Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sport 1 , Jetix

sport1 Jetix
..ajojdík lovci sat.signálů - nefvíte kdy prosím skylink zařadí offic. do vysílání JETIX a sport1? O sportíku už píšete že vám některým jde a nám zatím nic... Jedině n.geografic a CT HD - ta nám jdou... Tak nevím.- dřív jsem měl digi tv a tam JETIX šel,no a ted našim ratolestem na skylinku chyběl-jim jam je teda neuspokojil,,tak už se nemůžou dočkat - kdo má děti ve školním věku jistě chápe... dííky

esik33
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Jetix

..tak sport 1 spustí podle ofic. stránek SKYLINKU od 1.10.09 to jsem tam vyčetl,ale o JETIX ani čárka - nevíte někdo prosím?

esik33

RE: Sport 1 , Jetix

Este nedoplnili,zajtra to tam hadam uz bude,ale oficialne to spustia tak isto ako Sport1

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Inac naladeny ho mas??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

jetix

no nevím jestly ho mám naladěný - mám ho tam asi 3x ale ani v jednom případě nejde nic-tedy ani zkušebně. Moc tomu nerozumím analog jsem zvládal bravůrně ale digi přijímač se mnou moc neklamarádí...
- tedy zatím-ale chtěl bych..

esik33

esik33

Zmaz vsetky 3 Jetixy a znova preskenuj frekvenciu 12070

Blooddog

od včerejšího večera na Skilinku běží Sport 1 i Jetix

duhrom
Registrace: 8/2009

sport 1 včera šel dneska nejde

sport 1 včera šel dneska nejde

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

na skylinku jeto od 1.10 oficialne
spoert1 aj disney

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra