![]() |
|
prima cool,nova HD nejde na cslink karteFunguje vam prima COOl a nova HD na gitalu,nyni cslinku?Jsem si toho vsiml tusim v patek a psal jsem tam pres formular a snad to poresi... |
mrB
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
mrBIde bez problemovČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: prima cool,nova HD nejde na cslink kartecool funguje v pohode za novu hd treba doplatiť 200kč🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JupiMozno uz platil,alebo moze mat novu kartu (aktivovanu po 15.6) a tam sa nedoplacaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
me to jelo ale ted to nejedeme to jelo ale ted to nejede a rikal mi znamej co ma taky gital ze mu to taky nejede, tak koukam asi tech lidi bude vic! |
mrB
![]() |
|
mrBAky mas tarif??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: prima cool,nova HD nejde na cslink kartechyba byla asi v prijimaci, stacilo znovu proladit satelit a uz se to rozjelo. ct1HD ma vysoky tok a kvalitni obraz... |
mrB
![]() |
|
![]() |