Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

nové programy v CSLINK a SKYLINK

R^ tak hoši,je to tady!!!Čtete sekci články...

...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI

paprika007
Registrace: 11/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nové programy v CSLINK a SKYLINK

paráááda R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

ostatní programy mě nezajimají jenom ten sport 1, ještě to chce sport 2 a eurosport 2 bundesliga ale o něm jsem četl, že je hodně špatná kvalita obrazu i zvuku přímo od poskytovatele a taky cena je ňáká šílená, jestli ta kvalita obrazu je jako v digiTv tak to je pak hrůza, žlutomodré obrysy postav prakticky nekoukatelné

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

S tím sportem 1 mi udělali radost. Myslel jsem, že jej budou mít pouze Gitalky. Také doufám, že kvalita obrazu bude o něco lepší než na digi.

flanger
Registrace: 1/2007

fpsfps

ještě by to chtělo sport3 a 4 eurosport5 a 6
:laughing: trošku přesportováno by bylo ne?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

super hovril som ze sport 1 bude aj v skylinku a kedy zacnu vysielat???

david4412
Registrace: 2/2009

už čo skoro :)

🇸🇰

Jupi

sport2 je nutnosti. Tedka o vikendu na nem jeli AC-Inter, AS-Juve !!!! To jsou jedny z nejlepsich zapasu z lig na svete !!

LadaOva
Registrace: 8/2009

no uvidíme taky o kolik zdraží...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

juzek

To,ze je niekde predokumentovne ti nevadi?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

mam obavy u sportu 1 s kvalitou obrazu no uvidime. :lookaround:

image
Registrace: 10/2008

Ak to bude na Skylinku tak si myslím,že kvalita obrazu na SPORT 1 bude celkom dobrá.Len mám obavu ak bude na CS Linku SPORT 2,že tam tá kvalita bude nižšia. Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

Myslim,ze obavat sa nemusis....ESP na CSLinku ma statickych 3,85 uz nejaky ten mesiac (predtym VBR)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Blooddog:Dobrá správa pre všetkých športových fanúšikov.Nerád by som pozeral futbal ako je tomu na DIGI TV keď prídem ku rodičom R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Sport2

Hlavně ten Sport2, nikde jinde italskou seriiA na satelitu nevysílají...i ten Eurosport2 s bundesligou a CSLink by neměl chybu! Ať už můžu vyhodit UPC Direkt.

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010

bude medzi tých 4roch tv čo ešte chýbajú na cslinku

🇸🇰

Jupi

ESP 2 BL asi nie teraz možno inokedy

🇸🇰

Jupi

Sport 2

Oceňuji snahu CS linku a Slovaklinku zařadit nové programy určitě je to pozitivní krok, ale to že v nabídce není Sport 2 mi přijde jako snaha vniveč. O tento program je zájem stejně jako o Eurosport 2 Bundesliga. Sport 1 + je i v ostatních nabídkách UPC, Digi, kabelovky apod. Raději bych uvítal ten Sport 2 než ten Sport 1. O jiných programech ani nemluvě Jetix je zbytečný.

patera
Registrace: 4/2007

patera

V tom zozname programov su uvedene,len spolocne programy.....CSLink ma v zalohe este dalsie 4,medzi nimi aj Sport2

Blooddog

patera:Ale veď Sport 2 má byť na CS Linku,teda myslím si že ano.Sport 1 bude len na Skylinku ;)

kostik123

já sa teším na disneyovky to bude paráda R^

🇸🇰

Jupi

kvalita mne nezajima - mam starou hnusnou projekcni TV. Tajze tedka sleduji Nova sport a Sport1 na UPC direct a celkem OK

LadaOva
Registrace: 8/2009

@patera

Ty jsi zase jeden chytrolín, myslíš, že všichni jako sledují jen sport? A tím pádem dětské, dokumentární, filmové, erotické atd. kanály jsou zbytečné??? Tak si pořiď kabelkovku se sportovním paketem a nemel tady nesmysly (techniktkr ti rád poradí)... :bomb:

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

sport1 bez sportu2 je o nicom.to jak ct1 bez ct2,alebo stv1 bez stv2. tie kanaly sa vzajomne doplnaju.

viki2
Registrace: 10/2008

viki2:Daj si CS Link a budeš mať aj Sport 2.Tam majú byť oba.Sport 1 bude len na Skylinku.Treba viac surfovať tuná v diskusiách a dočítal by si sa viac.

kostik123

Už bude pomalu přesposrtováno....Jetix je zbytečný?Jak pro koho já ho tedy uvítám mám doma děti takže pro mne supr volba jen by to ještě chtělo nějaký ten filmový kanál.Nebo nabalíčkovat sportovní balík,film. balík,doku balík

novas
Registrace: 9/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra