Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Mascom MC2000CR HDCI

Dobrý den,

jsem v sat. opravdu laik a proto se předem omlouvám za případné nesmysly.Chtěl bych sledovat HD - zajímají mě ovšem jen ty české, hlavně ČT (olympiáda atd.)Nic speciálního a placeného.Můj současný stav je, že mám základní komplet od Mascomu s MC1100CrMKII + 80 parabolu s možností příjmu ze dvou družic (+ kartu Gital s akt. základní nabídkou).Stačí mi vyměnit zmíněný MC1100CrMKII za MC2000CR HDCI + přehodit Gital kartu a hotovo? Full HD TV už mám (s HDMI vstupem).Hrozí nějaké komplikace? Děkuji moc za případné rady. M.

mlaik
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:MC2000CR HDCI

Pokud by sis přečetl níže tak má problém s titulky,kup si nějaký na kterém to ted jede,do budoucna bys možná litoval,ted to třeba nepotřebuješ.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Mascom MC2000CR HDCI

ale ono těch přijímačů s tímhle problémem je tolik, že to tam jistě dají natvrdo do obrazu. a do budoucna to vypadá stejně jako teď, že většina se bude dabovat, protože titulky jsou strašně nepopulární. jedině dabing se bere jako plnohodnotná věc, to právě na tom příkladu s National Geo je vidět nejlíp

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ahoj...opravdu tento typ neumí..nebo špatně titulky?..kamarád má koupeno ale zatím nenalazeno (čeká nás to).. já mám zálusk na Homecast, ale zajímalo by mně jestli je tento typ Mascomu opravdu na 2 věci...má totiž velmi příjemnou cenu..Díky

Pájík
Registrace: 1/2006

měl by to být klon toho homecastu HS2000. liší se název a celkově dyzajn. cena je taky podobná, ale u tohodle navíc dostaneš ten CI modul na jednu kartu (vlastně zdarma)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

TO: vortimond, díky..snad to bude teda makat i jemu..

Pájík
Registrace: 1/2006

jak je to s těma titulkama nemám vůbec tušení. ale je to klon homecastu, mascom prakticky nic jinýho nevyrábí, než klony homecastů. nejspíš i soft by se dal používat přímo ze stránek homecast.de

vortimond

zpět k původní otázce :-)

Děkuji za rady ohledně přístroje.Teď mne ale více zajímá, zda bude stačit zmíněná výměna přístroje a nebo musím ještě něco měnit?Jsem opravdu nenáročný uživatel, na TV se zatím moc nedívám (max. počasí :) Titulky by mi nevadily, ani nevím že se dají nějaké zapnout :) Jde mi o to, že můj stávající starý přistroj chci prodat (dokud to jde ;) + to zkombinovat s kompletem MC2000 / 80 MBL Skylink.Tj. nechal bych si vše ze starého kompletu (ať nemusím nic sundávat ze střechy) kromě toho MC1100CrMKII. Ten bych prodal s zbytkem z toho nového kompletu (ze kterého bych si vzal pouze MC2000CR HDCI) Lze to tak provést? Bude to navzájem kompatibilní? Je v ceně toho nového HD kompletu taky karta na bezpl. příjem základních stanic? Ten kupující teď nemá žádný sat., takže potřebuji aby na konci této akce byl komplet fungující set okolo toho MC1100CrMKII. Uff. je to možná guláš otázka ale snad mne někdo pochopí :)) Rád upřesním podrobnosti. Děkuji moc. M.

mlaik

já ti rozumím a fungovat to bude, přesně jak píšeš. karta ale není v ceně. modul jo.

vortimond

teda když ho koupíš samostatně, jenom ten resívr. když koupíš ten komplet, tak je v ceně i karta (skylink)

vortimond

Takže bych musel koupit tu kartu zvlášť? (za 2000,- ?) Nebo jako druhou s 20% slevou (jsou to příbuzní) Levnější řešení není? :crying:

mlaik

A na tu chytnu vše co jsem chytal doteď ale některé i v HD?
http://www.mascom.cz/sat/_MC2000/Typovy_list_komplety.pdf

mlaik

snad jo, já nevím co je na tom aktivní a hlavně na jak dlouho, ale snad to bude standardní karta, která se prodává samostatně za 2.000 mělo by to tak být. každopádně bez měsíčních poplatků je jenom Nova HD a ČT HD

vortimond

Pro mne tedy nebude žádný rozdíl (třeba obrazový) mezi stavajícím Cslink a budoucím Skylink ? Nabídka zdarma vypadá podobně.Hlavní pro mne je, aby se to jednou aktivovalo a pak byl klid :) Nebude vadit. když stavající karta je registrovaná na mojí adresu a bude fyzicky u někoho jiného? A naopak tu novou bych registroval na ty příbuzné...Kontroluje se to nějak? :)

mlaik

to není problém, to se dá přeregistrovat (snad i online) lepší když si necháš pro sebe tu skylink kartu z toho novýho kompletu (kvůli možnosti placených HD stanic)

vortimond

RE:

Taky jsou karty k HD kompletum s kartou Sky link .Akce 2 měsíce Multi + HD plus zdarma,rozhodně se nato zeptej at ti nějaký chtrák nedá kartu pouze z akcí multi,a hlavně tuto si nechej pro sebe,nevím jak máš starou tu svoji abys nemusel doplácet za hd zápis na kartu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Z toho e-shopu mi napsali, že:
Ano v ceně je karta Skylink a tam je neomezené sledování CZ programu Nova HD bez dalších poplatků.
Je to tedy to pravé ořechové? :)
http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=84410

mlaik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra