Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link - HBO - cena?

Tak od pátku potřebuju alespoň na měsíc zaktivovat HBO. No a teď přemýšlím, jaká asi bude cena po zařazení HBO2 a Cinemaxu. Je mi jasný, že to těžko někdo odhadne. A tak nevím, jestli si třeba nekoupit HBO na delší dobu (pokd by tam přidali HBO2 a nechtěli doplácet, bylo by to výhodné). Anebo bude lepší počkat a koupit si třeba celý balíček HBO1,2 + Cinemax, těžko říct.

jirka67
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link - HBO - cena?

no to fakt těžko říct, to asi nikdo neví. ty další programy krom hlavního HBO by měly být teoreticky jako bonus k němu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

cinemax se ale platí vždycky extra a poměrně dost, na to co tam dávají

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

jirka67

lepší je počkať možno bude balíček HBO,HBO2,cinemax

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

taky už mě napadlo zda není výhodné si teď za stávající cenu nekoupit HBO na rok.

aclay
Registrace: 3/2009

hehe já si chcem predlžit gečko ale ked multi nezvýšily cenu tak sa nemusím obávať o géčko asi tiež nezvýšia cenu :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

to záleží taky na tom, jakej to bude mít bitrate. to hlavní HBO se v poslední době zase moc nelišilo od Digi TV

vortimond

@vortimond

nestras tu s bitratom, staci ak budu mat nadupany PC a obraz bude aj na 63" plasme ako lusk, samo ze aj s (nevhodné slovo)TV

marek66
Registrace: 6/2006

Tipoval bych, že dvojku přidaj k HBO za jednu cenu, Cinemax samostatně za 1500 a vše dohromady za tři. S vyšší cenou nemohou konkurovat a kdybych měl o ně zájem, jdu k digi.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Si to snad dokážou spočítat sami. Roční Géčko 2300 + roční prémiové 3000 = 5300. Za šestku je digi i s Comedy a dalšími SD paskvily. Obrazovou kvalitu zákl. programů ponechám teď stranou, cs link se skylinkem nemusí lidem dodávat stb a platit montáže.

Tomik535

A to ještě počítám, že Géčko půjde taky na 250,- když už spolu konečně začali spolupracovat.. ;)

Tomik535

250,- určitě né, museli by dotisknout 50kč kupóny a to je nerentabilní, nebo by museli zrušit předplatné na lichý počet měsíců ......
Bude balíčkování a ještě se tu rozčertí mnoho lidu. :O

Zip
Registrace: 1/2006

Tomik535

Na SK Digi pri porovnani s CSLinkom to je momentlane rozdiel 11 programov (neratam programy,ktore je mozne chytit volne na Intelsate,resp. Astre)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

@Zip, to mě nenapadlo, ale myslím, že to není nutné, stačilo by začít tisknout i ty 250ky..
Stejně je to blbost kolik jim takhle utíká peněz díky distribuci těch kupónů, ale je fakt, že i já tuto možnost využívám nejčastěji (pokud tedy pominu tipsport, což je vlastně to samé).

Pořád je to ale lepší, než 50korunový poplatek na přepážce v KB ;P což ale samozřejmě není vina skylinku a bylo záhodno vymyslet jinou okamžitou platbu.

Tomik535

@bloddog, nepočítal jsem to, i teď s těmi novými?

Tomik535

@lusk: no jasně, tak teda na bitrate vůbec nezáleží, když myslíš

vortimond

@Tomik535

Vidíš to, 250kč kupon mě nenapadl, to by šlo, dobrý nápad. Ovšem pro prodejce je to další skladová položka a ležící prachy. Jinak jak píšeš, kupóny pro MV nejsou asi moc oblíbená záležitost, nicméně u lidí jsou kupóny oblíbené, tak uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Já pro Skylink aktvuju programy na prodejně a to by člověk neřek, kolik lidí do toho jde, když to mají přímo pod nosem. To byl dobrý tah, jen kdyby prodejci nebyli tak konzervativní a šli do toho.

Zip
Registrace: 1/2006

Musím přiznat,

že nemam potřebu kuponů,vždycky jen v tipsportu,dokonce to bez problémů dokáže i manželka!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

To je ale úplně to samé, i tipsport z toho jistě má provizi.

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra