Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Satlook micro firmware

Nemáte někdo náhodou firmware sm 363 EU z 3.2.2009. Nebo tip kde ho stáhnout. Díky
jirark centrum.cz

Jira
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satlook micro firmware

mam v archivu: 283,337,339 a 363/4.2.09/

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE:Satlook micro firmware

www.emitor.se ,Sorry až ted jsem dorazil z práce,takže už je to asi passé

satanolog

RE:Satlook micro firmware

Ale tam je 369.

satanolog

Omlouvám se, ale dřív jsem se k PC nedostal. Saxon mohl bys mi je poslat na email. Zkusím jestli, alespoň nějaký z nich bude funkční. Díky moc

Jira

To.Jira

Zkus si stáhnout 369 ze stránky ,kterou jsem napsal,ten je funkční.

satanolog

Ten jsem zkoušel dnes a stejně to nešlape jak by mělo. Některý frekvence (většina) se nechytnou. Při prohledávání (SatID) většinu kmitočtů taky nenajde. Setting mám OK.

Jira

Mě to chodí,to je divný,zkusím ještě něco najít,ted jedu na prodejnu,kdyžtak se obrat na Saxona,ten psal,že má starší firmwary v archívu,ale nemůžu za něj mluvit,já na něj taky čekám,jestli mi nechá vzkaz.Kdyby jsem něco našel a odzkoušel dám Ti vědět.

satanolog

http://www.satelity-ul.cz/satelitni-technika/merici-pristroje/-/meric-sateli-signalu-satlookmicro/44798.html,máš tam emitor ke stažení,zatím.

satanolog

TO :Jira

To nebude to pravý ořechový,sorry,ale je divný,že mě to přes (SatID),kmitočty najde,pak to vidím na lnb,zkus dát jinej typ např.Globo,máš měřák ještě v záruce?Je fakt at jsem tam stáhoval jakejkoliv firmwer,vždy tam něco bylo problémový.Zkus Saxona.jestli Ti dá ten nej z archivu,jinak pokud bys nechtěl mít problémy nabízím Prodiga 5 Explorer.Ale až po Saxonovi,ptal jsem se ho,zda někdo z jeho kolegů nemá zájem.Za dobrou cenu tady máš nějaký info http://www.mikrokom.eu/cz/pdf/tv_explorer_II+.pdf.Tak zatím.

satanolog

To:Jira

Zkus pouzit funkci Atten. (atenuator)Jinak Golden lnb.Už končím,snažil jsem se Ti pomoct,ale podle mě ani 363 není bez chyb.Tak at se zadaří.

satanolog

Satlooka mám už druhej kousek. První totálně vytuhnul z reklamace přišel jiný a ten chodil pěkně po cca roce začal zlobit a teď je to totálně na h....o. Tak chci zkusit ještě jiný firmware, ale velkou šanci tomu nedávám. Díky za rady a nabídku, ale nedělám to na kšeft, proto mě ten Satlook bohatě stačí. Myslím, že ho mám cca rok a půl, takže asi opět reklamace.

Jira

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra