, sekce: Skylink |
|
nedeou nové prog. na CS LinkNaskenoval jsem nové programy na CS link a:JETIX jde OK AXN CRIME nejde - hláška kódovaný program Sport 1 = OK Sport 2 - kodovaný program HBO 2 - kodovaný program Cinemax - kodovaný program Přijímač Vantage 1100S tarif CZ bez omezení balíček Gital zaplacený do konce příštího roku Prosím o radu jak zaktivovat ty programy co nejdou |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
|
|
jonaZaktivovat ich musia v CSLinku,zatial to bezi ako neverejny test....a tie co ti idu ti idu cez SkylinkČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
re:nejeou nové prog. na CS Linkprosímtě čti hlavní zprávy na titulní straně, vše funguje v testu (neveřejně), ani na stránkách CS Linku není info nebo propagace těchto nově zařazených programů.Jinak se zřejmě bude balíčkovat a kluci z media Vision se zamýšlejí nad cenami. Vidím to takto: K HBO přibude HBO2 a Cinemax - cena stejná 2000,- Kč ročně (doufám, že bude HBO2 alespoň v 16:9) Balíček sport+ zřejmě 50,- Kč navíc/měsíc Ostatní programy v ceně géčka (berte to jako můj subjektivní názor na věc) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
ok díky za infoDík za info a omluva za chybu v nadpisu - píšu na notebooku a to mi tak dobře nejde :( |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
|
|
ok díky za infoprosím,nezapomeň si proladit NG C a NG Wild a budeš to mít zatím komplet, předpokládám, že ČT HD a TV Doma už proladěné máš... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|