![]() |
|
Už vám nějakej Novej program jede??Teď sem došel domů naladil sem nový programy, ale zatím mi to ukazuje abych kontaktoval provozovatele. takže je to zakodovaný. Mám CS Link kartu a géčko aktivovaný taky. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??https://www.parabola.cz/zpravicky/10265/cs-link-nove-programy-zatim-v-neverejnem-testu/Nové programy v CS Linku zatím nebyly uvolněny pro DTH příjem. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??ale tí čo májú aj multi tak im ide sport1,jetix🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??už si pomaly začínam zvykať nanho R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??Skylink nemám , tož musím čakat kdy mi ta Sport jednička naskočí. No ale mám radost že bude aj Sport 2 a AXN Scify, bratr se těší na Jetix. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??Programy su zatiaľ prístupné iba pre užívateľov Skylink:NGC,NATGeo,Sport1,Jetix. |
roli86
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Už vám nějakej Novej program jede??NGC,Wild idu aj pre "CSLinkacov"Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
mě jdoumě s CSlink jdou už od včera NGC a NG Wild. |
aclay
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |