Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

MGM na skylink

to si snad dělají srandu, daj tam stý dokumentární program Jetix/Disney, NGC, NGC Wild, a jediný pořádný z filmy daj pryč, ať jdou někam

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MGM na skylink

Jo MGM byl kvalitní filmový kanál a škoda ho.Taky mi to přijde nefér.Ale co aspoň že zustal u konkurence.
Ani bych nepoznal kdyby zmizel Film+. :8)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Vyřazení MGM mi docela rozhodilo sandál. Rozhodně kvalitnější před Filmboxy. Ale párkrát se tady omílalo, že by MGM mohl být v HD. Tím by si Skylink u mne spravil reputaci..

Nervoš
Registrace: 1/2006

Vyrazeni kanalu neni jednoducha vec, jiste k tomu musel mit Skylink velmi vazne duvody. NGC a NGC Wild jsou velmi kvalitni kanaly, jen je treba provest ceskou lokalizaci, ta bude aspon u NGC, lide u nas nejsou moc zvykli na titulky.

Ve smluvnich podminkach mate napsane, ze zmena programu je vyhrazena, tudiz zadny pravni narok na vraceni penez nikdo nema, at se mu to libi nebo ne.

Pokud mam nekdo skutecny zajem o MGM mate moznost si predplatit UPC Direct. Vice o tom nema smysl debatovat.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra