![]() |
|
Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?Opravdu ma vysilac z Klimkovic vykon pouze 80W?Ja mam primou viditelnost na sanatorium a ca 20m vyskove pod nim na Klimkovice (bydlim v Mar Horach). Na TV (Sony LCD) to nenaladim . Jakou antenu na stechu? |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?Můžu se zeptat jaký model LCD Sony máš?Já vím je to mimo dotaz.Klimkovice mi to nenaladí,včera jsem to zkoušel,bydlím asi 20km od Klimkovic. |
gogin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?Jeste by to mozna chtelo doplnit,zda to budes nasledne slucovat napr. s ostatnim DVB-T (tj.K32,K32 a K54).Vhodne by bylo odzkouset na tento prijem (K28) napr.kanalovou antenu,ktere se pouzivaly na analogovou CT1 - 2032 GL a v tomto pripade i kanalovy nizkosumovy predzesilovac 20 dB (neco z antechu,terozu?) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?gogin: 40W3500 asi 2 roky starou. (prijem je dobry u muxu CT, Nova, HD je chyba po korekci 0, u muxu Z1 je chyba po korekci v radu E-5 az E-4). Na strese mam nekolik anten (snad dve jsou zapojeny) a slouzi na prijem analogu.hdpe: aha -tak to abych si pozval antenare. Chci to sloucit do rozvodu s dalsimi kanaly a se SAT |
LadaOva
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?Díky za odpověď.Já mám Sony 40W4500 a má mít MPEG4 tuner.Ale při skenování mi to vůbec nenajde HD Nova,ani CT HD,ani O2,prostě nic,co v tom muxu jede.Tak jsem chtěl jen vědět,jestli Ti tyto HD programy jedou.PS:od kámoše jsem měl půjčený stb Tesla(tu nejlevnější šunku),a naskenoval i HD mux na 63kanále.Sice jen asi 50-60%signál.Ale Sony to přejede bez sebemenšího naznaku,že by tam něco bylo.Dost bych chtěl ty HD programy chytit,když už mám FullHD televizi. |
gogin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?gogin: no ja prijel loni (2008) ze Silvestra a zapnu TV a ono se to tam samo od sebe objevilo (63k) -nic jsem neladil. Jinak asi o nic moc neprichazis - Nova - nema korektne aplikovany zvuk (dela to echo), CT je to jen upscaling a pak mpeg4 tzn. o trochu lepsi obraz nez normalne. Prekvapive v excelentni obrazove podobe jede O2Info - ikdyz je SD a mpeg2 tak je to jako pustene DVD z PS3(s jejich upscalingem, ktery je referencni kvality) |
LadaOva
![]() |
|
RE: Kdo chyta Ocko DVB-T z Klimkovic?Výkon klimkovického vysílače je pouze 10 wattů, na mezi stability ho chytám 30km daleko "out od beam" na 2,4 metry dlouhou colorku + 18dB 1 stupňový, nízkošumák z terozu.125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
OČKOz Klimkovic mi jede v pohodě,Havířov -Šumbark/zadky/,čož může být 20km,ale mám celkem ideální podmínky,přímý výhled na Ostravu,na jednu metrovou no name colorku bez zesáku chytám všechny muxy,momentálně 63 vypadává./neřeším/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
![]() |