Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Suchá Hora (SVK) - odstávka rádií

Informujem o aktuálnej odstávke, neviem dokedy presne potrvá, no dajú sa teraz určite zachytiť vďaka tomu aj iné rádiové frekvencie.

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Z webu FUN rádia

3. September 2009
Upozorňujeme poslucháčov, že vo štvrtok, 3.9.2009 bude od 8-mej do 12-tej hodiny plánovaná technická odstávka vysielača Banská Bystrica - Suchá...

Ak by sa to týkalo všetkých rádií, tak do 12:00. ;)

PeterHumax

RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádií

ano nejde to presne tak,chytam radio ZET,zilina,super radio R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

To si pis ze radio zet je super radio

wiking18
Registrace: 6/2008

Pokiaľ viem, tak ZET je na 94.5, tu ho nechytím, inak v okolí 94.5 sa zo Suchej Hory nič nevysiela, tebe to potom niečo ruší ? Ja bývam v BB, ale mám veľa panelákov v okolí a som nižšie. V noci sa mi podarilo chytiť Sláger z Tokaja na 97.5 keď bolo Hey! na 97.6 odstavené, na anténu Dipol 1RUZ PM A, ktorú mám len na okne zavesenú a chytil som raz v noci veľmi slabo aj Juventus na 89.5, ale to nemá so Suchou Horou nič spoločné. Sláger na 95.5 mi hrá stabilne dobre, ale bez RDS, niekedy tam nabehne PS stanice.

PeterHumax

Dosť dobre hrá aj Danubius na 104.7, ale trocha horšie ako Sláger na 95.5 MHz.

PeterHumax

Koniec odstávky. :))) RDS nabehlo už trocha skôr, FUN spustili trocha neskôr ako ostatné stanice.

PeterHumax

no ja som danubius a juventus radio chytal dosť dávno s miernym šumom...potom ma to už nezaujimalo a nepokušal som sa o nič podobné...záleží na tom, kde v Banskej Bystrici bývaš.

Ja bývam v radvani a ZET nechytím, ale mám overené,že na Fončorde chytíš rádio Danubius bez akýchkoľvek problémov bez šumu a takisto z vysielača z Popradu chytíš tiež funradio ,aj okey a iné rádiá-popritom v radvani ani ťuk...

s@t@n
Registrace: 1/2006

Teraz zas má odstávku STV2 a Markíza zo Suchej Hory, ale zo satelitu samozrejme OK. :8) Pre s@t@n: No jasne. FUN priamo z Popradu na 102.5, to neverím. ;) Asi si skôr myslel Kráľovu hoľu z ktorej FUN ani nevysiela a Okey (100.9) z nej zachytíš bez problémov v celej BB si myslím, ja v strede Sásovej bývam.

PeterHumax

Podľa M-Textu (str.896) je odstávka Markízy od 12:00 do 15:00, takže zrejme rovnako aj STV2.

PeterHumax

peterHumax: budeš mať pravdu,som sa asi pomýlil...okey zo 100.9 ako píšeš-to som mal na mysli... ;)

ale v radvani ak aj to okey chytíš,tak vo veľmi zlej kvalite-ale ja ho v radvani nechytám.

a ešte si ináč pamatam,že som chytal aj rádio Forte na 99.9 myslim a bol to vysielač z nového mesta nad váhom,ale nie som si istý-bolo mi vtedy veľmi čudné,že to sem dosiahne...nevieš o tom niečo?

s@t@n
Registrace: 1/2006

ano,na foncorde sa dal chytat v pohodke slager aj danubius. (byval som tam na internate)

Bude ako má byť!

gabricius
Registrace: 3/2006

tam kde ja bývam mám 2x Fun rádio , Okey , Expres atď. 1x z vysielača BB 2x z vys. LC keď nejde na jednej frekvencií zapnem druhú. :))

Sk Jano

a ešte jedna vec nevie niekto kedy začne vysielať rádio ONE z frekvencie 93,5 Mhz -vysielač Lc ? na jednej stránke som našiel že je toto rádio v pláne .

Sk Jano

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra