Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

pro Jupi

Ahoj,prosim,pošli mi tvou meilovou adresu,mám pro Tebe novinky.Chtěl jsem to tu sdělit veřejně,ale vzhledem k tomu,že redakce mi neodpovídá na meily(přitom vim,že ten čas mají),tak jsem ochoten to sdělit zatim Tobě R^ (pokud tedy chceš) R^

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro Jupi

bubla... no to tedy tajemství asi moc neni,když hned zítra to družice práskne :8) ale já to nemohu prásknout,protože ....no už jsem to tu psal:-(

cb21

táraj.

Ty si ntu písal aj to , že to chytáš na víko od bojleru. Ty chytrák. Ty si najväčší na svete ,popolvár :zombie:
Na teba len Vlada Foga a Janošíka. Ty deska do raka.
No ale samozrejme , zase to bude top rubrika . A aby som nezabudol ďaľší spam.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee, dej si pilule z Hlohovce, urcite vas na farme vybavili dostatecnou zasobou nejaky lentilky proti bezvercum :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

:))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))

cb21

bublajs

Lentilky nepomozu...jedine poriadna vzduchom chladena

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

cb21-osobně věřim Jupimu,Poky1,Vansp,Blooddogu.Já osobně věřím tomu koho znám a mám na něj něj kontakt, a né když chci něco vyzvonit prosit o mail,přitom mimochodem řeknu A,ale B si nechám pro sebe.Výsledek-zvyditelnil jsem se.Souhlas s oneeeee : RE: pro Jupi
smrť príde skôr , ako pravda od cb21

habanero
Registrace: 6/2008

habanero

Poviem ti zajtra ci si v.l,alebo si v.l

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Hlavně ať je Esp 2.Ja rad tenis.

Dadadan
Registrace: 10/2007

cb21: hele a nechtel by si nam aspon prozradit, jestli zmizej ty zbytecny duplicity a zacne se konecne setrit ? jako fer dalsi 4 kanaly pro slintaly, ale ten usetrenej datovej tok by se dal pouzit rozumneji. nebo ne ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

já jsem pro....pokud nastanou ty správné dohody...no nevim...dle mne k tomu stejně jednou dojde

cb21

oneeeee,habanero

Urobili ste zo seba peknych (nevhodné slovo)kov,gratulujem vam...nabuduce sa radsej zdrzte komentarov,aspon nebudete vyzerat ako trotly

Blooddog

človek má štyri cety. tá štvrtá je počúvať aj miestneho šaša.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

truhlik oneeeee

Si sa korunoval za miestneho sasa?? :D

Blooddog

Blooddog

Nemluv za všechny neb už jsi se korunoval ty dle mého názoru.

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

AB DSR-322

Mas nejaky problem so zrakom??Kde hovorim za vsetkych??Ja hovorim len za seba...a jediny kto tu zo seba nieco robi,je truhlik oneeeee

Blooddog
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra