![]() |
|
CS Link - HBO - cena?Tak od pátku potřebuju alespoň na měsíc zaktivovat HBO. No a teď přemýšlím, jaká asi bude cena po zařazení HBO2 a Cinemaxu. Je mi jasný, že to těžko někdo odhadne. A tak nevím, jestli si třeba nekoupit HBO na delší dobu (pokd by tam přidali HBO2 a nechtěli doplácet, bylo by to výhodné). Anebo bude lepší počkat a koupit si třeba celý balíček HBO1,2 + Cinemax, těžko říct. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 847 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?no to fakt těžko říct, to asi nikdo neví. ty další programy krom hlavního HBO by měly být teoreticky jako bonus k němuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?cinemax se ale platí vždycky extra a poměrně dost, na to co tam dávajíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
jirka67lepší je počkať možno bude balíček HBO,HBO2,cinemax🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?taky už mě napadlo zda není výhodné si teď za stávající cenu nekoupit HBO na rok. |
aclay
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?hehe já si chcem predlžit gečko ale ked multi nezvýšily cenu tak sa nemusím obávať o géčko asi tiež nezvýšia cenu :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?to záleží taky na tom, jakej to bude mít bitrate. to hlavní HBO se v poslední době zase moc nelišilo od Digi TVVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondnestras tu s bitratom, staci ak budu mat nadupany PC a obraz bude aj na 63" plasme ako lusk, samo ze aj s (nevhodné slovo)TV |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?Tipoval bych, že dvojku přidaj k HBO za jednu cenu, Cinemax samostatně za 1500 a vše dohromady za tři. S vyšší cenou nemohou konkurovat a kdybych měl o ně zájem, jdu k digi.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?Si to snad dokážou spočítat sami. Roční Géčko 2300 + roční prémiové 3000 = 5300. Za šestku je digi i s Comedy a dalšími SD paskvily. Obrazovou kvalitu zákl. programů ponechám teď stranou, cs link se skylinkem nemusí lidem dodávat stb a platit montáže.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?A to ještě počítám, že Géčko půjde taky na 250,- když už spolu konečně začali spolupracovat.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?250,- určitě né, museli by dotisknout 50kč kupóny a to je nerentabilní, nebo by museli zrušit předplatné na lichý počet měsíců ......Bude balíčkování a ještě se tu rozčertí mnoho lidu. :O |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
Tomik535Na SK Digi pri porovnani s CSLinkom to je momentlane rozdiel 11 programov (neratam programy,ktore je mozne chytit volne na Intelsate,resp. Astre)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?@Zip, to mě nenapadlo, ale myslím, že to není nutné, stačilo by začít tisknout i ty 250ky..Stejně je to blbost kolik jim takhle utíká peněz díky distribuci těch kupónů, ale je fakt, že i já tuto možnost využívám nejčastěji (pokud tedy pominu tipsport, což je vlastně to samé). Pořád je to ale lepší, než 50korunový poplatek na přepážce v KB ;P což ale samozřejmě není vina skylinku a bylo záhodno vymyslet jinou okamžitou platbu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?@bloddog, nepočítal jsem to, i teď s těmi novými?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?@lusk: no jasně, tak teda na bitrate vůbec nezáleží, když myslíšVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@Tomik535Vidíš to, 250kč kupon mě nenapadl, to by šlo, dobrý nápad. Ovšem pro prodejce je to další skladová položka a ležící prachy. Jinak jak píšeš, kupóny pro MV nejsou asi moc oblíbená záležitost, nicméně u lidí jsou kupóny oblíbené, tak uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.Já pro Skylink aktvuju programy na prodejně a to by člověk neřek, kolik lidí do toho jde, když to mají přímo pod nosem. To byl dobrý tah, jen kdyby prodejci nebyli tak konzervativní a šli do toho. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
Musím přiznat,že nemam potřebu kuponů,vždycky jen v tipsportu,dokonce to bez problémů dokáže i manželka!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: CS Link - HBO - cena?To je ale úplně to samé, i tipsport z toho jistě má provizi.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |