![]() |
|
ČT HD VYSÍLÁUž mám ČT HD v provozu! |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁDik za info, uz to ide :))Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁTeď ale na co koukat dřív.Jestli na ČT HD nebo na TV DOMA. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁUz ide aj na modrych kartach R^ :) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁČT vypíná sportovní zprávy na satelitu, když je olympiáda a dává tam nějakou hlášku o právech, ale s vysíláním na slovensko problém nemáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁMne ide len zvuk ČT1 HD. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁNic moc nejak kostickuje ;( |
doga
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁdnes zacina na ct hd serial vypravej...v native formatu. R^ R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁŽádný zápis na kartě mi nepřibyl. Jede to na zápis ČT1? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
visperIde to na opravnenie na CT,ktore uz na karte jeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
ČT HD VYSÍLÁPrávě tet při vysílání Zpráv se mi program ČT HD opakovaně cryptuje a degryptuje.Skylinka bílá.Ostatní bez problému. :((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Ráno sa to rozbehlo......momentálne mi to v Skylinku ukazuje "scrambled". Čo sa deje? :bigeyes: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁMě to nejde vůbec, paní na lince mi řekla, že ve Skylinku to pojede až od zítra, tak jsem naštvaně poděkoval a zavěsil..... |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
ČT HD VYSÍLÁTaké mi ČT HD opakovaně cryptuje a decryptuje,navíc se mi zdá že se obraz zasekává,mám Mascom 2100CRHDCI,CSlink+Skylink...TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd
|
hozby
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁModrá Skylink (SK) dtto... Chvíľu ide, chvíľu nie. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁJá mám kartu Trade and Technology a normálně ČT1 HD běží! :O R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁSkylink zelená karta TT s holkou v bílých šatech, čt1 HD maká OK. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁHmm, ale stejně montuju jen SD sestavy... lidi HD nechtějí :(( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁkacenkine, teď jsi trefil na hlavičku :dead: :ogre: máš pravdu, lidé píšou do ČT petice, aby se vrátili k čb vysílání 4:3.Myslím, že vy prodejci a montážníci byste měli šířit osvětu, lidi jsou zblblí reklamníma kampaněma toho nejlevnějšího dreku. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁNe, nepíšou petice, jen na HD zvysoka kakají... alespoň tak to vidím já...Když nabídnu HD sestavu a to docela levnou, stejně každej chce SD... a osvětu mohu šířit jak chci :((( |
kacenkin
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁto pak někteří tvrdí, že mají na LCD krmeném signálem digi-cígí perfektní obraz :laughing: ;POctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁTo asi šíříš špatně tu osvětu... :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁpřesně drobečku... znám spoustu bláznů, kteří mi tvrdí, že na 42" mají digi a UPC neuvěřitelně krásnej obraz :( |
kacenkin
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁasi...Ale už mě fakt chytá depka a mám dojem, že dokud nebudou HD stroje za dvojku, tak se to nepohne :(((( |
kacenkin
![]() |
|
RE: ČT HD VYSÍLÁMyslím že nasazením ČT HD a blížící se olympiádou se to začne měnit... ;)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
Pokrok musí i na vesniciČeská republika je venkovem v Evropě v oblasti HD. Před námi je Polsko, Albánie, Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko,... Buďme rádi, že technici v ČT mají svědomí. Pravda je, že upcaling dělá z SD slušný mezistupeň a pak už není HD tak omračující.Italové a Britové už zkoušejí plastický obraz, proto chrápat nelze. Jinak se budou i mouchy obracet zpět na naší státní hranici. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |