![]() |
|
TV+SAT - lze sloucit?Zravim,mam dotaz. V obyvaku mam satelitni prijimac (Homecast 200 crci), ma vystup RF out. Chtel bych natahnout koax do loznice a zapojit do TV. Zaroven bych ale chtel mit v loznici i prijem ze STA. Jak to lze vyresit? Existuje neco jako slucovac techto signalu, nebo tak neco? Nebo poradite neco lepsiho? Dekuji. |
Plzenak2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Nepředpokládám, že ti jde současný kabel z STA kolem přijímače, mohl bys využít právě jeho modulátor, tedy:Vyber si nějaký kanál v pásmu uhf, kde máš v STA relativně "čisto" a můžeš to zkusit sloučit i tou klasiskou rozdvojkou před vstupem do tv. V horším případě dokup slučovač K/rest. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Signal z STA zapoj do RFin a vystup z RFout zapoj do te TV v loznici. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?:))) Co dvbt dobrý ;) Já se včera po dlouhé době zmrskal a teď nemohu jet.. :bomb:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Tomik535: Predpokladas spravne. Navic jsem zapomnel napsat, ze v loznici je STB. |
Plzenak2
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Pokud máš v ložnici stb pro dvbt, je přece propojen scartem. Rf vstup máš v tv přece volný :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Popř. pokud máš STA zásuvku i v obýváku, je nejjednodušší to udělat, jak ti napsal Ja.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Tomik535: No jo vlastne, ja jsem vul :))) to je tim, jak to mam rozbordeleny po stehovani, jeste jsem nic nezapojil a myslim na sto veci najednou. Dekuju. Jsem lama :( |
Plzenak2
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?:laughing: Napiš, že jsi ženská a pochopím to ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?Bohuzel, ten dotaz vzesel v souvislosti s uvahou o koupi LCD s vestavenym DVT-T tunerem. Trosku jsem se zamotal. :))) :))) |
Plzenak2
![]() |
|
RE: TV+SAT - lze sloucit?To nic, to ženský dělaj :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |