, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi-rozhadzanie programovMozete mi niekto poradit ako zabranim rozhadzaniu programov na prijimaci od Digi?DakujemMozete mi niekto poradit preco mi nejde zvuk na Tv ked prepojim notebook s tv cez HDMI? Dakujem.
|
dodo65
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 33 |
|
|
RE: Digi-rozhadzanie programovMyslím, že vytvořením favoritních seznamů.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Digi-rozhadzanie programovNa humaxe I sa to robilo tým, že si v nastaveniach zakázal dynamickú zmenu kanála. |
teplo
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 63 |
|
|
Digi-rozhadzanie programovJa uz Digi nemam ale povodne som mal prijmac Humax a to rozhadzovanie som odtranil tak,ze som vypol dynamicku aktualizaciu [Alebo nejaky podobny nazov tam bol].Musis si to najst v menu. |
bombarder
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
|
|
RE: Digi-rozhadzanie programovTou aktualizací samozřejmě taky, čímž ale přijde i o její dobrou stránku..tedy případné nové programy..S těmi fav je to myslím ověřené. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Digi-rozhadzanie programovDiky moc.Mozete mi niekto poradit preco mi nejde zvuk na Tv ked prepojim notebook s tv cez HDMI? Dakujem.
|
dodo65
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 33 |
|
|
RE: Digi-rozhadzanie programovja mam Hyundai 7160Na a ja mám tento istý problém keď mi nájde nové programy .Aj tu funguje tá dynamická zmena programu? ak hej kde ju môžem nájsť ? lebo v nastaveniach žiadnu takú funkciu nemám. :( |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 395 |
|
|
RE: Digi-rozhadzanie programovProsim pekne jak pridat kod digi-prijmač OPTICUM 4000A? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
|
|
kod DIGIMOzete mne niekto poradit jak pridat dva radki kodu digi prijmač OPTICUM 4000A? Dik |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|