Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS LINK a NGC, NGC Wild

Dotaz na předplatitele Géčka. Jak jste na tom s NGC, resp. NGC Wild ? Já včera večer sice programy naladil, ale nenaběhly - hláška "check your smart card". Jde o Gitalku aktivovanou v 08/2008, běhá v GI 805, jinak doposud vše OK.

Chercheur
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS LINK a NGC, NGC Wild

Mne tie programy idu

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

akurat to vcera par krat urobilo taku vec,ze prestali ist,po prepnuti na iny plateny program a vrateni spat to zase nabehlo

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

CS LINK zatím oficiálně novinky nezveřejnil, tak uvidíme. Počkám si, až budu večer ladit nový TP.

Chercheur

Inac je otazne,ze na ake opravnenie tieto programy vlastne idu,lebo specialne pre ne opravnenie na karte nie je

Blooddog

Blooddog

Jakým způsobem mi fungují oprávnění na kartě jsem nikdy nepochopil. Když je prochzím, jsou tam u placených programů vidět jen zápisy, které naběhly při aktivaci karty. Čili novější programy jakoby tam ani nebyly, leč fungují.

Chercheur

v cem to zkoumas ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

V menu receiveru, sekce podmíněný přístup

Chercheur

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra