![]() |
|
Skylink modrá, nebo bílá karta?Ahoj všem. Tak jsem něco přečetl o kartách a vychází mi z toho, že bílá karta je stará a modrá nová s více možnostmi. Objednal jsem si tedy u OLMI komplet karta + modul, na internetu měli obrázek modré karty a já jsem ještě dopsal, že bílou kartu nechci. Dnes přišla bílá. Telefony samozřejmě neberou. Může mi někdo ještě jednou shrnout nevýhody té bílé karty. Chtěl jsem mít ČT1, 2, 4, Novu, Novu Cinemu, Primu, Primu cool, STV1, 2, Joj, Joj+, Markízu a Barrandov. HD nemám na čem sledovat, takže to je mi (zatím) ukradené. A taky jestli máte s tím OLMI nějakou zkušenost - podvodníci apod. Myslím, když napíšu do textu, že bílou nechci, tak buď nic nepošlu, nebo se zeptám. Dík. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?Bud´ rád že ti poslali bielu kartu Skylink, pokiaľ by našli ešte v starých zásobách modrú kartu a poslali by ti ju to by si len ešte zúril, tieto karty už dávno skončili, nejde na nich NOVA, Nova Cinema ani čt4, tie to nové karty od Skylink majú prístup ku všetkým programom. |
satmonter
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 358 |
![]() |
|
satmonterTakže nová je bílá? Kua (nevhodné slovo) aby se v tom vyznalo. |
gaston
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?Áno, najnovšie karty sú biele s nápisom SkyLink , ide na nich všetko slovenské aj české programy, multibalík aj HD programy. |
satmonter
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 358 |
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?no já som sa dočítal že na jeseň budú nové karty skylink pre CRY a irdeto takže jási nato počkám čo a jako bude🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?modra karta by nemala byt vobec v predaji par mesiacov, a ti zakaznici ktori si ju kupili v prelomovom obdobi, resp predajcom neboli upozorneny na novu kartu maju teraz smolu, a Sky drzi bobrika mlcanlivosti, resp nedrzi, len s vyjadrenim ze tie karty boli urcene pre SK region znevyhodnuju majitelov oproti majitelom bielych kariet... hold nikto asi nie je dokonaly ;)Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Díky chlapiTo se mi ulevilo R^ |
gaston
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?Já má starou BÍLOU kartu a taky mi nejde nova, koupil sem si radši novou..jelikož doplatek 1000 je dost za 1300 mám novou.Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?Gaston ty seš ale třída, buď rád, že se nad tebou slitovali, dělat v tom olmi já, tak ti tu modrou na vlastní žádost někde ve skladu vyhrabu! :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomiku, TomikuI Ty jeden škodolibáku ;). Já jsem tam napsal přesně toto: "Prosím prověřte jestli se opravdu jedná o novou MODROU kartu s možností registrace jak pro ČR, tak pro SK. Starou bílou kartu nechci". Sice uznávám, že chybička se vloudila, nicméně protože nová modrá kartička neexistuje a starou bílou jsem nechtěl, tak mi poslali novou bílou což hodnotím vyloženě pozitivně (asi už jsou na takový šílence zvyklí). Nicméně to, že se nedovolám na mobil (číslo prý neexistuje) a pevmá má přeplněnou schránku člověku moc jistoty nepřidá :lookaround: Karta je O.K. - do 5-ti minut naběhla na Showboxu 300 celá nabídka (kéž by to tak mohlo zůstat natrvalo - bez solení :) ) |
gaston
![]() |
|
RE: Skylink modrá, nebo bílá karta?Já bych ti odepsal: Vážený zákazníku, jelikož si vašeho zájmu velice ceníme, osobně jsem tuto skutečnost na vaši žádost prověřil a jelikož byste s modrou kartou tyto programy přijímat nemohl, raději jsem osobně dohlédl na to, aby vám byla odeslána nová karta bílá, která ale od vaší objednávky zdražila pouze o 499kč.. ;)Za chyby se platí. Jen ne zde na fóru. A to je dobře. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
cz alebo skuž asi otrepaná otázka dnes idem registrovať a neviem sa rozhodnut či cz alebo sk.Asi si hodim mincou.Dá sa meniť region? |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
![]() |