc nemusim, jsem Jihocech jak poleno! Na DVB-T mam Prodiga5, jako ostatne na vsechno.

On Air!

Saxon

Já to myslel s nadhledem,už si mi o tom dokonce psal,já poslouchám iPLANTA s PAGEM,I Nazarethy i Deathmetal,vše co mě osloví,tu Prahu jsem myslel jen na pokec jestli máš zájem.A nejde o to jak drahej máme měřák,ale jestli nám vyhovuje a umíme to s ním.

satanolog

Jinak s muzikou mám dost společnýho,hrál jsem aktivně ještě jsem dělal přehrávky u bolševika,kejtra,bycí,další můj kůn dnes už jen púoslouchám,vše mi vzala i dala má profese,je to můj velkej kůn.Satelitní nadšenec,kterej se tím živí.Tak se měj... R^

satanolog

Sorry bicí...Jestli chceš pokecat tak dej vědět..Já to mám do jižních čech trochu z ruky,tam Ti konkurenci nedělám...

satanolog

satanolog

jeste to proberem, event. domluvine. Jdu chrnet.

On Air!

Saxon

Saxon

O.K.Přeju hezkej zbytek dovči.Čus.

satanolog

Saxon

Prodiga 5 jsem měl a mám na zkoušku,je dost dobrej,líbí se mi tam spektrální analýza,Mer,šumový generátor,já ted používám Satlook Mikro+,ten vlastním,DVB-T jsem ti psal,jinak ten mám jako bonus od Germánů,dost od nich odebírám.Toho Prodiga 5 jen na náročnější instalačky,mám ho v pronájmu,ale dlouhodobém,je k prodeji za dobrou cenu od nejmenované firmy z Prahy,která je prodává,za to že jsem pro ně něco dělal a byli spokojený,zítra jsem v práci od rána instalačky a pak prodejna,nech mi tady kdyžtak vzkaz večer tady budu.Chtěl jsem spát,ale ještě jsem měl nějaký papírování,tak ted už fakt čus...

satanolog

Velikost paraboly + Vantage multifocus

Nechci zakládat nové vlákno, takže se s dovolením zeptám zde - Jaký považujete/máte vyzkoušen min. rozměr paraboly pro šilhání satelitů od 23,5E - 1W. Uvažuji o koupi Vantage 4LNB multifocusu a nevím, jestli mi bude stávající parabola na výše zmíněné stačit. Je to ovál 87*100 přímo, 90*105 měřeno po zakřivení. Popř. pomohlo by otočení talíře, tzn. horizontální rozměr by byl těch 100-105 (je to převrtání jen 5 děr)??

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra