![]() |
|
kodytak čo je to šok alebo su spokojny co platia a co zavideli tym co neplatia takze netreba kradnut ale platit za sluzby |
atento
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: kodya ty si mi z ktorej šopy vyliezol janko že tu z rukáva sukačš takeho bláboly ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: kodyuž by to mohlo krachnout uplně aby byl pokoj. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: kodykradnúť treba, lebo sme čechoslováci (a kódy už jsou, tak nešiř paniku)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@atentoCakal som,ze sa najde niejaky č.u.r.a.k z opacnej strany rieky,ale zavistlivcov tiez nemam rad.U mna je zavist najhorsia vlastnost. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
KasrCo im ma zavidiet? Ze nemaju za zaplatenie mesacneho poplatku za sluzbu??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@BlooddogTen prispevok sa neda jednoznacne pochopit,ale ja vychadzam zo zaveru prispevku,kde pise citujem "takze netreba kradnut ale platit za sluzby" .Samozrejme,to je spravne,ale pripada mi to,ako by si dotycny platil digi a zavidel,tym co bezia v emu.A ked ma na mysli skylink(cslink) kartu,tak kazdy normalny clovek ju uz davo ma.A kto nema a spolieha iba na digi v emu je tiez c.u.r.a.k. |
Kasr
![]() |
|
RE: Kasrto ako ta hneva ze niekto zavidi niekomu EMU? wtf ...vies, nie kazdy je tak bohaty aby mohol vysolit za low-end cca 90EUR + karta + parabola/lnb a v neposlednom rade za robotu takze cca 200EUR mesacne... ono mozte mat na obsah kvalitu na 1W rozny nazor, ale ti ktori si to poctivo cvakaju maju byt pravo "censored" na ludi co si z toho urobili narodny sport... a uprimne, 1W uz nie je o satelitnom nadseni ze sa podarilo nieco ukoristit, ale drzost /slusne povedane/ ... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexJa tym nemyslim,ze digi treba sledovat nacierno,len,ako som pisal neznasam zavist a tema je zbytocny spam. |
Kasr
![]() |
|
RE: kodyvšetci slušňaci a moralisti,ked išlo D+,Premiere,TPS v EMU nikto nevykrikoval,všetci čumákovali...vinovatý nie je ten čo to pozerá,ale ten čo to nemá zabezpečené... RvVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
2 kasrNie som c.u.r.a.k. To, ze pozeram 1W cez pstrosa, nie je ani drzost, ani typicka ceska/slovenska vlastnost, ani vychcanost... Je to skratka vyuzivanie toho, co je mozne.Nie som pokrytec, ktory hromzi na EMU, a pritom pozera nelegalne cez sharing, diablo a podobne ine cierne naplne kariet. (Alebo este ine moznosti prijmu, o ktorych ani netusim. :)) ) Okradam niekoho? Koho? Digi dostalo sancu, objednal som si ho. Nedodali. Ja sa im mam doprosovat?? Ked EMU zrusia, uz si Digi oficialne urcite nekupim. Nepotrebujem momentalne viac. Mam CRT, kvalita ma netrapi. Mam ist do Skylink/CSLink? Naco? Ak si odmyslim CZ a SK programy, podla vyjadrenia viacerych su vsetky dodatocne v nic moc kvalite. Podobnej UPC a Digi. A navyse tu nehovorime chudacikoch, ktori nemaju ubohych 300 korun na Digi, ako sa bezne spomina. Pokial viem, porovnatelnu ponuku s takym mnozstvom programov nema nik, snad UPC je najblizsie. Kolko stoji u CSLinku mesacne komplet ponuka? (cca 480CZK) A o kolko menej programov ma oproti Digi (cca 30 kanalov v CZLink voci vyse 100 v Digi, ktore sa navyse ani oficialne nedaju kupit)? Ano, nie je to asi fer voci Sky/CSL. Lebo ked padne EMU, kupim asi ich nejaku kartu. Ale nesuhlasim s automatickym nadavanim na vyuzivatelom EMUltinarodnej platformy. A rovnako nesuhlasims tvrdenim, ze vdaka EMU je trh zdeformovany a skodi to ostatnym trom poskytovatelom. Pretoze vela ludi emu nevyuziva. To ze po zmene klucov padnu servery je nie zalezitost milionov ciernych pozeracov. Ale stovak. Pozrite sa na max pocet naraz prihlasenych ludi na konkurencnych forach, kde sa kody zverejnuju. Nech ide o tisicku ludi. Nech to zaoukruhlime a povieme, ze 5000-10000 ludi sleduje v CZ/SK Digi cez EMU. To je zanedbatelna mensina. A myslim ze prehanam. Som bol na dovolenke v dedine na strednom slovensku. Okres Ilava. Bez kabla, vsetci frcali na satelitoch. Presne polovica boli oficialne prijimace od Digi, druha boli monobloky na Astry. Ani jednu parabolu bez Digi loga som nevidel nasmerovanu na 1W. Bezni ludia nepouzivaju EMU. Ale zhrnutie: tymto neschvalujem piratsky cierny prijem akejkolvek platformy. Ale ani neschvalujem osocovanie a nadavanie a zhadzovanie kohokolvek, ci uz pozera alebo nepozera 1W cez EMU. Rovnako si nemyslim, ze EMU je hrozba pre CZ a SK satelitny trh. A na zvracanie mi je z pokrytcov, ktori nadavaju na EMU, ale veselo sharuju, maju diablo, pisu na nelegalnom Windowse, hraju nelegalne hry a pod. Ako to kedysi spievali? Zi a nechaj zit? |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
emkacKed chces porovnavat pocty,tak porovnavaj to,co sa da oficialne objednat,nie to,co ukradnesČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: kody@emkac R^ R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Kasr,Vlado Fogouráža ma,ak sa niekto takto vyjadruje k mojej osobe.je vidno ako ta vychovali rodičia,môzes sa im podakovat.neprisiel som na forum niekoho urazat,ale bolo to len suche konstatovanie a bol som zvedavy ako zareaguju niektori jednotlivci.a to z akej sopy som vyliezol nech nikoho nezaujima,staram sa ja z akej sopy ste vy dvaja?fogo, jeden cas si sa pohyboval po rôznych forach a podaval si pomocnu ruku a teraz sa snazis o duchaplne prispevky,ktore niektorim ludom nehovoria nic.prestan zo seba robit suverena neprospieva ti to. |
atento
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
@atentoTak zbytocne nespamuj a nezavid nikomu a nebudem mat voci tebe namietky.Ale,keby si chcel radu a bude to v mojich silach,tak som na Teba ani nikoho ineho nezanevrel. |
Kasr
![]() |
|
![]() |