Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Synchronizace zvuku u ESP_cz - 19,2E (UPC)

Zdravím všechny. Také máte cca vteřinový rozdíl v synchronizaci obrazu a zvuku u Eurosportu 1_cz: Je to ve všech jazykových mutacích a na všech satelitech? Nebo je to zprzněné jen pro ČR? Díky

tnt
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

tnt

Nemecky ide riadne,na CZ je opozdeny zvuk

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

ach jo

a co jinde, DIGI-TV, O2TV, SKYLINK? Je to všude?

tnt

tnt

Na CSLinku je to tiez posunute (teda aspon nedavno bolo)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

úplně mně otrávili

Poslal jsem před hodinou rozhořčený mailík na studio@eurosport.cz. Samozřejmě bez odpovědi!Doufám, mám správnou adresu a někdo si to alespoň přečte.

tnt

RE: Synchronizace zvuku u ESP_cz - 19,2E (UPC)

no nemyslím si, že by za to mohl zrovna Eurosport...

joey
Registrace: 5/2008

joey

Chyba je u nich

Blooddog

to joey

To já si myslím, že česká režie EUROSPORTU buď nepřišla do práce nebo stávkuje. Když je německá verze v pořádku, tak není důvod aby to naši prznili. Že by šly přes oceán dvě verze a z toho jedna s posunutým zvukem je nepravděpodobné.

tnt

ještě doplním

Pokud by komentátor řekl, že mají dočasné potíže tak to pochopím, ale takhle mě to se.. vlastně jen štve.

tnt

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra