![]() |
|
Synchronizace zvuku u ESP_cz - 19,2E (UPC)Zdravím všechny. Také máte cca vteřinový rozdíl v synchronizaci obrazu a zvuku u Eurosportu 1_cz: Je to ve všech jazykových mutacích a na všech satelitech? Nebo je to zprzněné jen pro ČR? Díky |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
tntNemecky ide riadne,na CZ je opozdeny zvukČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
ach joa co jinde, DIGI-TV, O2TV, SKYLINK? Je to všude? |
tnt
![]() |
|
tntNa CSLinku je to tiez posunute (teda aspon nedavno bolo)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
úplně mně otráviliPoslal jsem před hodinou rozhořčený mailík na studio@eurosport.cz. Samozřejmě bez odpovědi!Doufám, mám správnou adresu a někdo si to alespoň přečte. |
tnt
![]() |
|
RE: Synchronizace zvuku u ESP_cz - 19,2E (UPC)no nemyslím si, že by za to mohl zrovna Eurosport... |
joey
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
joeyChyba je u nichČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
to joeyTo já si myslím, že česká režie EUROSPORTU buď nepřišla do práce nebo stávkuje. Když je německá verze v pořádku, tak není důvod aby to naši prznili. Že by šly přes oceán dvě verze a z toho jedna s posunutým zvukem je nepravděpodobné. |
tnt
![]() |
|
ještě doplnímPokud by komentátor řekl, že mají dočasné potíže tak to pochopím, ale takhle mě to se.. vlastně jen štve. |
tnt
![]() |
|
![]() |