![]() |
|
Vantage 6000HD-SetEditVantageHD verzia 1.04Kto poradí......upravil som si satelitné kanály v PC pomocou SetEditVantageHD verzia 1.04, všetko prebehlo OK, aj ich nahodenie pomocou USB do Vantage 6000. Problém nastal, ked som v ručnom vyhľadávaní vo VD doplnil nový transporder, uložil a vyhľadal nové stanice, no ked som prepol na zoznam programov alebo družíc, všetko som mal tam prehádzané, aj veľa vymazaného. Zoznam bol úplne rozhádzaný, aj družice a kanály vôbec nezodpovedali svojmu postaveniu družic=kanál. Napr. ČT mi ukazovalo, že je na 22W,atď...Musel som tam cez USB opäť nahodiť chdata. Od tejto úpravy setingu pomocou PC, nemôžem nahodiť nový transporder bez toho, aby po vyhľadaní kanálov, mi rozhádzalo cely VD jak zoznam staníc, tak družíc. Nový seting SetEditVantageHD verzia 1.04 upravovaný v PC má 709kb a starý mal len 339kb, ten nebol upravovaný v PC, takže ani nový nemôžem prepísať starým.Ako to vyriešiť, aby upravený seting v PC a nahodený do VD, nemal problem pri nahadzovaní nových staníc. Mal už niekto podobný problém??? Dík za odpovede a rady...... |
puby
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Vantage 6000HD-SetEditVantageHD verzia 1.0...Ano mel a zacal jsem pouzivat Channel Editor z pribalu a mam klid. Pokud chces SetEdit, kup si ostrou verzi a nepouzivej nejakej kradenej crack. Litzinger s tim ma spouste prace a je minimalne slusnost mu za to zaplatit!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage 6000HD-SetEditVantageHD verzia 1.0...súhlasím, ale ako dostať naspäť starý chdata 339kb, nechce prepísať ten nový 709kb...Dať tam továrenské nastavenie? Nerozhádže mi to aj naladené družice na motoru. Nebude potom potrebné znovu jednotlive družice naladiť? |
puby
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
![]() |