![]() |
|
CS LINK a NGC, NGC WildDotaz na předplatitele Géčka. Jak jste na tom s NGC, resp. NGC Wild ? Já včera večer sice programy naladil, ale nenaběhly - hláška "check your smart card". Jde o Gitalku aktivovanou v 08/2008, běhá v GI 805, jinak doposud vše OK. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: CS LINK a NGC, NGC WildMne tie programy iduČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS LINK a NGC, NGC Wildakurat to vcera par krat urobilo taku vec,ze prestali ist,po prepnuti na iny plateny program a vrateni spat to zase nabehloČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CS LINK a NGC, NGC WildCS LINK zatím oficiálně novinky nezveřejnil, tak uvidíme. Počkám si, až budu večer ladit nový TP. |
Chercheur
![]() |
|
RE: CS LINK a NGC, NGC WildInac je otazne,ze na ake opravnenie tieto programy vlastne idu,lebo specialne pre ne opravnenie na karte nie jeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
BlooddogJakým způsobem mi fungují oprávnění na kartě jsem nikdy nepochopil. Když je prochzím, jsou tam u placených programů vidět jen zápisy, které naběhly při aktivaci karty. Čili novější programy jakoby tam ani nebyly, leč fungují. |
Chercheur
![]() |
|
RE: CS LINK a NGC, NGC Wildv cem to zkoumas ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsV menu receiveru, sekce podmíněný přístup |
Chercheur
![]() |
|
![]() |