, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi TV - PartnerBox?Nedávno jsem si zaregistroval PartnerBox. Abych nemusel čekat, tak jsem obvolal několik dealerů - sice to trvalo, ale nakonec jeden PartnerBoxy má. Říkal, že je ale musím mít v jednom místě, protože je potřeba je mít propojený přes konvertor. Žádný telefonní kabel mezi nimi prý není, jak jsem se dočetl někde na fóru. Ale prý musí být oba přijímače napojený do jednoho konvertoru, jinak druhý nejde...Není to nějaká blbost? Já uvažoval, že bych ho využil i na chatu, ale takhle to asi nepůjde... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: Digi TV - PartnerBox?Podle mě tě pěkně nakrmil, nevidím důvod, proč by to nehrálo na singl konvertorech.. R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
|
|
RE: Digi TV - PartnerBox?Jen by mě zajímalo, zda to je vůbec možný a někdo od Digi TV to tak má... Taky mi to přijde, že to spíš říkal jen v zájmu Digi TV, abych to používal opravdu pouze doma a nikam jinam to netahal... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: Digi TV - PartnerBox?Na jiném fóru jsme to již probírali.Je to propojeno tel.kabelem.Prostě server-klient.Jeden příjmač jde samostatně,ale ten druhý ti bez prvního nepujde.Zdá se mě,že kvalita výrobku je horší než u dualboxu. |
Liska
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
|
|
RE: Digi TV - PartnerBox?U nas sa davaju repasovane Humax +II takze nic moc..ale niekto to uz spominal,ze dostal 2ks funglacov Humax+IV takze neviem teraz... |
Sefko
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 91 |
|
|
RE: Digi TV - PartnerBox?tieto prijimace su na sebe nezavisle...jeden mozes mat doma a druhy na chalupe 100 km vzdialenej... |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|