![]() |
|
Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíInformujem o aktuálnej odstávke, neviem dokedy presne potrvá, no dajú sa teraz určite zachytiť vďaka tomu aj iné rádiové frekvencie. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Z webu FUN rádia3. September 2009Upozorňujeme poslucháčov, že vo štvrtok, 3.9.2009 bude od 8-mej do 12-tej hodiny plánovaná technická odstávka vysielača Banská Bystrica - Suchá... Ak by sa to týkalo všetkých rádií, tak do 12:00. ;) |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíano nejde to presne tak,chytam radio ZET,zilina,super radio R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíTo si pis ze radio zet je super radio |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíPokiaľ viem, tak ZET je na 94.5, tu ho nechytím, inak v okolí 94.5 sa zo Suchej Hory nič nevysiela, tebe to potom niečo ruší ? Ja bývam v BB, ale mám veľa panelákov v okolí a som nižšie. V noci sa mi podarilo chytiť Sláger z Tokaja na 97.5 keď bolo Hey! na 97.6 odstavené, na anténu Dipol 1RUZ PM A, ktorú mám len na okne zavesenú a chytil som raz v noci veľmi slabo aj Juventus na 89.5, ale to nemá so Suchou Horou nič spoločné. Sláger na 95.5 mi hrá stabilne dobre, ale bez RDS, niekedy tam nabehne PS stanice. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíDosť dobre hrá aj Danubius na 104.7, ale trocha horšie ako Sláger na 95.5 MHz. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíKoniec odstávky. :))) RDS nabehlo už trocha skôr, FUN spustili trocha neskôr ako ostatné stanice. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíno ja som danubius a juventus radio chytal dosť dávno s miernym šumom...potom ma to už nezaujimalo a nepokušal som sa o nič podobné...záleží na tom, kde v Banskej Bystrici bývaš.Ja bývam v radvani a ZET nechytím, ale mám overené,že na Fončorde chytíš rádio Danubius bez akýchkoľvek problémov bez šumu a takisto z vysielača z Popradu chytíš tiež funradio ,aj okey a iné rádiá-popritom v radvani ani ťuk... |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíTeraz zas má odstávku STV2 a Markíza zo Suchej Hory, ale zo satelitu samozrejme OK. :8) Pre s@t@n: No jasne. FUN priamo z Popradu na 102.5, to neverím. ;) Asi si skôr myslel Kráľovu hoľu z ktorej FUN ani nevysiela a Okey (100.9) z nej zachytíš bez problémov v celej BB si myslím, ja v strede Sásovej bývam. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíPodľa M-Textu (str.896) je odstávka Markízy od 12:00 do 15:00, takže zrejme rovnako aj STV2. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiípeterHumax: budeš mať pravdu,som sa asi pomýlil...okey zo 100.9 ako píšeš-to som mal na mysli... ;)ale v radvani ak aj to okey chytíš,tak vo veľmi zlej kvalite-ale ja ho v radvani nechytám. a ešte si ináč pamatam,že som chytal aj rádio Forte na 99.9 myslim a bol to vysielač z nového mesta nad váhom,ale nie som si istý-bolo mi vtedy veľmi čudné,že to sem dosiahne...nevieš o tom niečo? |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiíano,na foncorde sa dal chytat v pohodke slager aj danubius. (byval som tam na internate)Bude ako má byť!
|
gabricius
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiítam kde ja bývam mám 2x Fun rádio , Okey , Expres atď. 1x z vysielača BB 2x z vys. LC keď nejde na jednej frekvencií zapnem druhú. :)) |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Suchá Hora (SVK) - odstávka rádiía ešte jedna vec nevie niekto kedy začne vysielať rádio ONE z frekvencie 93,5 Mhz -vysielač Lc ? na jednej stránke som našiel že je toto rádio v pláne . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
![]() |