![]() |
|
problém s příjmem 2 frekvencí na astra 23,5 EDobrý den.Poradí někdo? Mám velmi znatelný pokles signálu na frekvencích 11,992 H a 12,070 H. Napadlo mne zda to není kvůli těm testům ale tady čtu že to funguje.Ani vadný LNB na H polarizaci nebude protože ostatní frekvence na Horizontálu jedou bez problémů.Nevíte čím by to mohlo být?Nemají tyto 2 frekvence větší nárok na nastavení paraboly? většinou mám všude 80% ale na těchto 2 frekvencí to skáče mezi 0-18% Děkuji za pomoc. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
keramikParabolu treba nastavovat prave podla tychto 2 frekvenciiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: problém s příjmem 2 frekvencí na astra 23,...Tak ono to už 2 roky bez problémů hraje.A přestalo to někdy v neděli odpoledne.Mám tam brýle na ASTRA 1 a ta jede taky v pohodě.Tak jedině že by se hnula parabola ale nevzpomínám si že by byl v neděli nějaký vítr natož vichr.No holt to zkusím kousek popostrčit.Dík za tip. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: problém s příjmem 2 frekvencí na astra 23,...Mohou to být vlivy počasí (multifocus, lnb), pohnutá parabola (spíše elevace, když se to špatně utáhne, ale materiál pracuje když jsou vyšší teploty)Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO
|
eukubus
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
![]() |