![]() |
|
NG Wild TitulkyZdravimmám dotaz vlastním sat.příjmač Opentel ODS 3600CW a mám problém s titulky u programu NGWild. Prostě je tam nemám. Dotaz zní je problém v přijmači pač Opentel žádná sláva nebo je potřeba něco změnit v menu?? Díky za odpověď |
drtic
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE:NG Wild TitulkyJsem rád že mohu svůj názor na NG a NGW titulky změnit.Včera od cca 22.00 t.j.3září do 4.září 02.00 testoval titulky na Octagon 918HD a mohu konstatovaz že titulky na NG a NGW se po celou dobu sledování chovaly belmi korektně t.j.že jsem za celou dobu nezaznamrnal žádný problém na DVB. Titulky na NG v TXT se mně nepodařilo rozchodit ačkoliv na jiných providiérech ano. Informace že TXT jde pouze přes SCART je rovněž nesprávná. U Octagonu to bude záležitost FW.U jiných rec,se domnívám že TXT umí snad všechny. Na závěr, jestli informace které jsem uvedl 3.9. ve 12.32 SEČ způsobila nějaký problém patří mu má omluva. Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.
|
zizi
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 472 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |