![]() |
|
pro JupiAhoj,prosim,pošli mi tvou meilovou adresu,mám pro Tebe novinky.Chtěl jsem to tu sdělit veřejně,ale vzhledem k tomu,že redakce mi neodpovídá na meily(přitom vim,že ten čas mají),tak jsem ochoten to sdělit zatim Tobě R^ (pokud tedy chceš) R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
RE: pro Jupibubla... no to tedy tajemství asi moc neni,když hned zítra to družice práskne :8) ale já to nemohu prásknout,protože ....no už jsem to tu psal:-(Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
táraj.Ty si ntu písal aj to , že to chytáš na víko od bojleru. Ty chytrák. Ty si najväčší na svete ,popolvár :zombie:Na teba len Vlada Foga a Janošíka. Ty deska do raka. No ale samozrejme , zase to bude top rubrika . A aby som nezabudol ďaľší spam. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: pro Jupioneeeee, dej si pilule z Hlohovce, urcite vas na farme vybavili dostatecnou zasobou nejaky lentilky proti bezvercum :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajs:))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
bublajsLentilky nepomozu...jedine poriadna vzduchom chladenaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: pro Jupicb21-osobně věřim Jupimu,Poky1,Vansp,Blooddogu.Já osobně věřím tomu koho znám a mám na něj něj kontakt, a né když chci něco vyzvonit prosit o mail,přitom mimochodem řeknu A,ale B si nechám pro sebe.Výsledek-zvyditelnil jsem se.Souhlas s oneeeee : RE: pro Jupismrť príde skôr , ako pravda od cb21 |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
habaneroPoviem ti zajtra ci si v.l,alebo si v.lČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: pro JupiHlavně ať je Esp 2.Ja rad tenis. |
Dadadan
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
RE: pro Jupicb21: hele a nechtel by si nam aspon prozradit, jestli zmizej ty zbytecny duplicity a zacne se konecne setrit ? jako fer dalsi 4 kanaly pro slintaly, ale ten usetrenej datovej tok by se dal pouzit rozumneji. nebo ne ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: pro Jupijá jsem pro....pokud nastanou ty správné dohody...no nevim...dle mne k tomu stejně jednou dojdeDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
oneeeee,habaneroUrobili ste zo seba peknych (nevhodné slovo)kov,gratulujem vam...nabuduce sa radsej zdrzte komentarov,aspon nebudete vyzerat ako trotlyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: pro Jupičlovek má štyri cety. tá štvrtá je počúvať aj miestneho šaša.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
truhlik oneeeeeSi sa korunoval za miestneho sasa?? :DČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
BlooddogNemluv za všechny neb už jsi se korunoval ty dle mého názoru.Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
AB DSR-322Mas nejaky problem so zrakom??Kde hovorim za vsetkych??Ja hovorim len za seba...a jediny kto tu zo seba nieco robi,je truhlik oneeeeeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |